Kk
הבחור שמפרסם בלי מחיר מבקש 25.
תבדוק ויס סטרום 2007-2008
טרנסאלף
cbf500 ו 600
kle500
ואז תבין על מה אני מדבר.
נ.ב. אם מוכר מבקש מחיר הזוי עדיף שלא יפרסם, לפחות כך לא יצא מפגר בעיני רוב הקונים.
ככל שהתקציב יותר נמוך כך קשה למצוא כלי שמור ומטופל!
לפעמים שווה לשלם סכום גבוהה ממחיר המחירון לכלי שהוא מטופל עם תיעוד של הטיפולים וכמובן ללא תאונות
לצורך העניין הבאנדיט שלי רכשתי במחיר גבוה מהמחירון ( אני יד 2 98 אלף קילומטר כל הטיפולים והקבלות אצלי מיום רכישתו אצל היבואן)
וככזה הוא לא איכזב מעולם
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
Kk
הבחור שמפרסם בלי מחיר מבקש 25.
תבדוק ויס סטרום 2007-2008
טרנסאלף
cbf500 ו 600
kle500
ואז תבין על מה אני מדבר.
נ.ב. אם מוכר מבקש מחיר הזוי עדיף שלא יפרסם, לפחות כך לא יצא מפגר בעיני רוב הקונים.
ניסית להציע בנימוס מחיר שנראה לך הגיוני, ולשאול האם זה יכול להיות רלוונטי?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הבעיה של פות"ש היא שהוא סבור ובטוח שאם הוא מכר לפי התחשבות במחירון ככה גם אחרים צריכים לנהוג ולמכור לו בהתאם למחירון. זו, כפי שהוא למד, הנחה שגויה ביסודה וצפויה לו עוד דרך ארוכה אם לא יפנים שמחירון הוא רק המלצה, במיוחד בשוק האופנועים הישראלי שאינו רווי בכלים אף פעם.
ברור, לא הסכימו.
התשובות שלהם:
זה המחיר שיהיה לך בהצלחה בחיפוש.
ואחר בכלל אומר שהכלים האלה נמכרים מעל המחירון.
בקיצור כל אחד זורק איזה bullshit כדי להצדיק את המחיר שלו.
ברור, לא הסכימו.
התשובות שלהם:
זה המחיר שיהיה לך בהצלחה בחיפוש.
ואחר בכלל אומר שהכלים האלה נמכרים מעל המחירון.
בקיצור כל אחד זורק איזה bullshit כדי להצדיק את המחיר שלו.
Shasha127, בגלל זה שוק האופנועים נראה כך, בגלל אנשים כמוך.
לפי דעתי , זה להתאזר בסלנות , לחסוך , ולקנות חדש מהחברה, ושיירקבו כל המוכרים האלה עם הכלים שלהם.
אני זוכר לפני תקופה לא קצרה דברו על שוק האופנועים המשומשים, לא פלא שהוא מת, כי הרוכבים יורים לעצמם ברגל.
נערך לאחרונה על ידי moshmosh; 27-06-2015 בשעה 16:04.
קיצרתי קצת אבל + 1
לפות"ש , עד כמה שחיים בסרט אנשים , יש גם שיטת מצליח .. שלא לדבר על כאלו שמפרסמים רק בכדי לראות כמה הם יכולים לקבל על הכלי אפילו שהם לא באמת רוצים למכור אותו .
לא צריך להתרגש מזה אפילו שזה מעצבן .. סה"כ אם היו "דופקים" אותך במחיר הייתי מבין , אבל אם החליט מישהו לשם 24 אלף ל kle זו החלטה שלו . כמו מישהו שחליט להוציא סכום דומה על כלי שהוא 125 סמ"ק ... באותה מידה גם יכולת לקנות אוטו ולעשות ביטוח + מקיף ועוד שישאר לך כסף בצד ..
או שתתפשר מבחינת מחיר או מבחינת דגמים שאתה מחפש אם לחוץ לך לקנות , אם לא לחוץ קח ת'זמן ותמשיך לחפש .. הכלה תימצא בסופו של דבר
ד"א kle 2007 עדיין הגיע עם קרבורטור .. סתם לידע כללי![]()
פותש חפרת לראבי.
באת לקנות או סתם למשש?
גילוי נאות - לא מוכר.
אם חפרתי לך ולא מוצא חן בעיניך, אז לך תשחק במקום אחר.
וזה לא עניין שלך אם באתי לקנות או למשש, תתחפף ילד.
פות"ש אם היית שקית ניילון שקופה שמתעופפת ברוח בשוק -
באיזה צבע היית בוחרת להיות?
אם כולם יעזרו בסבלנות, יחסכו, וייקנו מהיבואן - ייקרה אחד משני דברים:
1. מחירי המשומשים יירדו לתהום (אף אחד לא ייקנה משומש - אז השווי שלהם בשוק יירד קרוב ל-0). גם זה אינסטרומנט של השוק, רק שיהיה ברור - זה לא יקרה לעולם, הן משום שלא חסר רוכבים שלא יכולים לעמוד במחיר של אופנוע חדש, והן משום שעבור אלה שיכולים - גם במחירים הנוכחיים, בד"כ, יש היגיון בקניית אופנוע משומש (וזאת, כנראה, הסיבה למחירים - שוב, שוק).
2. אנחנו בישראל, אז... למה לא לשער שמחירי החדשים יעלו לאור הביקוש? אז מחירי המשומשים יהפכו להיות פחות הזויים![]()
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם לא יהיו משומשים נשלם על wr250r 63,900 לפני מע"מ רישוי ואגרות על הכביש.
פותח האשכול, אני אפרט בפניך את הדרך הכי טובה להגיע למחיר שאתה רוצה (פיתחתי אותה דרך שלל התמקחויות שביצעתי במהלך חיי הקצרים, ללא קשר לאופנועים).
קודם כל תסגר על המחיר שאתה מוכן לשלם בשביל אופנוע במצב טוב.
אחר כך תהשיג את הסכום הזה במזומן.
בשלב הבא אתה צריך ללכת למוכר ולהעריך את הכלי כמיטב יכולתך, ואז להציע למוכר את המחיר שלדעתך הוא שווה (פחות כמה שקלים, יש מוכרים שיסרבו למכור אלא אם כן הם יסחטו ממך עוד כמה אגורות). כשאתה מציע לו את ההצעה אל תשכח לציין שבמידה והוא מסכים הוא מקבל את הכסף במזומן מיד לאחר העברת הבעלות (זה השלב שבו אתה מוציא סטפה של שטרות ומנופף בה מול הפנים שלו), במידה והשעה מאוחרת והדואר סגור אפשר להשתמש בזכרון דברים לדעתי. כלומר הכסף במרחק נגיעה ממנו. תתפלא לגלות מה כסף מזומן עושה לאנשים. שמעת פעם את הפתגם טובה ציפור אחת ביד מאשר 2 על העץ? הוא עובד מצויין.
אם המוכר לא מסכים אז תגיד לו שההצעה שלך תקפה לעוד יום (או שבוע, או כמה זמן שאתה רוצה) ושירים אליך צלצול אם הוא שינה את דעתו. קח בחשבון שמי שלא מסכים מיד כנראה לא יסכים בכלל. תעשה את זה כמה פעמים ובסופו של דבר אתה תצליח למצוא מישהו "שיקפוץ על ההצעה שלך".
גם אנשים שקולים שיודעים מה האופנוע שלהם שווה בחיים יתקשו לעמוד בפני ערימה של מזומן (בתנאי שההצעה שלך לא מגוכחת לחלוטין).