היי, ברצוני להחליף את מי הקירור לאחר 3 שנים. באילו מים ניתן להשתמש על מנת לבצע "שטיפה" לפני מילוי של מי קירור חדשים של חברה אחרת ממה שיש כרגע.? היצרן אומר 50:50 עם מים (לא מצויין סוג). אני מעוניין לקנות נוזל מוכן לשימוש אך לצורך השטיפה בלבד האם צריך מי ברז או מזוקקים? אנא המלצתכם המקצועית .
שוב בין מה למה אתה עובר?
אם זה נוזל סיליקאטים לסיליקאטים אין בעיה
נוזל היברידי לסיליקאטי או הפוך גם אין בעיה
הבעיה רק בין אורגני לסיליקאטים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
תודה על התגובה המהירה. אין ציון למה שאתה מציין למעלה. באילו מים להשתמש לצורך שטיפה בלבד?
אין חיה כזו איזה נוזל אתה הולך לשים?
איזה מים? מהמזגן או נטולי מלחים מתחנת הדלק
היי, הנה מה שמופיע בספר רכב : Untitled.jpg
אוקי אתה יכול לשים כל סוג מה אתה הולך לשים?
האמת שאינני יודע. יש לי כרגע מים כחולים ומעוניין להחליף בכחולים. אני חושב אולי לקנות גלון של 5 ליטרים, להשתמש בחצי לצורך השטיפה לאחר ריקון המים הישנים, ניקוז ומילוי חדשים שנותרו וזאת על מנת לא לקחת סיכון של שטיפה עם מים מזוקקים או מי ברז...כרגע לא יודע מה לקנות ומאיפה. אני מהמרכז. כמובן שאשמח לקבל המלצות.
כחולים זה לרוב סיליקאטים אתה לא יכול לשטוף סיליקאטים עם סיליקאטים
אתה יכול פשוט לרוקן ולמלא וזהו
תודה. אלך עם המלצתך.
היי Strelok, נראה שמים כחולים איכותיים לא קלים להשגה בכל מקום. באתר מוטודיפו ישנם שני גלונים : 1. מוטול 50% ללא הערות מיוחדות (היקר ביותר). 2. של - (LADA (glycogel 50% - מציינים שהמים ללא סילקטים. האופנוע הוא FAZER 1000, על סמך מה שצירפתי למעלה מתוך ספר הרכב, אני מעוניין לנסות את המים של LADA אך אינני בטוח שהם מתאימים בגלל שאינם מכילים סיליקטים. אשמח לעזרתך/ם.
נוזל קירור ללא סיליקאטים טוב בהרבה הבעיה היחידה איתו שהוא מעכל נוזל סיליקאטים אז בעצם תעשה איזה שטיפונת עם מי מזגן לפני ותהנה גם המרווחי החלפה שלו עדיפים.
אני נגיד קונה גלון של 4 ליטר נוזל נטול סיליקאטים g12 בריכוז 50% של חברת פליקס רוסית ב50 שקל בחנות שמנים בנצרת
בדוק בחנות חלפים הקרובה לביתך שזה נוזל עם תקן g12 ועם 50% ריכוז וסע לשלום רק תעביר שטיפה לפני.
והרווחתה החלפה כל 4 שנים ו150 אלף במקום כל שנה ו40 אלף במקרה של סיליקאטים
Thanks !