תוכל לפרט לגבי הדרוויז׳ן? מה אתה אוהב? מה פחות? מה היית משנה? משפר?
שלום שלום
זקוק לסיוע
ברשותי ימאהה דיוורז׳ן 600 (xj6) שנת 2012 כבר למעלה מ- 8 חודשים.
בעבר היה לי gs500 לתקופה של כשנה וג׳וירייד 125 לשנתיים בערך.
בא לי משהו אחר.
יותר ספורטיבי ויותר טכני.
תקציב באזור ה 35-40k.
לא אכפת לי גם לרדת בנפח.
Abs יתרון.
תנוחה קרבית יותר, קליפאונים, מה שצריך.
שיוט של 160-170 יהיה פצצה.
מה האפשרויות ואם אפשר לפרט..
תודה מראש למסייעים.
תוכל לפרט לגבי הדרוויז׳ן? מה אתה אוהב? מה פחות? מה היית משנה? משפר?
הדיוורז׳ן לא עושה בעיות. הוא הוגן. לא זולל דלק. יש לו מנוע ליניארי ולא מפתיע. הוא עושה הכל ברמה סבירה. והאמת, שלא נראה לי שהתחברתי אליו ככ מאז שהוא אצלי. כאילו הכל בסדר.
הייתי רוצה כלי יותר מרגש, יותר בועט, יותר חתיך, תנוחה יותר קרבית, שיהיה אפשר לדחוף את הגבולות יותר מבחינה טכנית באימונים ואחרי זה כשהבסיס יהיה טוב יותר (אולי) לגדול בנפח.
הייתי שמח לכלי קטן יותר בנפח אבל זריז, חזק וטכני.
Duke 690, או smc אם תוריד קצת את דרישת מהירות השיוט.
ספורטיבי קליפאונים בתקציב כזה יהיה 600 ישן (שיהיה קפיצת מדרגה משמעותית), או 300 יחסית חדיש- r3 זוכה לשבחים, גם rc390 של קטמ.
הם ספורטיבים עם התנוחה הקרבית, קליפאונים וגם ביצועים לא רעים (אם אין לך בעיה לרדת בנפח)- המנוע בהספק קטן יחסית, ככה שהוא יאפשר למידה והכנה טובה מבלי
לקפוץ מעל הפופיק.
160-170 שיוט עליהם לא נראה לי..
בתקציב שלך מדובר בספורטיבי שנתונים 2005-2007 בלחץ וגם זה אם תמצא כלי ברמה גבוהה, על abs אין מה לדבר בכלל.
ממליץ לך לבדוק דווקא את האופציה של הz750 2009-10 יכנסו לך בתקציב וגם יהיה לך עליית מדרגה מעולה.
מהירות שיוט של 160-170?
אף אחד מהכלים שהוצעו פה לדעתי לא באמת יכול לספוג מהירויות שיוט כאלו לאורך זמן.
Up up up
אם נייקדים באים בחשבון אז מה דעתך על sv650/ hornet ? אופנועים מעולים - גם לשייט ב140, גם להשכיב עד האוזניים וגם לתת בראש. וגם יכנסו לך באיזי לתקציב כלל ישור קו.
מנסיון של מעל 3 שנים על הsv.
חוזר מגלות
נראה לי שאני אלך על ה rc 390. נראה פצצה, ספורטיבי, טכנולוגיה לא רעה בכלל וממש לא אופנוע תקציב, abs וכד׳.
בשבועיים הקרובים אני אקח גם את ה r3 ואולי גם את הנינג׳ה 300 לרכיבת מבחן.
תודה למסייעים