זה ממש מאכזב ולא מתחשב לפרסם את הסיפור הזה לא בשישי , לא עמדתי בפיתוי וקראתי הכל עכשיו אין לי מה לקרוא בשישי בבוקר.
כרגיל כתיבה מעולה, ואני לא ישקר אבל יש היו כמה שבועות שלא היה בכלל בשישי כלום אולי השבוע יש אפשרות לקבל מנה כפולה (סמיילי עם חיוך מאוזן לאוזן שלא שאין לי מושג איך עושים)
תודה גיא,לגבי המחירים אינני מציין עלויות כגון בתי מלון וכו' מהסיבה שלא הקדשתי לכך יומן שמפרט עלויות ספציפיות,בגדול ההוצאות החודשיות נעו בין 1500$ ל 3000$ כתלות במדינה בה הייתי(מרכז אמריקה ממש זולה,הדרום קצת יותר יקר) וכל הטיול עלה כ 150k₪,מקווה שזה נותן לך תשובה,כמו כן אפשר לעשות טיול שכזה בעלויות נמוכות יותר,ולהתפשר בקניית אופנוע זול יותר,לישון יותר באוהל,לבשל לבד וכו',ואפשר גם בכפול כסף,אני בחרתי להיות משהו באמצע ולהתפנק כמה שאפשר בסכום שהגבלתי לעצמי מהתחלה,
מקווה שעניתי לך ואם לא אשמח לענות לך על שאלות ספציפיות.
שבת שלום
שלום לכולם,
לאחר כ 20 ק"מ אני שוב שומע רעש חריקה חריג מאזור הדרייב שאפט(גל הינע).רעש החריקה כל כך צורם ומזכיר רעש כמו ציר דלת חלוד.הלב יורד לתחתונים ואני עוצר מיד...על מאורעות היום תוכלו לקרוא בפוסט חדש בנושא בוליביה הפראית חלק ג'
קריאה מהנה ושבת שלום.
http://liranslifetimetrip.blogspot.co.il/
אואאיייי הפורנאוו!
הלכתי לעשות תה ולקרואאא
עוד בשישי הזה ואני אהיה בשקט חודשש
נערך לאחרונה על ידי Karnaf; 11-03-2016 בשעה 01:09.
מבין את עניין הזמן והכל, לא התלוננו המון זמן יש מצב שלאיזה פינוק קטן פסקה פה פסקה שם ?
באמת הורג ברכות..
כבר מחכה חודשים.
לפחות נדע איך נגמר הטיול!?
מישהו יודע אם הכל בסדר עם פותח השירשור ?
תן סימן חיים שהכל בסדר.