ואחרי ענייני הפרוצדורה אענה לשאר השאלות -
אני עשיתי בקיץ האחרון טיול של חודש באירופה, בחודש יולי.
אם אתה תבחר לקנות עניין המכירה יכול לעכב אותך בסוף הטיול.
אם אתה אתה שוכר אתה תצטרך לתכנן מסלול מעגלי למרות שיש אפשרות שעולה לא מעט כסף לשכור במדינה אחת ולהחזיר באחרת. זו תוספת של כ-1000 יורו לעלות ההשכרה ולא כל הסוכנויות מאפשרות את זה.
במקרה של השכרה אתה מכוסה מבחינת ביטוח ותקלות.
אם האופנוע יהיה בבעלותך לא הייתי נלחצת יותר מידי - אתה באירופה ולא בערבות אפריקה. בחודשים האלה אתה תראה יותר אופנועים ממכוניות. ישנה אחווה של אופנוענים ואם תהיה בתקלה כלשהי יעזרו לך. בכל קצה רחוב יש מוסך אופנועים. רק שים בתיק פאסט, שיהיה.
יולי, וגם אוגוסט, יכולים להיות חמים מאוד וגשומים. חשוב שיהיה לך ביגוד שכולל חליפת סערה ומעיל רב עונתי אותו תשנה לפי מזג האויר של אותו היום. יכול להיות חם מאוד, קר מאוד ורטוב מאוד.
מציעה לך לא לשים שלושה ארגזים. זה סרט להעלות את זה כל פעם מחדש לחדר, וגם עושה אותך מגושם ורחב בכביש.
עדיף ארגז אחורי, תיק מיכל ותיק מסעות שקשור למושב האחורי. הוא מכיל יותר נפח מארגזים ויותר קל להתנהל איתו.
אני התחלתי עם שלושה ארגזים ואחרי כמה ימים העפתי את השניים הצדדים ועברתי לתיק. זה היה שיפור מעולה מכל הבחינות.
אין צורך לקנות אוכל ולסחוב איתך. שוב, אירופה היא חבל ארץ די צפוף ובאופן כללי זולה יותר ממה שאנחנו רגילים ולכן אין בעיה לעצור בכל מיני מקומות קטנים ולהצטייד במה שצריך באותו הרגע. חבל על המשקל וההתעסקות. אכילה במקומות קטנים היא חלק מהחוויה, ובדרך כלל לא מאוד יקר. במיוחד בדרום ומזרח אירופה.
אני חושבת שרכיבה של 6-8 שעות ביום היא לא בעייתית בכלל. בכבישים הפתוחים, והריקים נותנים פחות קשב להישרדות בכביש ומתעייפים פחות ברכיבה. בכל אופן אתה לא מחוייב לשום לו"ז ולכן אתה יכול לשנות את המרחקים וזמן השהייה לפי איך שזורם לך.
מה שלא תעשה - תהיה לך חוויה.
שיהיה המון בהצלחה.