מדובר על ג'ילרה gp800.. פתחתי לו מזמן פה אשכול כדי לקבל חוות דעת איך הקטנוע הזה בכללי. (ועוד לא גיבשתי חוות דעת לגביו בכל אופן)
היום החלטתי שאני רואה קטנוע אחד כזה.
מבחוץ הקטנוע נראה מטורף (למרות כמה שברים בפלסטיקה) בנוסף עם המון שיפורים אגזוז, וריאטור מלוסי (זה פוגע במנוע?).
כמעט וקניתי אותו בלי בדיקה..למזלי הדואר היה סגור (יום שישי יום קצר) ואז קפץ לי לראש לעשות לו בדיקה..
לפני שנכנסנו לבדיקה בעל הג'ילרה אמר לי שהוחלף בקטנוע מנוע.. (מה שלא ידעתי לפני העברת הבעלות..)
עלות בדיקה לקטנוע לפחות במקום שנכנסתי (שימי אופנועים בנתניה) עולה 700 שקל (קצת יקר לטעמי אבל אם הכל יאמר לזכות המקום שראיתי כמה מוסכים בעיר והוא הכי מקצועי) ושהוא לא יספיק לבדוק את הקטנוע הזה היום רק ביום ראשון כי קטנוע כזה לוקח זמן לבדוק...
בכל אופן החלטתי לא לעשות לו בדיקה כרגע מהסיבה הפשוטה שמנוע שהוחלף בקטנוע גורם לי לחששות לא יודע למה.. ולא הייתי סגור פתאום על הקטנוע הזה..
והחלטתי שאין טעם עדיין להוציא 700 שקל על בדיקה כשאני עדיין לא סגור על שזה הקטנוע שאני רוצה.
אחרי הסיפור הארוך הזה (שמספר בקצרה את החששות שלי..) החלטתי להעלות את הנושא לדיון. כיוון שאני לא יודע עד כמה זה נורא שהוחלף מנוע בקטנוע מהסוג הזה.. אם בכלל.. (הבנתי שיש כאלה שאומרים שטוב אפילו..)
אז מי שיודע ומבין. אשמח לקבל חוות דעת לגבי זה..
תודה מראש..