ההודים השכילו להשקיע איפה שאנו הישראליסקים הפסקנו וזה בהשכלה ( לפחות אותם ברהמינים מהקסטות הגבוהות).
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
עובדים 2 עבודות באופן קבוע כל שבוע
פה ושם עובדים ומשלימים
איזה עבודה שנייה גם ככה אני בקושי קם לעבודה אחת
ההודים השכילו להשקיע איפה שאנו הישראליסקים הפסקנו וזה בהשכלה ( לפחות אותם ברהמינים מהקסטות הגבוהות).
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
זכויות היוצרים הם לא שלי - אבל אני מניח שמי שהגה את זה לא יתנגד
אני חושב שהנתונים מדברים שישראל היא אחת המדינות עם אחוזי האקדמאים לכלל האוכלוסיה הגבוהים בעולם, גם בכללי וגם בפילוח של הרבה מקצועות ספציפיים (רופא, עו"ד, מהנדס וכו'). אבל תמיד קל להגיד "הם הצליחו ואנחנו לא", בין אם זה כללי לבין אם זה אישי. אם מתסכלים על זה פסיכולוגית - זה סוג של תירוץ מראש לכשלון, הנחה מובנית לעצמך שמזיקה לא מעט.
אתה יודע מה - הלכתי לבדוק. הנה, ברוח קסד, כתבה - נתונים מלפני 4 שנים, ספק אם יכולנו להתדרדר הרבה מאז - מקום 2 בעולם:
http://www.calcalist.co.il/world/art...583459,00.html
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 08-02-2016 בשעה 17:48.
יאללה יאללה אתה גם עם "שנאה עצמית" "הטובים לטייח" "OEפלוץCD" "הג'ינומס היהודי" "מעצמת הייטק" ושאר קלישאות מחורטטות מסוג זה.
אתה רוצה להמשיך להתבצר בלהלהלנד שלך עם התן ביס והליסומאטית תפאדל אבל אתה לא תתעווז עליי בהתנשאות אתה שומע?
כן, בשנה האחרונה מינטרתי לעצמי שאין מה לעשות אני פשוט לא מספיק טוב.
הבעייה היא שאני עדיין יותר טוב מהסביבה שלי, אז אולי ישנם עוד כמה תירוצים (נגיד גיל? או מוצא אתני? או מראה? אבל לא. השרה לשיוויון מגדרי תיקננה תקן לנקבות בהייטק)
לידיעתך אובחנתי כמחונן. (הספרות המקצועית טוענת שזה לא עובר)
ועוד לידיעתך יישמו על בשרי את דוקטרינת הכור היתוך של בן גוריון. קראו לזה אינטגרציה. כך שחונכתי (כמו בצבא) שכווווולם שווים.
אבל לא. אני לא מצליח כי אני פשוט לא טוב, ממורמר ובעל שנאה עצמית.
לענייננו ובקונטקס של הדיון -
אם לפני עשור מי שידע sed ו awk היה מלך ו rhce lpci היו אלוהימים בכבודם ובעצמם (ותתפלא אני גם רכבתי על הגל הזה) היום כל פישר מסמיג'וןלמנהלשמעונברייסייטק מנפנף בתעודה הזו ומתקבל למייספייס כתכנת חרטא ג'יאס עם מקבוק בכיס של השרוואל.
אז אתה.
היית ממליץ ליודהל'ה שלנו ללכת לכיוון הזה (רק כי הוא הוזנה כמו רופאים ועוו"דים) כי "יש בו כסף" ויודהל'ה מה יש לו בקלבאסה? אופנועים.
אני לא ממליץ.
קסד יא טירון,
משעשע לראות איך אתה "יוצא" על יעקב אר 1, עם הניסיון שיש לו עם יוזרים כמוך הוא לועס אותך כל כך דק שלא תצא לו בקקי.
הפורום היום כל כך שקט בהשוואה למה שהיה פעם שנראה לי שהיום נותנים לך להישאר כי בכל זאת צריך מישהו ש...
בגהנום שהיה פה לפני 3-4 שנים עם הדמויות הדומיננטיות שהיו, לא היית שורד שרשור בודד באוף.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
צ'וצ'ו יש לך נזילה של חלב מהשפתיים. תנגב.
נערך לאחרונה על ידי shushu; 08-02-2016 בשעה 22:15.
אם תמשיכו כך, סבבה.
רק אל תגזימו, יש פה אקדוחנים עם יד קלה על ההדק.
תשתדלו לשמור על פרופורציות.
בחיאת, עזובתיבאמאשך מהקלישאות של חמור בליסונגומטית. יש לי אותה בקושי כמה חודשים וגם זה בגלל 7 מקומות. צריך לסחוב חמולה, בהרבה מובנים (חו"ח לא מתלונן, אני מאושר). וכן, פאקינג מעצמת הייטק. טייח זה קקי, כולם ברקודות.
אני אגיד לך מה הייתי ממליץ ליודל'ה: הייתי ממליץ לו לעשות את מה שבא לו לעשות, לאו דווקא לחפש עפ"י מה שמרוויח עכשיו, ולחפש דווקא איך להרוויח ממה שהוא אוהב. יש לי כמה וכמה דוגמאות של אנשים שאני מכיר שלא באמת אהבו את מה שהם בחרו להתעסק בו, אין בזה שום דבר טוב. ויש כמה וכמה אנשים שאני מכיר שכן אוהבים את מה שהם עושים, חלקם - למרות הכסף הזעום שיוצא להם מזה, אבל הם נהנים, ואני מאוד מקווה שיום אחד זה גם ישתלם להם. אבל אני יודע שזה לא בהכרח נכון. לפני 30 שנה הלכו לעבוד בגלל שזה מביא כסף, לא בגלל השאיפות להגשמה עצמית. הגאווה אז היתה בקנטים, כנראה. מצד שני, חיו והיו די מאושרים, מספרים.
אפרופו awk-sed וכו': לפני עשור וחצי הייתי סיסאדמין מתחיל, קצת יותר מטכנאי מחשבים וקצת פחות מסיסאדמין באמת, עם יכולות תכנות מסוימות ואפילו מוכחות בשטח בשפה שאף אחד לא היה צריך. המשבר של 2001 בא לי ממש בזמן והבהיר לי שבלי תעודה חיי בהייטק לא שווים הרבה, ואם כבר תעודה - אז עדיף עם כמה שיותר משקל. הפנמתי את הלקח, למרות שלקח לי איזה שנתיים בתנאים קשים ומחורבנים, מלאי חובות וחסרי כיוון - כנראה שהייתי קשה הבנה.
שלא תבין לא נכון - אני לא מזלזל באף אחד (או מזלזל בכו-ו-ולם באופן שווה ושוויוני, איך שתרצה). לא הצלחתי לפענח את הסוד של איך להפוך מישהו עם יכולת למישהו עם יכולת וכסף. וקראתי כל מיני ספרים של אלה שטוענים שכן פיענחו - והבנתי שהם בעיקר פיענחו איך לגרוף כסף מלספר לאנשים דברים שהם אמורים כבר לדעת ממילא.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 08-02-2016 בשעה 22:30.
שזה אומר מה?
הייתי מבקש ממך לבדוק את התחושה (אני לא כותב "טענה" למרות שזכורים לי ממצאים) במשפט השני כאן.
יכול להיות שהיו, אבל לפחות גוגל לא מצא ולא סיפק קישורים לאוף בזמנו - את זה בדקתי בכמה פעמים שזה אפילו היה חסר לי.
תכלס, זה לא משנה יותר מדי, מכיוון שזה עדיין פורום - אבל לא לגמרי. אם פעם אנשים הרגישו שבאוף אפשר להתפרע חופשי - אז היום, בגלל הזמינות בגוגל, זה פחות "פורום חברים בלבד", ומעבר לזה - יוזר שאכפת לו מההיסטוריה בפורום צריך להתחשב גם באוף, שמצטרף ל"רשימת השרשורים שמרכיבה את החוו"ד על היוזר".
בן לו היה לי ...
אני חייב להודות שהכתבה הזו על טיקבוקיה הרטיטה לי מעט את אמות הסיפים.
בעיקר טיקבוקיה.
אני עדיין סבור שהעתיד טמון במה שרובוטים לא מסוגלים לעשות.
תגובות לכתבה תתקבלנה כאן בשמחה.