תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: המלצה למוסך באזור תל אביב לאופנוע אחרי החלקה קשה

צפייה משולבת

Junior Member

המלצה למוסך באזור תל אביב לאופנוע אחרי החלקה קשה

אז ג'יפ נכנס לי לנתיב וליטף לי את הזנב, התוצאה היא אופנוע מושבת, כידון עקום, פלסטיקה שבורה, רגליות שבורות ועוד המון.
    צריך המלצה למוסך שידע להחזיר אותו לקדמותו בצורה המקצועית ביותר.
    מה אתם אומרים על starcycle בגולומב?

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    באיזה אופנוע מדובר

Member
    מה קורה איתך? נפלת?

Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    באיזה אופנוע מדובר
    Kawasaki Ninja 250r
    ציטוט נכתב במקור על ידי Kopel צפיה בהודעה
    מה קורה איתך? נפלת?
    Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
    אני בסך הכל בסדר ברוך ה', שפשופים לא רציניים, כאבים בכף רגל שמאל ושטף דם בציפורן של הבוהן.

קודם כל אם מדובר בתאונה שאתה תובע את הביטוח של הנהג הפוגע כי הוא אשם, תיצור קשר עם חברת הביטוח שלך תבקש הנחיות, הם קודם כל יתנו לך רשימה של שמאים שאתה תזמין מי שאתה חושב לנכון להעריך את הנזק, יכול להיות שהנזק יהיה 50% משווי האופנוע ואז יורידו לך את האופנוע מהכביש ואתה תקבל מחירון. כמובן גם שיש להם מוסכי הסדר שיכולים להמליץ לך עליהם.
    אם לא מדובר בדבר כזה ואתה צריך לשאת בעלות התיקון, דבר ראשון תתחיל לברר על עלות תיקון של הפיירנג ואולי להזמין מדוד אייבי פיירנג חדש, וגם את החלקים שנשברו שכן בארץ אתה תשלם יותר מכפול על כל חלק מקורי, לגבי המוסך, יש המלצות על הרבה מוסכים באזור המרכז, תיקח הצעת מחיר מכולם ואז תחליט.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
    קודם כל אם מדובר בתאונה שאתה תובע את הביטוח של הנהג הפוגע כי הוא אשם, תיצור קשר עם חברת הביטוח שלך תבקש הנחיות, הם קודם כל יתנו לך רשימה של שמאים שאתה תזמין מי שאתה חושב לנכון להעריך את הנזק, יכול להיות שהנזק יהיה 50% משווי האופנוע ואז יורידו לך את האופנוע מהכביש ואתה תקבל מחירון. כמובן גם שיש להם מוסכי הסדר שיכולים להמליץ לך עליהם.
    אם לא מדובר בדבר כזה ואתה צריך לשאת בעלות התיקון, דבר ראשון תתחיל לברר על עלות תיקון של הפיירנג ואולי להזמין מדוד אייבי פיירנג חדש, וגם את החלקים שנשברו שכן בארץ אתה תשלם יותר מכפול על כל חלק מקורי, לגבי המוסך, יש המלצות על הרבה מוסכים באזור המרכז, תיקח הצעת מחיר מכולם ואז תחליט.
    אני תובע את הביטוח של הנהגת. השמאי שלי המליץ להשבית את האופנוע ולקבל מחירון, הבעיה היא שהאופנוע אצלי חודש וחצי והוצאתיי עליו יותר מ3000 עד עכשיו.
    לא יודע מה לעשות בינתיים

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

תיצור קשר עם הביטוח שלך, תגיד להם זה המחירון של האופנוע, אלא חשבוניות של השקעה בחודש וחצי האחרונים שהאופנוע אצלי, עקב צמידות הזמנים מגיע לי פיצוי מלא שכן העליתי את ערך האופנוע אפילו מעל המחירון עקב השדרוגים האלה, תראה מה יש להם לומר. הבעיה בתאונה עם נזק כזה שלא משנה מה תעשה רוב הסיכוים אתה תעבור את 50% שווי האופנוע ולכן עדיף להשבית.

Member
    barel31, דבר ראשון תרגיש טוב, וטוב לשמוע שעברתה את התאונה בשלום.

לגבי האופנוע, אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות, כאשר השמאי מחליט שמדובר בטוטלוס אז זה טוטלוס ואין דרך אחרת.

אני מאמין שהביטוח ישלם לך רק מחירון, בכל מקרה תנסה לעשות מה שבייקר בוי אמר לך כולל הוצאות רישוי וכו..

בנוסף שכחתי לומר,במקרים רבים האופנוע שמוכרז טוטלאס נשאר אצלך ואז אתה יכול למכור אותו לחלקים,תרוויח עוד כמה אלפיות מעטות ותהנה.

Senior Member
    אם האופנוע לא נשאר אצלך תפרק את התוספות שהרכבת.