דרושים פקחים לעבודה מאתגרת באזור המרכז. שעות נוחות והכנסה גבוה.
נבואת אחרית הימים
דרושים פקחים לעבודה מאתגרת באזור המרכז. שעות נוחות והכנסה גבוה.
נבואת אחרית הימים
אין ספק שחניות הדו״גים על המדרכות בת״א היא בעייתית ואין צורך להרחיב. אולם מצד שני, החניות שעיריית ת״א כן מספקת (ולזכותה יאמר שלעומת ערים אחרות היא בהחלט מספקת), לרוב אין בהן התקן שאליו ניתן לקשור את הדו״ג והן נמצאות לא פעם באזורים בעייתיים (למשל לפני הסיבוב ימינה בקצה רחוב בן גוריון ליד מלון מרינה, היכן שכמעט כל יום רכב מגלח שם דו״גים).
בנוסף, אם רוצים להוסיף נחת, אז רכבים לא רואים בעיניים ומתעקשים לחנות בחניות הדו״גים ואף דוחפים דו״גים עם הרכב כדי לפנות מקום... וזה עוד לפני שאחיך הרוכבים, חייבים לחנות צמוד אליך, אם לא עליך באופן הזוי ולהשאיר מזכרות... בקיצור, שמח... אה כן, אבל אני לא ממורמר.
שילמדו מפריז. בכל (כמעט) אזור מרכזי ישנם ״איים״ שאינם על שולי הכביש, אלא מעיין אי תנועה מוגבה וגדול עליו חונים שורות של דוגים. זה לא תמיד מספיק, אבל הי, זו פריז לא איזו עיירה כמו תל אביב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תחילת העבודות של הרכבת הקללה+האיסור ההזוי של החנייה על המדרכות+מרדף של פקחים אחרי אופניים חשמליות+חום יולי אוגוסט=מתכון לפיצוץ.
מישהו בעירייה שם השתגע.
כותבת את שורות אלו מאמסטרדם.
דו גלגלי חונים על המדרכות, בין אופניים למיניהם וממש לא מפריעים.
נכון שאין פה כמויות של רוכבים כמו שיש בתל אביב (ומי לעזאזל התיר לרכב ללא קסדה?!), אבל מסתדרים יופי.
אבל בתל אביב חייבים לעשות את החיים קשים.
בנתיים יש כבר קרוב למאה תמונות של רוכבים שחונים במקום רכבים. אפשר וצריך יותר, זה משהו שצריך לבעור לכל אחד מאיתנו.
צריך 100 ביום כדי שאולי, אולי יזיז למישהו שם את קצה קצהו של השפם....
Sent from my iPhone using Tapatalk
היום איזו חצופה (המנהלת מהעסק המתחרה, יש לנו חניון משותף - ציבורי! ) נכנסה לבר. צועקת, צורחת!! של מי האופנוע?! של מי האופנוע!?
"שלי."
אתה חוסם לי את החנייה.
יצאתי לראות כי זכרתי שהחנתי כמו בנאדם. והבנתי שהיא רצתה שאפנה לה חניה ציבורית כי אני בטח יכול לטפס על המדרכה.
הודעתי לה שהוא נשאר שם.
" חכה חכה עוד מעט אני אדפוק לך אותו עם המשאית של הסחורה " .
בבקשה אנחנו מצולמים.
תכינו את עצמכם.
שלא תגיד שלא מאכילים אותך פה בכפית.
http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycl...ilPrice=&Info=
זה באמת איסור הזוי.
אני כבר ללא דוג כרגע אבל אשמח להשתתף בכל הפגנה שתצוץ! ולדעתי צריכים להפגין
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)