שלום רב לכולם,
אז הנחתי את עיניי על ימאהה mt09 ולאחר קריאה וצפייה בסרטוני מבחנים רבים תיאמתי נסיעת מבחן.
מעניינת אותי סחירות הכלי, ביד 2 כל המודעות הן טריידים שונים למיניהם או תוכניות מימון - האם מישהו ניסה והצליח למכור את הכלי?
שלום רב לכולם,
אז הנחתי את עיניי על ימאהה mt09 ולאחר קריאה וצפייה בסרטוני מבחנים רבים תיאמתי נסיעת מבחן.
מעניינת אותי סחירות הכלי, ביד 2 כל המודעות הן טריידים שונים למיניהם או תוכניות מימון - האם מישהו ניסה והצליח למכור את הכלי?
ברמה כללית יותר בלי להתייחס לכלי הספציפי הזה, אף פעם לא קניתי קטנוע/אופנוע והתחשבתי יותר מידי בסחירות שלו.
אם אהבתי והוא מתאים לי אבל פחות סחיר אז אני לא אקנה?
יותר מזה אם הוא סחיר עכשיו ופתאום אחרי שנתיים ישתנה משהו או הפוך?
תיאמת נסיעת מבחן,תעשה אותה, אהבת, התחברת, תקנה.
בכול זאת אם אתה מעוניין בבדיקת סחירות מקווה שיש מישהו פה שיוכל לענות לך, בהצלחה.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
כתבתי פוסט ארוך ואז הבנתי שאני סתם חופר.
הכי פשוט , תחפור ביד2.
אתה רוצה דוגמא לרכבים סחירים , על מנת להבין איך נראה רכב עם ביקוש? תחפש BMW קופה סדרה 3.
כל המודעות מבקשים בערך פי 2 מהמחירון. אתה יכול גם להתקשר לאנשים ולהגיד להם על המחירון ותראה את התגובות.
אם תמצא אופנוע עם אותו סוג מודעות , אז כנראה שהוא סחיר![]()
תיארת כל אופנוע סופר ספורט כרגעאם תמצא אופנוע עם אותו סוג מודעות , אז כנראה שהוא סחיר![]()
סחיר מאוד.
זה אופנוע שנמכר בכמויות, ביד 2 יש מספר אופנועים ש"תקועים" מספר חודשים כיוון שבעליהם רוצים עליהם מחירים גבוהים. כמה גבוהים? ברמה של כלי שנמצא
קרוב לשנה על הכביש במחיר של חדש.
מטרו הורידו לו את המחיר באיזה מבצע ל67 אם אני לא טועה, אז תעשה לבד את החישוב אם תקנה משומש עם מחרשה של ריזומה ב69...
+1
למתן.
כלי דיי סחיר, הבעיה היא שהוא נופל כרגע בין הכיסאות.
מצד אחד יש ביקוש, מצד שני רוב הכלים נמכרים מעל המחירון כמשומשים וכלי כחדש עולה 67k (שזה מחיר פצצה לאופנוע תקציב שכזה), הבעיה היא שצריך להמתין מס' חודשים כל פעם להגעה של 09. זה לא אופנוע שזמין כמו קטנועים במלאי.
אז אם לא מחפשים כלי חדש מהניילונים ובא לך על צביעה של 2014 או 2015 פשוט לנסות את המזל ביד 2 ולנסות להוריד את המוכר.
נ.ב. אנוכי בעליו של mt09 ויודע ממקור דיי טוב שיש ביקוש לכלי.