בספק אם תמצא מוסך שיסכים וגם אם כן זה יהיה ״מוסך מדרכה״ או משהו בסגנון.
חפש מישהו עם ידע וכלים שיעשה זאת עבורך שזו אופציה לא רעה אם תמצא מישהו עם המלצות.
להבא אל תבחר בשיטה הזאת.
לאחר שנכוותי ממספר מוסכים לא מקצועיים עם האופנוע הקודם, והיה לי התענוג לבקר גם במוסך איכותי (BOT למי ששואל), מחפש מוסך אמין ומקצועי לאופנוע הנוכחי YAMAHA MT07. רצוי מורשה אבל לא חובה- האחריות ממטרו בכל מקרה לא שווה הרבה. יש לי כבר את כל החלקים, כמובן מקוריים וחדשים.
את דינמיקה כבר בדקתי והם לא מעוניינים לטפל עם חלקים שלא נמכרו דרכם, לכן מחפש המלצות נוספות.
תודה רבה מראש![]()
בספק אם תמצא מוסך שיסכים וגם אם כן זה יהיה ״מוסך מדרכה״ או משהו בסגנון.
חפש מישהו עם ידע וכלים שיעשה זאת עבורך שזו אופציה לא רעה אם תמצא מישהו עם המלצות.
להבא אל תבחר בשיטה הזאת.
לא חסרים המוסכים שיסכימו לדרך הזאת, מניח שיבקשו טיפה יותר על העבודה בשביל לעשות את הרווח שלהם, אבל עדין יצא לך בהרבה יותר זול ברגע שאתה מגיע עם חלקים שהזמנת מחו"ל.
שושו, באמת זאת העצה שאתה מביא לו? הבנאדם רוצה לחסוך כסף ולא להיות כבול לחלקי חילוף ממטרו ולדידי מוסך שלא מוכן לטפל באופנוע, כי הם לא ירוויחו עליו כפול מגזירת החלקים זה מוסך שאני לא אטפל בו.
לגבי דינמיקה למרות שהוא מוסך מעולה ומקצועי מאוד. והוא קילומטר מהבית שלי, אף אופנוע שלי לא יטופל שם לעולם עקב הצעות מחיר מוגזמות בשלושה מקרים שונים(שאחת מהם זה החלפת רפידות ברקס קדימה ב1000 ש"ח), שגרמו לי לחשוב שהם מחפשים לעשות מכל בעיה קטנה להפוכה לגדולה ואף נראה היה לי שהם חושבים שיש לקוחות פראיירים.
ממליץ על אדריאן, מקצועי מסודר ולא מגזים במחיר.
יושב במוסך ריינו טיינר ת"א
מוסך "ריידר" יצחק שדה 5 תל אביב.
בקש לדבר עם איתי.
Sent via Tapatalk
קודם כל תודה לכולם.
shushu- אין לי בעיה לשלם קצת יותר לשעה כל עוד זה עדיין יוצא זול מהמחיר כולל החלפים והכסף לא מגיע למטרו. עם האופנוע הקודם היתה לי חוויה מצוינת ב BOT גם עם חלקים שהבאתי מהבית אחרי שהייתי צריך עזרה בסיום אחד השיפוצים. כעת אני מחפש מוסך בסגנון גם לאופנוע החדש.
Biker boyz- תודה רבה על חוות הדעת. משיחת הטלפון שעשיתי גם אני קיבלתי רושם דומה, אז ננסה לחפש אלטרנטיבות.
OT2- תודה רבה, אבדוק בימים הקרובים.
nimi9- תודה, אבל זה אחד המוסכים שדיברתי עליהם במסגרת החוויות הרעות.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
אפשר לשאול איזה אופנוע יש לך שביקשו 1000 ש"ח לרפידות ברקס לבד ?
סתם להשוואה אצלי בטאונו רציתי להחליף רפידות בלם קדמיות ואמרתי נביא רפידות מחו"ל
זוג רפידות של BREMBO עולות 130$ תכפיל ב 2 והנה רק רפידות הייתי ב 1000 ש"ח רק להביא מחו"ל.
אמרתי נלך על משהו לא כזה מצאתי FERODO שנחשבים סבירים וההפרש היה 200 ש"ח
אמרתי בוא נראה מה הכי זול שאמצא, מצאתי משהו זול אבל עדיין מוכר GOLDFREN ב220 ש"ח לזוג (440 ש"ח) לסט
לא כולל עבודה ומע"מ ומיסים.
ככה שברגע שהבנתי שבארץ ביקשו ממני על זה 1200 ש"ח כולל מעמ ועבודה על משהו מהאיכותיים יותר זה סביר היה.
כמובן בהתחשב באופנוע הזה.
נערך לאחרונה על ידי כלבוטקס; 10-04-2016 בשעה 07:51.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
cbr60rr שנת 2007 הרפידות עצמם שרצו להתקין היו סינטר(חברה איטלקית שלא זכור לי שמה) שהעלות של הרפידה הייתה באזור ה200-250 אולם עלות הרפידה עצמה פחות הפריעה לי, אלא לפני שהוא בדק את האופנוע הוא אמר שהוא רוצה לעשות ניקוז,לעשות ניקוי כללי של כל הברקסים וכולל העבודה המחיר קפץ ל1000 ואפילו קצת יותר וזה בלי המע"מ כמובן ושביקשתי הצעת מחיר בלי כל הטיפולים הנלווים, קיבלתי הצעת מחיר של 800 ש"ח, מקובל עליי שיש שעתון של שעת עבודה, אולם החלפת רפידות ברקס הוא הליך של 5 דקות ולגבות על כך 300 ש"ח זה לא מידתי בעיני.
אני לא בא וילכלך על אף מוסך בלי אסכמתא שזה באמת קרה, ציינתי גם במפורש שדינמיקה בעיני הוא מוסך מקצועי ואמין, אבל לא מוסך שאני אטפל בו רק בגלל המקרה הזה ועוד שתי מקרים שהיו.
קבל חיזוק על ההמלצות על אדריאן ועל הסדנא
תודה לכולם שנית. אבדוק את ההמלצות.
אשמח אם תעדכן
mt-07
בדקתי השוואה לטיפול 10 לMT:
מוסך מורשה: 600 שח
מטרו: 960 שח
בטיפול 10 לפי ספר רכב לא מחליפים פילטר שמן