אהלן. אני מתכנן בעוד מספר חודשים לקנות משהו כמו וי סטורם 650 או דומיו בצ'כיה ולנסוע איתו עד ספרד או אולי פורטוגל, ולמכור אותו שם. יהיה לי בערך חודש לעשות את זה ואני מאמין שזה יספיק לי (מקסימום אפשר להאריך באיזה שבוע). התכנון הוא לנסוע 6-8 שעות ביום אחד, להגיע לעיר מעניינת, לשהות בה איזה יומיים ואז להמשיך הלאה בכל פעם. טיול של אחרי צבא - לפני תחילת לימודים.
אני לא ממש יודע איך להרים דבר כזה לוגיסטית, ואשמח לטיפים. ציוד - יש לי. אני אקנה שלושה ארגזים לאופנוע ואביא מספיק בגדים ל 5-7 ימים בערך, אני מאמין שאסתדר באמצעות מכבסות בערים שאבקר בהן. לינה - באמצעות Couch-surfing, כך שזה יחסוך לי כסף.
על מה עוד צריך לחשוב? אופנוע מטופל, שארכיב לו צמיגים חדשים ואמגן עם משהו בסגנון של ריינו - טייר אם אמצא. ומה אם בכל זאת יהיה פנצ'ר / תקלה טכנית / תאונה (לא עלינו)?, לקחת טלפונים של שגרירויות ישראל במדינות שאבקר בהן. אוכל - להעמיס עלי או לאכול בדרכים?
כמה נורא זה יהיה מבחינת מזג האוויר בחודש אוגוסט? האם יהיה לי נוח בנסיעות הארוכות עם מיגון מאוורר? כנראה שזה יהיה החודש הכי נוח עבורי כי במשך כל יולי אני אהיה בצ'כיה.
מה עוד פספסתי?
תודה!