עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 99

אשכול: ריבונו של עולם, למה עם ישראל צמא לכסף

Banned
    אני לא בא להעליב, אבל כן, אני מחפש אופנוע מודרני משנות ה2000 ולא התעסקות מיותרת בכל מיני מכלולים ישנים קרבורטור וכו...

בסופו של דבר הכלי הזה ישמש אותי לנסיעה יומית של כ45 ק"מ בכל כיוון.

יש טנרה אוbmw ב20k?, אני מחפש כלי adventure style עם משקף וישיבה זקופה, לא בסגנון הDR650.

ובכלל אם הייתי בכיוון של DR650 הייתי כבר עם כזה בחניה, כי יש אחד נראה מעולה שנת 99 עם 60 אלף ק"מ יד 3, דורש 13000, שזה 1000 מעל המחירון, לאופנוע כזה, באמת הגיוני לדרוש אלף מעל המחירון, אך עדיין בגבול הטעם הטוב, אלף ולא 10.
    נערך לאחרונה על ידי moshmosh; 26-06-2015 בשעה 18:22.

Banned
    אתה מחפש xt660z 2008 ומעלה סביב 30K 35K (עם קילומטראז'ים אמיתיים שמתקרבים לברזלים שלי)
    הטראנסאלפים והf650gsזים גם בכיוון אבל לך תמצא, וכשתמצא זה לא בדיוק מה שחיפשת.

פולגז קטלו את האופנוע ("בינוני" "חלש" "אחד בסולם דיכטר")
    ווילז דפקא מפרגנים.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    דבר ראשון צא מהקשקוש הזה שנקרא מחירון. מחירון אמור לייצג את הממוצע בשוק ולא ההפך. אם כולם דורשים 10 מעל המחירון אז זה המחירון החדש. אגב, סביר להניח שגם הם קנו את האופנוע במחיר גבוה מהמחירון ולכן ימכרו בהתאם.
    אני הייתי חושב אולי (אם אתה יכול להגדיל קצת את התקציב) בכיוון של בנדיט 1200. אופנוע מגניב לעלא שנמכר מעוד בזול (לדעתי) ביחס לערכו. מאוד שמורים יחסית, ולא בדקתי את מצב השוק אבל מאמין שב20-25 תמצא משהו מעל שנת ה2000 (לדעתי אפילו 05-07) כמו שרצית.

Senior Member
    כל הווריסיסים נמכרים מתחת למחירון וכל הויסטרומים והטראנסלאפים נמכרים מעל.
    יש כלים שיש להם ביקוש ולכן הם שומרים על הערך שלהם, יש לעומת זאת כלים במצב נפלא במחירים מצחיקים.
    הכל עניין של עצה וביקוש.

Member
    Tdm 900

Banned
    Mudale, צר לי לאכזב אותך, מי שקונה kle שנת 2007 ב24 אלף שקלים הוא פאקינג פרייר, במחיר הזה אתה יכול לקנות כלים שמוגדרים כאופנועים אמיתיים, ולא צעצוע ביניים 500 סמ"ק.

אלקס, לא בדיוק, את הוי סטרום שלי מכרתי במחירון ולא מעל, היה עם 45k ק"מ ללא תאונות ואפילו עם תוספות, אני בכלל לא אתקרב לוורסיס מכיוון ששמעתי הרבה על מחלות די מעצבנות במנועים שלהם, דובר על כך גם בפורום, בכל זאת לא תמצא כלי מתחת למחירון, הכל מעל, יש אולי 2 או 3 מתחת, אך זה בגלל שהם דורשים השקעה, אתה יכול לבדוק בעצמך, אפילו אני זוכר שאחד מהם דורש שפוץ מנוע.

Eran, אין tdm במחיר שאני רוצה, מתחת לשנת 2000 לא בא בחשבון, כי גם הם מבקשים הרבה מעל המחירון, אני בחיים לא אשלם 14-18 אלך ש"ח על גרוטאה משנת התשעים, ממש כך.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אופנוע בתקציב מצומצם מאלץ את הקונה לאין ספור פשרות.

סדר החשיבות והעדפות של הקונה משתנה מאדם לאדם.

סדר החשיבות של העדפות אלה שאותם מחשיב הקונה, משתנה בהתאם לידע, דעות קדומות, ניחושים, ומשאלות לב.

לתחושות הבטן והאהבות ומשאלות הלב, מקום נכבד גם אם לא תמיד מודע בבחירה.

לא תמצא אופנוע מושמש בתקציב מוגבל שיענה לך על כל הדרישות!

גם אם תמצא משהו דומה תופתע במקומות אחרים שלא חשבת עליהם.

מי שקונה אופנוע משלם את מחיר "האופנוען" זוהי חבילה קשה שלא כל אחד מסוגל לשלם עבורה.

מי שקונה אופנוע בגלל חישובים כאלה או אחרים, מפסיד תמיד! החישובים תמיד יהיו לרעת הרוכב.

האופנוע לא תמיד חייב להיות מברזל, אבל רוכב שלא עשוי מפלדה נשבר!

מי שלא מסוגל לסבול את החום שלא יכנס למטבח!

לרכוב לתוך השקיעה זה מאד רומנטי, אבל גם כואב בעיניים.

יש לפוחת השרשור בעיה אמיתית פתרונות רבים ואף אחד מהם לא ייתן לך תשובה של 100%

בהצלחה. - רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    שוק זה שוק - ולכן, רוב המוכרים שמבקשים מחירים לא שפויים על הויסטרומים/ורסיסים שלהם (עם כל הכבוד, סה"כ כלים נפוצים מאוד) - ממשיכים להפגין נוכחות בלוחות במשך חודשים ארוכים. מה זה אומר? שהם לא מוכרים. אני רואה באופן קבוע ויסטרומים שמתפרסמים במחיר סביב המחירון, והם, בד"כ, לא נתקעים בלוחות הרבה זמן. זה יוצר תמונה מעוותת בעיני הקונה, שכן 50-60 אחוז מהכלים בלוח הם כלים שתקועים שם כבר כמה חודשים, ושייכים למוכרים שחיים בסרט.
    מהבחינתי, זה אומר רק דבר אחד: אני הפסקתי להתבייש להציע הצעות "מזלזלות".
    לדוגמא: אם יש אופנוע שהמחירון שלו 19k, אני בודק אותו, ומגלה שמצבו טוב יחסית לשנתון, אך לא מעבר לכך (אם הכלי עבר יישור קו איכותי ומאסיבי טרם המכירה, או מצוייד בתוספות בשווי עשרות אלפי שקלים - זה מקרה אחר, ועילה לתמחור מיוחד, שאינו מסתמך על המחירון) - אני יכול להציע 15-20k, תלוי בביקוש שקיים לדגם, ולעלות הצפויה של יישור הקו שאאלץ לבצע. גם אם המוכר ביקש 25k, זה לא יהפוך את ההצעה שלי לנדיבה יותר. רוצה למכור - זה מה שאני מוכן לשלם. לא רוצה? תמשיך להקפיץ את המודעה, אני כבר אמצא מה לקנות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    צודק, רוב המוכרים מפרסמים ביותר מחשש שיורידו אותם במחיר.
    וכן יש BMW
    http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycl...ilPrice=&Info=
    יש גם אפריליה פגאסו שנראה פצצה!
    http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycl...ilPrice=&Info=
    דורסודורו יהיה יותר מדי כביש?

Banned
    השושנים, תעשה בדיקה של כמה דקות בלוח יד 2, תוכל להגיע למסקנה מהר מאוד שרוב המוכרים חיים בסרט.
    אני מוגבל ל20 אלף שח, אך זה לא אומר שאני הולך לקנות את הכלי הישן משנת 2000-2001, כאשר המחירון שלו 12, אני מוכן להמתין שנים ולקנות כלי שנת 2010 בעוד עשירייה,, או אפילו לחסוך ולקנות כלי חדש ולהפסיד ירידת ערך, אך לא לתת לתאווני השקל האלה לקבל את מבוקשם.
    אני חושב שאין פרופוקציה בין השוק למחירים המופרכים האלה.
    האופנוע שלך שמור? יופי, תמכור 1000 או 2000 מעל במידה הוא במצב ממש נדיר, אך לא לבקש מחיר שערורייתי , ועוד על כלים שאין בהם שום נתון מיוחד, פשוט זה מתחיל להיות ממש לא טבעי, ואני חושב שהמוכרים האלה צריכים להתבייש, זה בדיוק כמו לכתוב "מוכרים אני צמא לכסף ורוצה שתשלמו לי על האופנוע שלי מחירון + כל מה ששילמתי עליו באחזקה כולל ריבית, כי כך אני מנסה להיות עשיר" , פשוט נמאס.

KKatkov, זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד, תודה.

johnnyDee , אני חושב שפספסתה את החלק שבו ציינתי שהתקציב שלי הוא 15-20, אם היה לי 33, לא הייתי מוכר את הוי סטרום מלכתחילה.

Senior Member
    אחד מסוכנות אולי תוכל להסתדר על תשלומים על השאר?
    כמובן שהכל שיקול שלך.. השאלה אם בכלל הכלים קורצים לך.
    אפשר למצוא bmw בפחות, אבל גם השנה והק"מ בהתאם.
    המודעה שנתתי לך צויין שהוחלף מנוע לחדש וזה סוכנות או מוסך.
    לגבי האפריליה אני רק יודע שאני משוחד אפריליה וחברת פורום בשם צב חיפשה כלי כזה בנרות.
    מאוד נדיר ואיכותי, גם המודעה ספציפית כלי דנד"ש עם כלום ק"מ, גם נראה מצויין.
    תנסה להוריד מישהו ל 25 :]

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
    השושנים, תעשה בדיקה של כמה דקות בלוח יד 2, תוכל להגיע למסקנה מהר מאוד שרוב המוכרים חיים בסרט.
    אני מוגבל ל20 אלף שח, אך זה לא אומר שאני הולך לקנות את הכלי הישן משנת 2000-2001, כאשר המחירון שלו 12, אני מוכן להמתין שנים ולקנות כלי שנת 2010 בעוד עשירייה,, או אפילו לחסוך ולקנות כלי חדש ולהפסיד ירידת ערך, אך לא לתת לתאווני השקל האלה לקבל את מבוקשם.
    אני חושב שאין פרופוקציה בין השוק למחירים המופרכים האלה.
    האופנוע שלך שמור? יופי, תמכור 1000 או 2000 מעל במידה הוא במצב ממש נדיר, אך לא לבקש מחיר שערורייתי , ועוד על כלים שאין בהם שום נתון מיוחד, פשוט זה מתחיל להיות ממש לא טבעי, ואני חושב שהמוכרים האלה צריכים להתבייש, זה בדיוק כמו לכתוב "מוכרים אני צמא לכסף ורוצה שתשלמו לי על האופנוע שלי מחירון + כל מה ששילמתי עליו באחזקה כולל ריבית, כי כך אני מנסה להיות עשיר" , פשוט נמאס.

KKatkov, זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד, תודה.

johnnyDee , אני חושב שפספסתה את החלק שבו ציינתי שהתקציב שלי הוא 15-20, אם היה לי 33, לא הייתי מוכר את הוי סטרום מלכתחילה.
    סלח לי, אבל במקום מסויים, התלונות שלך הזויות בעיני באותה רמה, כמו המחירים שמבקשים אותם "חיים בסרט".
    אף אחד לא חייב למכור לך "ב-1000 או 2000 מעל במידה והוא ממש נדיר". אף אחד לא יגיד לי בכמה למכור את האופנוע שלי, ואני לא חייב שום דבר לאף אחד.
    באותה מידה, אף אחד לא חייב לקנות במחיר שלא מתאים לו. על בסיס ההבנה הזאת, עובד השוק. בתור מוכר, אני אבקש תמורת האופנוע שלי את המחיר שתמורתו אהיה מוכן להיפרד מהאופנוע (פלוס כמה אלפים לטובת טווח מיקוח). בתור קונה, אבדוק את האופנוע ואציע את מה שאני מוכן לשלם עבורו (והתיאבון של המוכר אינו מהווה שיקול בקביעת השווי עבורי). אם נגיע לעמק השווה - העסקה תתבצע. אם לא, אז לא - ושנינו נמשיך לחפש עסקה טובה יותר.
    אין כאן שום דבר אישי כנגד הצד השני, אין שום "חובה" למכור או לקנות במחיר כזה או אחר. יש שוק, שפועל עפ"י חוקים של היצע וביקוש.

עריכה:
    נכנסתי ליד2, חיפשתי ויסטרום עד שנת 06'. סה"כ יש 3 כלים, אחד חי בסרט (וכותב בלי סימני פיסוק), אחד מבקש מחיר סביר לגמרי (נזכור, שמדובר במחיר לפני מיקוח), והשלישי ללא מחיר. קשה לי לראות איך בהסתמך על המדגם הזה, הצלחת להגיע לסטטיסטיקה כ"כ עגומה.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 27-06-2015 בשעה 14:02.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    אני עוף-טופיק אבל עדיין מתלהב מהפגאסו 650 הנדיר למכירה!
    רוצו לקנות.
    אם הקקמייקה שלי היה שווה משהו הייתי מוכר אותו ומתחדש.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי johnnydee צפיה בהודעה
    אני עוף-טופיק אבל עדיין מתלהב מהפגאסו 650 הנדיר למכירה!
    רוצו לקנות.
    אם הקקמייקה שלי היה שווה משהו הייתי מוכר אותו ומתחדש.
    בימים אחרים הייתי קופץ על המציאה.
    רפליקת פאנדורו עם 20k קילומטראז' זה יופי יופי.
    אבל אני מתאמן בלהפיל את הברזלים שלי, להרים אותם ולצבוע בקצת בוץ.
    עם הדורו הזה זה כאב לב על כל דרדר ששורט את הצבע.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    מי קובע את מחיר המחירון?
    מה הניסיון שלו, ההבנה שלו בדגמים?
    על פי מה הוא קובע את הירידה של הערך כל שנה?

הוי מקס שלי 2001 מקורי עד רמת הבורג, מושקע מעל הראש.
    במחירון הוא 25000 ש"ח או פחות.

הציעו לי הרבה יותר (הרבה יותר) ולא מכרתי, אגב כל הוי מקס נמכרים
    הרבה מעל המחירון, אז מה באמת המחירון?

יש לך סכום כסף שאתה מוכן להוציא, חפש כלי שייתן לך הכי הרבה בשביל המחיר
    הזה, יכניס אותך כמה שפחות להוצאות וסע לשלום.

כשקניתי את המקס לא היה לי מושג ירוק כמה הוא במחירון, נתתי את המחיר שהוא
    היה שווה לי.

פראייר?

תלוי את מי שואלים....
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!