הדף המבוקש אינו קיים![]()
הרבה פעמים מתנ"א (משטרת התנועה הארצית) נטפלת לנהגים באמתלות כאלו ואחרות, שהקשר בינם לבין תאונות דרכים הינו אפסי, ודוגמה טובה היא עבירות המהירות, שבסך הכל מכניסות כסף לקופת המדינה ותו לא.
יחד עם זאת, לעיתים המשטרה עושה חסד עם הנהגים, כאשר היא מבצעת בדיקת רשיונות, ובכלל זה בדיקת קיום ביטוח חובה.
לצערי בדיקה זו כבר לא בראש מעייני מתנ"א, שכן בדיקה זו יכולה להציל חיי אדם, אבל לא פחות מכך, להציל את משפחת הנפגע בתאונה.
בפג"ז הקודם, זה שלצערי נסגר עקב בעיות כאלו ואחרות (שבו הייתי עם לא מעט הודעות במונה), קראתי לא מעט פעמים שאלות כדוגמת:
מה יכולים לעשות לי אם אני נתפס ללא ביטוח חובה?
משום מה אנשים מפחדים מהמשטרה במקום לפחד מהדבר האמיתי.
רבות נאמר על כך, אבל אנשים לא באמת מבינים את המשמעות.
אז לכל אותם אנשים, ובעיקר לכם, הרוכבים הצעירים, שחושבים שאתם בלתי מנוצחים, אני מצרף לינקים אשר חובה להכנס אליהם, ולו רק בשביל להבין, עד כמה זה חשוב.
את תאוריית ה- "לי זה לא יקרה" תשמרו במגירה.
אל תכנסו לסטטיסטיקה.
הלינג מדבר על עידו הירש, נפגע בתאונת דרכים על אופנוע במרץ 2007.
מצבו הוגדר כצמח למשך כשנה וחצי, עד שפקח את עיניו והחל לתקשר דרך עיניו.
מיותר לציין שעידו רכב ללא ביטוח חובה.
לינק ראשון: חדשות ערוץ 10, מספטמבר 2008:http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...peID=1&sid=126
לינק שני: כתבה מישראל היום מ- 2014 שעשו על עידו, בראיון מרגש. http://www.israelhayom.co.il/article/182533
אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.
אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.