מילא אם היית מיישם משהו מכל העצות שאתה מקבל, אבל על כל תשובה מושקעת ומפורטת שאתה מקבל, אתה פשוט פותח עוד שני שרשורים.. לא מראה על רצינות
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
תנסה לשכור מהמורה לנהיגה שלך ייתכן וזה אפשרי ואף תהיה מבוטח.
לא נראה לי שמישהו פרטי יסכים להשכיר לך את האופנוע שלו מה גם שישנו עניין של ביטוח כך שלך זה לא מומלץ.
בהצלחה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מילא אם היית מיישם משהו מכל העצות שאתה מקבל, אבל על כל תשובה מושקעת ומפורטת שאתה מקבל, אתה פשוט פותח עוד שני שרשורים.. לא מראה על רצינות
איך איישם משהו בלי קטנוע להתאמן עליו? מספיק לי שעה אחת לבד בכביש כדי ליישם המון, ולקבל הרבה מזה.
חוץ מזה, שמעתי על משהו שנקרא "ביטוח כללי" שזה ביטוח שכל מי שנוהג באופנוע מבוטח, גם אם הוא חבר של בעל הרכב...אז זה יכול להסתדר אם מישהו יסכים לתת לי. אבל גם אם לא, יש מקומות שמשכירים...
הביטוח לא מכסה השכרה.
אין מצב שאתה אמיתי ולא טרול,פשוט אין.
אבירם, אני מבין שאתה רוצה להתאמן.
אתה לא רוצה להתאמן על אופנוע של מישהו אחר,
אתה לא יכול להרשות לעצמך את הסכנה שאולי תחליק עם כלי לא שלך.
אם יש לך רשיון וקיבלת ממישהו כלי מבוטח אז סבבה, אם אין לו מקיף - אל תיקח.
אם אתה רוכב חדש - אל תיקח. אם אין לך כסף לפצות במקרה תאונה - אל תיקח.
גם כלי שיש לו מקיף, לא יכוסה במלואו על תוספות והשקעות כמו גם עגמת נפש של המשאיל.
בקיצור, אל תיקח מאף אחד ואני מציע לא לבקש.
אתה לא מבקש בהשאלה את החברה של מישהו להתאמן עליה
ואפילו לא מבקש את מברשת השיניים שלו רק כדי לצחצח פעם אחת את השיניים שלך.
אתה לא יכול ללמוד משעה רכיבה שום דבר.
יש לך רשיון - מברוק.
תחסוך כסף ותקנה משהו התחלתי, שלך. רק אז תתאמן, תוכל לטעות עם רכוש שלך ולא של אחר.
שמע לעצות של אנשים כאן, חלקם למודי נסיון כואב.
הטרלה ממישהו פרטי - האם ניתן?
אם זה לא הזוי מדי.
לא יודע, לא בטוח והכי טוב שתנסה לשאול את אותם מעסיקים במקומות שאתה רוצה לעבוד בהם.
מספיק יפה בשבילך?
אוי ואבוי, אין לילד מושג עם מי הוא מדבר בכלל..
מעניין מאוד, קודם כל תודה ששיתפת.
זה נשמע קצת מפחיד לשבור ברך בעבודה בשליחויות, והעובדה שהמורה שלי רק לימד אותי לעבור טסט ולא לנהוג...לא יודע אם לכעוס או לצחוק. אולי אוכל לעבוד בתור שליח, אבל השאלה היא אם זה אפשרי במזג אוויר הנוכחי? ויש גם את העניין שלא כל מקום שמקבל לעבודה בשליחויות בהכרח מספק קטנוע לעבודה.
רגע מה אני עושה פה בעצם, אני פשוט אשאל אותם בטלפון.