אני הבנתי את התשובה של אריאל בדיוק באותה צורה.
לזה שאני מנסה לכתוב כאן, יש 2 סיבות עיקריות: האחת, שמשעמם לי בשיקום, והשניה היא, שאני מתכחש למותו של פולגז.
כנראה, שהגיע הזמן להפסיק להכחיש. פולגז מת, ולא רק עבר לפלטפורמה אחרת עם שם חדש. ולא סתם אני לא רואה כאן חלק גדול מהאנשים, שעיצבו עבורי את הפורום בפג"ז.
אז תודה לאריאל על ההבהרות. אני אלך להתבייש, שהעזתי לפנות בלי לבקש רשות, לרוכב כ"כ דגול, עם 51 תפרים, ואלך להתאמן על וילי עם כסא גלגלים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
רחמים עצמיים זה רעל לגוף המחלים
1. רכיבה ללא מיגון היא רכיבה פחות אחראית וחבל שזה מה שאתה מציג
2.. מת יהיה זיכרו ברוך חבל שכך
3.הכיף לאופנוענות ובכל זאת אפשר להוות דוגמה בייחוד אתם המקצוענים ופה אתם לטעמי מפסידים נקודות וזה נראה רע.
4. ווילי זה דיבילי ואם התפספסף משהו כמובן שעדיף מיגון אבל העיקר הכיף זה גם הקהל שתקבל
5. אכן אתה מקצועי וכאדם שחיי את הענף של הדו גלגלי דווקא אתה צריך להציג את הרוכב המושלם ולא רוכב זב חוטם בגיל 16 שמראה לחברה שלו איך הוא מוחק את הקעקוע בגב.
6. אם אנשים לא יכתבו פה מה הטעם לפורום??( טוב הייתי צריך תשובה ברור לי שאתם רוצים שנכתוב)
חברה יש לכם הרבה מה להציג ולמרות דעתי השלילית על ווילי אפשר לחיות עם זה אבל לדעתי אתר מקצועי שמכבד את עצמו הוא יעשה זאת עם מיגון מלא!
תחשבו על זה
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מישהו סיפר לכם שאופנוענות זה "לא כיף"?
חשבתם שמישהו קונה אופנוע רק כדי שיוכל להכנס לפורום ולהציג את הכיף?
נ.ב.
מכל התגובה ה"רשמית שלך", אקח את זה -
למרות שאני לא בטוח שאתה עוקב אחר החוק הזה ואז למה שאני כן?רק חוק אחד – תפעיל את הראש.
אז נחזור לשידורי הטלויזיה החינוכית -בכביש על תהיה צודק - תהיה חכם.
נכתב במקור על ידי קונילמל
יאללה מה באת להדליק אותנו פה ??!?!?
מחר על הבוקר אני מצלם לך את 431 בווילי עם טואנו עם תחתונים :-) על הפרנציפ !
עכשיו לעניין הכיף.... תמשיכו לשחרר כאלו סרטונים ויפה שעה אחת קודם.
לעניין המיגון ..... אני באמת מבין את החברה כאן והאמת קשה להסביר רכיבה ללא מיגון(שגם אני חוטא בה לעיתים)
אבל אולי הגיע הזמן לדאוג לך .....
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
כמה צדקנות על נושא המיגון
ווילי זאת מיומנות שיכולה להציל אותך מהתרסקות במקרים מסוימים.
חוץ מזה זה כיף,הרבה יותר כיף מסטופי.
ווילי וסטופי והחלקה לתוך פניה זה כיף, זה עוזר וזה מגניב. כולם עושים, או לפחות מנסים לעשות. אבל מה שמשנה זו הצורה בה עושים את זה.
לצורך העניין, לא עובר יום בלי שאני דופק איזה ווילי לנקות את הראש- אבל לא עם טישרט. אבל זה רק אני.
TheDevilInside, למה אתה אומר שסיבוני רוכב לא ממוגן? לא שמת לב לכרס?
22 שנים של רכיבה! זה לא כרס של נחת, זה מיגון לגיטימי שנצבר!
גילוי נאות: כותב שורות אלה, רוכב רק עם מיגון מלא ואפילו הולך לישון איתו.
לא נרדם בלי זה, אחרת הן משתפשפות. :-)
אני רק אניח את זה כאן -
https://www.google.com/?q=cyclists%2...0to%20be%20hit
מתמגנים מחונכים לכו תבדרו לדארווין.
חפרתם.
נראה לי שהעניין פה פוספס לחלוטין.
בנאדם בא וסיפר סיפור אישי. מוסר ההשכל אליו הוא כיוון היה שהמיגון האופטימלי הוא זה שנמצא
בין האוזניים. נדמה לי שאין מוסר השכל טוב יותר מזה.
מעבר לזה, כל אדם חופשי לעשות כרצונו. אחד עם מיגונים,שני בלי. מהשלושה שהצטלמו בסרטון לכל אחד היה קול אחר ונפרד. וזה מקובל ובסדר לחלוטין.
למה כשמישהו לא פועל ומתנהג כפי גישתכם והשקפתכם זה לא בסדר???
למה נראה לכם שהכותב הוא "מעצב דעת קהל"?
למה נראה לכם שדווקא הוא, ולא ההורים או המורים של מי שעולה על דו"ג, הוא המחנך העיקרי ל"תרבות" נהיגה נכונה וראויה?
תפסיקו לשפוט ולנסות להחריב כל דעה וגישה של מישהו ש"לא בא לכם טוב", ותשתחררו קצת. אתם מגיבים פה כמו חבורה של סבתות במועדון גיל הזהב השכונתי.
הכותב בא ללמד שתמיד יש לעשות שימוש ב common sense. הוא עושה זאת בהומור, בכיף, תוך הבאת משנתו וסיפור חייו. לא חושב שזה לא ראוי. חושב שזה כן, אמיץ ופותח את המחשבה לזה שלמרות שמיגון הוא חשוב דווקא מה שיותר חשוב הוא השכל, ואת זה נוטים לשכוח.
אהבתי, אחלה כתבה.
הקטע עם "אני אלך להתבייש על שהערתי לרוכב דגול" נשמע ככה אולי אני טועה
השרשור הזה קצת איבד כיוון,מלדבר על החלקות זנב בפנייה עברנו לדבר על מה אומרת בחירת המיגון של הרוכב על הרוכב עצמו.
מכיף וקליל למייגע ומשעמם תוך שתי תגובות.
בפורום אופנועים אמורים לדבר על אופנועים מה זה משנה הכותרת שבראש האתר?