אפשר להביא נורה יותר חלשה.
חשבתי לשפר את תאורת לוח שעונים של הבנדיט הקשיש ללדים, אבל לא לנורות לד t10 מה שכולם עושים, אלא להוסיף פס לדים בפנים לתאורה אחידה וחזקה במקום נורות צהובות וחלשות מקוריות. ממה שמצאתי ברשת, התוצאה יכולה להיות חזקה מדי, ובהירה מדי ללילה. ראיתי מישהו שהוסיף בורר בהירות של רכב, אבל לא הסביר איך בדיוק.
אז פה באה השאלה - איך אפשר לעשות את זה? איך הדבר הזה עובד בכלל, איפה לחבר?
אפשר להביא נורה יותר חלשה.
אם אתה מתכוון להשתמש בפס לד 12v אפשר להוסיף דימר אלקטרוני שמוריד בדרגות ועובד בלופ.
כל לחיצה מורידה דרגה ושוב חוזר להתחלה. עולה גרושים באיביי.
צריך לבדוק אם הוא יכול לזכור את מצב התאורה האחרון, שלא תכוון כל פעם מחדש.
לדעתי זה לא יפתור לך את הבעיה, האור נכנס מהמקום של הנורה ומתפזר שם.
פס תאורה חיצוני, לא יתן לך כלום.
התכוונת לנורת לד חזקה יותר? נורה לא תשנה הרבה, כי היא פשוט מכוונת לא נכון, מקום אחד מאיר חזק, כאשר מסביב חלש יותר. פיזור אור שונה לגמרי.
וניסיתי עם צורות שונות של לדים.
נורת ליבון חזקה יותר אפשרי, אבל יש סיכוי שתתחמם יותר, ותשרוף את הבית מנורה (והיו מקרים כאלה). בכל מקרה צבע כתום מעצבן ישאר.
מתכוון להשתמש בפס לדים 12v. אשמח לקישור לדימר שהתכוונת אליו, למרות שלא חושב שאחכה עד שיגיע, מה שיש לי כרגע מעצבן אותי יותר מדי, רוצה כבר לטפל בזה.
פס אור שאני מתכוון להוסיף לא חיצוני, הרצועת לדים תהיה באותו מקום כמו במנורות, פשוט יאירו למקום שונה. אם המנורות מאירות לכיוון הלו"ש מבפנים, הלדים יאירו את כל החלל הפנימי.
אצרף תמונות להמחשה.
https://www.youtube.com/watch?v=ewRMVYbVMlA
זה אחרי החלפת מנורות מקוריות ללדים באוטו כמובן, אפשר לראות שהתאורה נהייתה הרבה יותר חזקה. את הבורר בהירות כזה אני רוצה.