אוקיי חברים קודם כל שלום לכולם, אני חבר ישן חדש בפורום, גלשתי בפורום עוד בימי פולגז ולצערי הרב מאז שהאתר הוחלף אני מתנייד על רכב ככה שלא היה לי ממש צורך להרשם לפורום החדש למרות שאני קורא בו לא מעט...
אז נגיע לעניין -
אני מעוניין לקנות סוג של משדר אלחוטי של HDMI שיתחבר ללפטופ מצד אחד ולטלווזיה מהצד השני, אני רוצה לשנות את ההגדרות של הלפטופ שיעבוד ויריץ הכל גם כשהמסך שלו סגור - המטרה הסופית תיהיה - הלפטופ מחובר רק לשקע של חשמל ויהיה חבוי מתחת לספא בחדר שלי כשהוא סגור, וכל פעם שאני אעביר בשלט של הטלווזיה לHDMI שאליו מחובר הדונגל אני אוכל לשלוט בלפטופ בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים (שיחוברו ללפטופ כמובן) וככה אני בעצם יהיה במחשב מתי שאני צריך בלי לראות אותו אף פעם.
אז התחלתי לבדוק קצת ונתקלתי בכמה שאלות ובגלל שיש פה לא מעט אנשי טכנולוגיה החלטתי להתייעץ איתכם -
קודם כל - HDMI אלחוטי - ראיתי כאלו שעובדים לפי ווייפיי וכאלו שממש צריך רסיבר לכל צד (ללפטופ ולטלווזיה), רוב הסרטונים של הסרטונים שראיתי הודגמו בעזרת סמארטפונים ולא בעזרת לפטופ, מישהו יכול לכוון אותי איזה סוג של מוצר עליי לחפש ? איך הוא עובד ? העדיפות שלי היא למשהו כמה שיותר מנימליסטי וקטן ולא להוסיף עוד תיבות של רסיברים שונים ליד הממיר של היס וליד הלפטופ גם אם זה אומר פגיעה באיכות, אבל שהאיכות לא תרד לרמה מטרידה של ניתוקים בקליטה או תצוגה ממש מטושטשת...
עוד בעיה קטנה שנתקלתי בה - אני לא מצליח למצוא בהגדרות המחשב (lenovo B590) את האפשרות שהמחשב לא ייכנס למצב שינה כשהמסך נסגר, יש מצב שאין אופציה כזו ? תוכלו אולי לכוון אותי היכן למצוא אותה ? (ווינדוס 10).
תודה רבה לכל העוזרים ושתיהיה לכם שבת מהנה (עם המזג אוויר הזה ודו"ג בחנייה קל מאוד להפוך את השבת למהנה)