יצא פוסט פעמיים. אפשר למחוק אחד![]()
יצא פוסט פעמיים. אפשר למחוק אחד![]()
אישית הייתי מעדיף ג'י עז על פני כל 250 אחר. (גם המועדף עלי אישית מהחמשמאותים)
הf שמעתי שמועות שלא מתאים לרישיון המוגבל אלא רק ה e.
סוס עבודה אמין שכל עוד תתן לו לאכול מספיק שמן הוא לא יחרבן עלייך בחזרה.
המוכרים אומרים שכן... כדי להסיר כל ספק תבקש מהמוכר שישלח לך תמונה של החלק ברישיון שמציין לאיזה רישיון זה מתאים וככה תחסוך זמן.
Er-5 אחשלי, שנתונים 2000-2005, יש הרבה מוגבלים a1 למכירה וזה ממש אופנוע טוב ואמין לדעתי. אני רוכב על cbr250r שזה אופנוע מדהים לכשעצמו אבל לפני שרכשתי אותו ב30k לפני שנה שקלתי להביא את האי אר שיכל לחסוך לי המון כסף (נמכר במחיר הנע בטווח של 9-14k ). יש המון המלצות על הכלי הזה ברשת
Evolution Team
עד עכשיו לא נתקלתי ב er-5 אחד שיש לו אישור a1.
אשמח אם מישהו יכול לאשר שראה בעיניים שלו רישיון לאופנוע זה שרשום l2
סקירה רחבה שעשיתי בזמנו של פולג"ל העלתה שמהדור הישן (עד 2010 בערך) רק ה-gs500 מתאים ל-a1, וגם לו צריך לעשות התאמות ברישיון הרכב. Kle וer-5 לא מתאימים. En500 לעומת זאת, כן מתאים לדעתי. אחלה קרוזר.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אני האחד ההוא. הבאתי בסופו של דבר הונדה cbf250 ב-7500 והוצאתי בערך 3 אלף על יישור קו, מה שלא כזה נורא בהתחשב בזה שהוא מאובזר ביושימורה וצביעת תנור זהובה.
בתקציב של פות"ש אפשר להתגמש קצת ולהביא כלי לא רע בנפח ה-250 סמ"ק. כל מה שמעבר - קרוב למדיי שגמור או בדרך לשם, וללא ספק יצטרך קצת אהבה. כמו שאמרו לי - "על זול משלמים ביוקר", לכן תפתח עיניים וקח איתך מישהו שמבין, כמובן גם בדיקה במוסך ואם משהו לא נראה במקום - לא קונים. אני במקומך (והייתי במקומך עד לא מזמן) הייתי לוקח 250 סמ"ק - גם נוח יותר בביטוח, וגם לא קפיצה כזאת גדולה בנפח מהקטנוע. אחרי שתגיע ל-a המיוחל - השמיים הם הגבול, ועד אז תבין בדיוק מה אתה רוצה מהכלי ומה הכי מתאים לך. אני בקושי חודש עם שלי וכבר הדעה מתחילה להתגבש לאט לאט, והיו לי כבר מספר שמאוד שמחתי שאני על 250 כי 500 לא היה סולח לי עליהם.
בתקציב שלך - אם לחפש קצת ולהתמקח, אפשר להביא בין היתר איזה אינאזומה חמוד, cbr250, דיוק 200 או נינג'ה 250, כלים מעולים להתחלה. מילת המפתח - סבלנות, סבלנות ועוד פעם סבלנות.
סלחו לי, התכוונתי ל en-5.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
טוב, חוויה מבאסת מהבוקר. אין תלונות על אף אחד, אבל יש לקח. אתמול ראיתי פרסום של gpz 500 למכירה. הבוקר נפגשנו, האופנוע אני ובחור צעיר וחמוד אשר הבטיח שברישיון כתוב שהאופנוע מתאים ל A1. האופנוע היה מצולק כולו אבל האהבה עיוורת ואני הייתי בהחלט מאוהב. כבר הוצאתי את הכספומט, רק שלפתע עלה בדעתי לבקש לראות את הרשיון. שמה הופיעה השורה הקצרה והאכזרית ; L3. אבל האהבה לא מאפשרת לי להפנים את העובדה שקבצן לא יכול לצאת עם נסיכה. טלפנתי לסוכנות קוואסקי, ושם האיש אומר לי במפורש ולאט כי הוא קלט שאני מחפש לא להבין: אין סיכוי לשינוי הסטטוס. בקיצור, נשארו רק סוזוקי gs500 è, וכל מי שמוכר משהו אחר, מוכר אופנוע ללא ביטוח במקרה של תאונה או חבלה.
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
טוב, הפור נפל. קניתי gs500 שנת 2003 אשר עמד שנתיים וכרגע נמצא במוסך לשם החזרתו לכביש ולטסט כמובן במטרה להעביר בעלות.
לא יודע האם הבחירה שלי נכונה.
אולי הייתי בכל זאת צריך ללכת על האופנועים הקלים החדשים.
בעוד שבועיים הgs יגיע אלי עם כיסא, מצבר, צמיגים חדשים ואחרי טיפול גדול.
מעניין האם יהיה כלי אמין, כי זה הכי חשוב לי כרגע.
אמשיך לעדכן , כך שיהיה חומר להתלבטות לבאים אחרי.
לפי מה שאני שמעתי מכיר וקראתי, ניתן למצוא הרבה חלפים לכלי, קל ונוח לטיפול לבד בבית, אמין כל עוד מטפלים בו ומהנה ברכיבה. לא עשית עשית בדגם הכלי.