בגדול סט דיי חרא חפש אחר.
נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 בגדול סט דיי חרא חפש אחר. כן לא הנחתי אחרת... אם אתה מכיר משהו זול וטוב בכיף... אבל בשביל ה30 פעמים שאני אשתמש בו עד יום מותי נראה לי שהוא יספיק.
נכתב במקור על ידי mudale222 כן לא הנחתי אחרת... אם אתה מכיר משהו זול וטוב בכיף... אבל בשביל ה30 פעמים שאני אשתמש בו עד יום מותי נראה לי שהוא יספיק. זול וטוב אין יש יותר יקר וטוב. הידית מברזים החזיקה אצלי מספר פעמים עד שעברתי לג'פקה.
נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 זול וטוב אין יש יותר יקר וטוב. הידית מברזים החזיקה אצלי מספר פעמים עד שעברתי לג'פקה. מה היא פשוט נשברה?? נשמע הזוי.. זה בסה"כ חתיכת מוט פלדה קטנטן
נכתב במקור על ידי mudale222 מה היא פשוט נשברה?? נשמע הזוי.. זה בסה"כ חתיכת מוט פלדה קטנטן היא נשחקה והמברז היה מסתובב בפנים דיי בקלות,גם נשבר לי מברז והמחרוקות לא תמיד משתפות פעולה למרות שלרוב הוא עזר לי. בקיצור הייתי ממליץ לחפש סט יותר טוב.
מתעלק. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא מברז 7M וטיימסרטים/הליקוייל? הברגות של מכסה שסתומים בgsxr 86
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
נכתב במקור על ידי R86 מתעלק. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא מברז 7M וטיימסרטים/הליקוייל? הברגות של מכסה שסתומים בgsxr 86 אפשר למצוא ב ל.כ. סט של מברזים מקדחים והליקולים של כל המידות ב 700 שקל. לא מומלץ לקנות סט של קוטר אחד זה בזבוז כסף.
נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 אפשר למצוא ב ל.כ. סט של מברזים מקדחים והליקולים של כל המידות ב 700 שקל. לא מומלץ לקנות סט של קוטר אחד זה בזבוז כסף. יש לי סט שלם..את המידה הזאת אין בסט סטנדרטי..
https://www.google.co.il/webhp?sourc...D7%99%D7%9C+M7
הגיע הכפרה.. שחיטה קלה. 90 ש"ח על המחרוקת ו60 על הידית.. הנחמה היחידה שיוצאת מזה היא שיהיה לי כבר ידית ספייר לרגע שהידית בסט הזול תישבר...
דווקא הידית הזו סבבה,אני מדבר על הידית מברזים. תתחדשת.
חוקי הפורום