עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 126

אשכול: יעוץ בבחירת האופנוע הבא

צפייה משולבת

Banned
    למה אתם מקשיבים בכלל לסטרלוק הזה.

אצלו יש פרימיום ויש עקומיום.

מה שמתרחש סביב הפרימיום כשלילי הוא זורק מתחת לשולחן ודורך עם הרגל.

ואוי ואבוי אם הוא ישמע שלישי על היפנים, אפילו מ1 אחוז מהבוחנים, ישירות מתחיל לעתיק ולהפיץ וכמובן כולל תיבול תוספות ושתיה.

אני כבר לא מתרגש מהילד.

Senior Member
    גם ההשוואה במסלול היא לא נכונה,כי mt הוא לא אופנוע למסלול...(וככה גם הcb,הz למיניהם וכו'.) מי שקונה אותם לא מחפש להוריד שניות בהקפה,אלה להנות ביום יום.
    לנושא חזרה,אין ספק שימאה שלפו אס עם הmt, וברור שבשביל 66 אלף שקל לא תקבל פרימיום. אלה תקבל מוצר טוב וזול.
    אני מכיר בעלי mt שמאוד מרוצים,אני עצמי מאוד אהבתי ליסוע עליו,לא קניתי כזה כי כל אחד ומה שהוא אוהב,אבל הוא בהחלט היה פייבוריט.
    ראיתי mt מחליקים ולא נשברים לחצי...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    Moshmosh
    מהמעט שאני עקבתי אחרי סארלוק הוא יודע דבר או שתיים!
    אתה יכול לא להסכים איתו אבל תשתדל לעצור כאן ולא לרדת נמוך מזה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89

טרי מהיום
    תראה שילדת זנב

זה מווילי ככה נשבר

וחבר ישלח לי את הזרוע וכמה של משולשים

עכשיו בקשר 800 אר שנמכר פחות זה הרי ברור. זה כמו לקבוע שבמוו אמ 3 חרא אוטו כי הקיא פיקנטו מוכר יותר
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 17-02-2016 בשעה 13:55.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member הסמל האישי של פRץ
    לא נראה לי ששלדת הזנב ב-mt נועדה לחטוף פצצות מווילי, לכן בכלי סטאנט מחזקים את הזרוע האחורית בכוונה. סלח לי חבר אבל אין לי מושג איך הבעלים של הכלי עשה זאת, אבל ייתכן מאוד שזה כלל לא קשור לאמינות הכלי.
    סטרלוק, אצלי כבודך במקומו מונח, אני עוקב המון אחרי תגובותיך בפורום וחוכמתך ונסיונך בתחום פורצת ממך, אך אני מסתייג מתענותיך לגבי ה-mt. פגשתי מספר רב של בעלי mt ואף כמה מהם רוכבים איתי ועם ליטרים למיניהם בכביש סדום-ערד והם אחלה, אחד מהם אפילו נותן אחלה פייט שם, מאף אחד מהם לא שמעתי טענות כאלו ונראה שהם דווקא מאוד נהנים ואוהבים את הכלים שלהם.
    לדעתי הוא גם יפה ממש, ואם היה לי 66 אלף והייתי פוזל לכיוון הנייקד, הmt נראה לי הבחירה המצויינת להשקעה בסכום הנ"ל.
    נערך לאחרונה על ידי פRץ; 17-02-2016 בשעה 15:59.
    Evolution Team

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי פRץ צפיה בהודעה
    לא נראה לי ששלדת הזנב ב-mt נועדה לחטוף פצצות מווילי, לכן בכלי סטאנט מחזקים את הזרוע האחורית בכוונה. סלח לי חבר אבל אין לי מושג איך הבעלים של הכלי עשה זאת, אבל ייתכן מאוד שזה כלל לא קשור לאמינות הכלי.
    סטרלוק, אצלי כבודך במקומו מונח, אני עוקב המון אחרי תגובותיך בפורום וחוכמתך ונסיונך בתחום פורצת ממך, אך אני מסתייג מתענותיך לגבי ה-mt. פגשתי מספר רב של בעלי mt ואף כמה מהם רוכבים איתי ועם ליטרים למיניהם בכביש סדום-ערד והם אחלה, אחד מהם אפילו נותן אחלה פייט שם, מאף אחד מהם לא שמעתי טענות כאלו ונראה שהם דווקא מאוד נהנים ואוהבים את הכלים שלהם.
    לדעתי הוא גם יפה ממש, ואם היה לי 66 אלף והייתי פוזל לכיוון הנייקד, הmt נראה לי הבחירה המצויינת להשקעה בסכום הנ"ל.
    בהשוו4ה לסיביאר 250 הmt פצצה. בהשוואה לכלי 600 הוא פח.

Member הסמל האישי של פRץ
    דבר ראשון, ואנסה להיות הכי אובייקטיבי שאפשר, בגלגולי ***הירידה*** בסדום, ל250 יש מספיק כוח כדי להאיץ למהירות ברך במרבית המקטעים שם והקלילות שלו משחקת תפקיד מאוד חיובי במהירות הכניסה לפניות ובטוייסטיז, אך המחסור בכוח פוגע בגז היציאה, שלא לדבר על לעלות חזרה לערד.
    אל תזלזל ב- 250 עם רוכב טוב (ומשקיע, ואולי קצת מטורף ^_^) בקטעי כביש צפופים.
    דבר שני, הקבוצה איתה אני עושה את סדום באופן קבוע (ישנן פעמים יוצאות דופן) מורכבת רק מליטרים סופר ספורט (חוץ מ mv יש שם מהכל). וכאשר השוותי את הMT ההשוואה שלי לא נעשתה בייחס אלי אלא בייחס אליהם, כמובן שלא ניתן להשוות בין שני הסוגים (סופרספורט על - נייקד תקציב) אך כן ניתן להשוות בין התנהגות הרוכבים עליהם ובין היכולת של כל אחד מהם לממש את הפוטנציאל המלא של הכלים הנ"ל ברכיבה בכביש כמו זה.

לדעתי התגובה שלך היתה ילדותית ועוקצנית שלא לצורך.
    בברכה, אבישי.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Evolution Team

Senior Member
    אני סתם שאלה ברשותך...
    מהי מהירות ברך?

Senior Member
    אם נכנסת לפניה במהירות הזו ואתה לא יודע להוריד ברך אז אתה לא תעבור בשלום את הפנייה.

Member הסמל האישי של פRץ
    אתחיל בזה שזה פשוט צירוף מילים שניתן לפרש באופן חופשי.
    לא שמעתי על פרשונות מקצועית כזו או אחרת לגבי זה ולא יודע לי אם קיים מושג כזה.
    הפרשנות שלי לגבי "מהירות ברך":
    טווח המהירות ברגע הכניסה לפנייה שיאפשר לי לצלוח את הפנייה בבטחה יחד עם הטייה מספיק נמוכה שבה אוכל לגשש עם הברך באספלט ***מבלי להראות מטומטם*** 😤 (***()*** - כי עצבנת אותי) , או יותר נכון, מבלי לעשות זאת באופן מאולץ ומיותר.
    מתוך הנסיון (הפחות חיובי) שלי, כאשר עוברים את הטווח הזה, מהר מאוד כל הגוף "מגשש" את האספלט ולא רק הברך.

צר לי ממש שאני נתקל בזלזול כזה בפורום ואני מרגיש כרגע מותקף סתם. זאת למרות שאני תמיד מציין שכל דבר שאני כותב נכתב מתוך השקפה מסויימת ולא מתוך התנשאות כזו או אחרת (ולא חסרים כאן כאלה שכן) או מתוך עובדות מוצקות.
    אני חושב שיחד עם הנסיונות שלי לעזור ולתרום לכל אחד כאן בפורום גם אם בשיתוף החוויות שלי והמעט נסיון וידע שיש לי, זה לא מגיע לי.
    נערך לאחרונה על ידי פRץ; 17-02-2016 בשעה 17:18.
    Evolution Team

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי פRץ צפיה בהודעה
    אתחיל בזה שזה פשוט צירוף מילים שניתן לפרש באופן חופשי.
    לא שמעתי על פרשונות מקצועית כזו או אחרת לגבי זה ולא יודע לי אם קיים מושג כזה.
    הפרשנות שלי לגבי "מהירות ברך":
    טווח המהירות ברגע הכניסה לפנייה שיאפשר לי לצלוח את הפנייה בבטחה יחד עם הטייה מספיק נמוכה שבה אוכל לגשש עם הברך באספלט ***מבלי להראות מטומטם*** �� (***()*** - כי עצבנת אותי) , או יותר נכון, מבלי לעשות זאת באופן מאולץ ומיותר.
    מתוך הנסיון (הפחות חיובי) שלי, כאשר עוברים את הטווח הזה, מהר מאוד כל הגוף "מגשש" את האספלט ולא רק הברך.

צר לי ממש שאני נתקל בזלזול כזה בפורום ואני מרגיש כרגע מותקף סתם. זאת למרות שאני תמיד מציין שכל דבר שאני כותב נכתב מתוך השקפה מסויימת ולא מתוך התנשאות כזו או אחרת (ולא חסרים כאן כאלה שכן) או מתוך עובדות מוצקות.
    אני חושב שיחד עם הנסיונות שלי לעזור ולתרום לכל אחד כאן בפורום גם אם בשיתוף החוויות שלי והמעט נסיון וידע שיש לי, זה לא מגיע לי.
    אין לך מה להעלב,אני לא מתקיף אותך,אני רק מראה לך שההשקפה שלך לא נכונה ולפעמיים אמירות פה,יכולות להתפרש אצל מישהו אחר בתור משהו חיובי או נכון .

Senior Member
    ב20 קמש,אי אפשר לייצר מספיק הטיה שתגרום לך לגעת עם הברך?
    https://www.youtube.com/watch?v=fXWVYtsf43Y

Member הסמל האישי של פRץ
    ניצן, או שאתה לא מבין עברית, או שאתה פשוט בוחר שלא להבין מסיבה שלא כלכך ברורה לי.
    טווח המהירות = כל מהירות, כולל 20 קמ"ש.

פות"ש, לא היתה לי כוונה לשבש לך את השרשור, אני מאחל לך המון הצלחה בבחירת הכלה שלך. כמו שאתה רואה, מבחר הדעות כאן מגוון מאוד ולא בהכרך מה שהרוב אומר זה מה שנכון לעשות, תקשיב לעצמך ולצרכים שלך ותקח כל דבר שאומרים לך בערבון מוגבל, "מכל מלמדי, השכלתי" - תמיד יש מקום ללמוד מאחרים, אך לא בצורה עיוורת.
    נערך לאחרונה על ידי פRץ; 17-02-2016 בשעה 17:38.
    Evolution Team

Member
    סטרלוק, אני לא מבין מה הקשר?!!

אני חושב שזה או
    1. רכב שנכנס באופנוע מאחור.
    2. היה משהו אחר שהפריע לו שם בוילי

זה בטוח לא קשור לשום פגם יצור.

המקרה הזה יכול לקרות גם לביימרים:

https://www.flickr.com/photos/divewi...34511/sizes/z/

Senior Member
    סטרלוק חיכיתי לתמונות.
    ידוע שזה כלי פח, לכלים שהם באמת מטורפים לא צריך שיווק חולני.
    הם נמכרים מעצמם פחות או יותר.
    בושה.. אני בטוח שאפילו לונסין לא מתפרק מווילי.
    ובושה שעל אופנוע תקציב מבקשים 60 אש"ח.
    אבל ככה זה אנחנו ישראלים אם אנחנו אוהבים או קנינו כזה תזהר ללכלך עליו.