עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 50 מ 50

אשכול: השכרה

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    1.תקנה קטנוע 50 סמ"ק זול, תלמד עליו ברגוע, מקסימום אם ימות אחרי חודשיים יעלה לך פחות מהשכרה (וגם אחד מת אפשר למכור בכמה מאות שקלים).
    2.אחרי חודש חודשיים, או כמה זמן שייקח לך להתרגל לכביש, תתחיל לעבוד בשליחויות, ואת הקטנוע שלך או תשמור או תמכור.
    3.ללא שום קשר למה שנכתב למעלה, יש לי ויטליטי 50 מצויין שקניתי לחברה, אבל היא העדיפה 125. הוא כרגע עומד ללא תנועה מתחת לבית וחבל. אם מעניין אותך, דבר איתי בפרטי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אבירם* צפיה בהודעה
    חשבתי להשכיר קטנוע קודם, לפני שאני קונה אחד משומש, כדי להתאמן ולהתרגל לכלי. קיבלתי רישיון רק אתמול a2

כמה אמור לעלות לי השכרה של קטנוע 50 או 125 סמק ליום אחד, כולל ביטוח חובה? ואיפה ניתן להשכיר?
    א' לשכור זה נורא יקר, רד מזה,
    ב' אני הייתי משלוחן אחרי רשיון בלי שום נסיון מאותה סיבה שלך, פשוט רציתי לנהוג,
    אחרי חודש עזבתי אתה לא נהנה אתה רק סובל, קודם כל אתה במתח כל הזמן וחייב לרוץ אחרי הזנב של עצמך, לא עומד בקצב, אין לך מזה הנאה,

וכמו כולם, עצה שלי תעבוד במשהו אחר ותקנה גרוטאה (אם היא תעשה יותר מדי בעיות , תמכור/תזרוק/תפתח הובי לסדר את זה...)

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
    1.תקנה קטנוע 50 סמ"ק זול, תלמד עליו ברגוע, מקסימום אם ימות אחרי חודשיים יעלה לך פחות מהשכרה (וגם אחד מת אפשר למכור בכמה מאות שקלים).
    2.אחרי חודש חודשיים, או כמה זמן שייקח לך להתרגל לכביש, תתחיל לעבוד בשליחויות, ואת הקטנוע שלך או תשמור או תמכור.
    3.ללא שום קשר למה שנכתב למעלה, יש לי ויטליטי 50 מצויין שקניתי לחברה, אבל היא העדיפה 125. הוא כרגע עומד ללא תנועה מתחת לבית וחבל. אם מעניין אותך, דבר איתי בפרטי.
    נשמע מעניין, תחזור אליי בפרטי שלחתי לך.
    אני לא רגיל בכלל לכביש. רציתי להשכיר פעם אחת באופן חד פעמי ואני לא בטוח אם כדאי. זה ממש חד פעמי מבחינתי ועד כמה שהבנתי זה יעלה בסביבות ה 300 שח ליום כולל ביטוחים...
    אם הקטנוע שלך סבבה אני אבוא לקחת בכיף. בעיקרון חשוב לי שיהיה טסט + שיתניע בלי בעיות יותר מידי.

ציטוט נכתב במקור על ידי hop צפיה בהודעה
    א' לשכור זה נורא יקר, רד מזה,
    ב' אני הייתי משלוחן אחרי רשיון בלי שום נסיון מאותה סיבה שלך, פשוט רציתי לנהוג,
    אחרי חודש עזבתי אתה לא נהנה אתה רק סובל, קודם כל אתה במתח כל הזמן וחייב לרוץ אחרי הזנב של עצמך, לא עומד בקצב, אין לך מזה הנאה,

וכמו כולם, עצה שלי תעבוד במשהו אחר ותקנה גרוטאה (אם היא תעשה יותר מדי בעיות , תמכור/תזרוק/תפתח הובי לסדר את זה...)
    סובל? באמת?
    חשבתי להפך...
    אני מניח שאקנה משהו לבינתיים ואתאמן. על הכיפאק...
    תגיד, כשמתקבלים לעבודה כשליח מחזירים להם אותו בסוף העבודה או מותר לקחת איתי הביתה?
    שוב פעם עולה השאלה "למה לקנות קטנוע אם אפשר לקבל בחינם כשליח" אבל מצד שני יש לי 0 ניסיון על הכביש . . .

Junior Member
    זה תלוי ספציפית היכן אתה עובד אבל בד"כ זה נשאר אצל המעביד,

במה שאני עבדתי זה היה קטנוע צמוד, ואפ' שלא עבדתי בשישבת עדיין היה לי את הקטנוע, (הוא רק אמר לי לתדלק את מה שאני נוסע פחות או יותר)

Junior Member
    גם אצלי הניסיון הראשון ברכיבה על דו גלגלי היה בתור שליחה בפיצריה קצת אחרי הוצאת הרישיון. אני בהחלט מסכימה עם הרעיון של להשתפשף על כלים של שליחויות ועליהם לצבור ניסיון לפני שרוכשים משהו משלך.
    (אבל זה היה יותר מ20 שנה אחורה.... מה אני מבינה כיום )