לכל דבר חדש צריך להתרגל.
הונדה היא פורצת דרך.
ברור שהחשש קיים. אבל לדעתי בעתיד נראה יותר גירים רובוטים. נוחות היא המילה.
בניגוד לחשמלי יש גם סאונד, וריח.
ברגע ששמים גיר כזה במסגרת דרישות צרה מאוד דוגמאת מוטו גיפי ששם המערכת כל מה שצריכה לעשות זה לשמור על המנוע תמיד בטווח סלד עם שיא ההספק זה יעבוד מעולה.
או באנסי 700 ששם זה שומר על שיא המומנט , אבל נסה לתת עקיפה עם אנסי 700 בעליה ותראה איך העסק מסתבך באיזה הילוך לשים וזה על מנוע אנמי עם טווח סלד צר.
קח ספורט עם מנתק ב16 אלף ורוכב יומיומי שברגיל רוכב 6000-8000 סלד ופתאום באלו 2 קליקים למטה ולמשוך? איך המערכת תזהה את זה? תתמעמע? למה לי כרוכב את זה אז?
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לכל דבר חדש צריך להתרגל.
הונדה היא פורצת דרך.
ברור שהחשש קיים. אבל לדעתי בעתיד נראה יותר גירים רובוטים. נוחות היא המילה.
בניגוד לחשמלי יש גם סאונד, וריח.
נשמע לי מצויין, ואני מניח שניתן יהיה להעביר הילוכים בלי קלאצ' מתי שרוצים, אז מבחינתי בעיקר יתרונות.
טוב מאוד
ככה נתרכז יותר ברכיבה.
בשביל לחסוך לי את העשירית שנייה בהעלאת הילוך או הורדה,לא רואה את ההיגיון בזה,גם על מסלול המרוצים אני לא חושב שזה יצליח,אבל זה רק אני
מה השלב הבא? בלימה אוטומטית? האצה אוטומטית?,את הקלאץ' כבר הורידו,את השליטה על המצערת הורידו,מה ישאר בסוף מהמכונה המופלאה הזאת?
באופן אישי אחת ההנאות הגדולות שלי ברכיבה היא העלאת הילוך מושלמת והורדת הילוך בדיוק בסל"ד הנכון (בליפ).
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
יש טימקס כבר וזה סוג של אופנוע אוטומטי.
לאחר התנסות עם גיר רובוטי של טויוטה ופיאט עם הקפיצות שלו ושאר שגעונות לפתוח גז על 170 כ"ס ו2גלגלים נראה לי מפחיד!
למרות שקרוב לוודאי שהונדה חשבו גם על זה!
הגיר הרובוטי של טיוטה היה טרגדייה. אגב (יצא לי לנסוע על סיטרואן חצי אוטו" בשנות השמונים. - עוד טרגדייה. באמצע אחת הירידות בחיפה- נשארתי, בלי ברקסים, בלי הגה -היגוי, אבל עם המון אופטמיות מזל, אנדברקס ושביל בריחה.. איך יצאתי מזה.).אבל רבותי מדובר על הונדה. הגיר הרובוטי שלה מתפקד בכמה דגמים. 3 אופנועים ומגה סקוטר בהצלחה. אז נכון - הכלים יותר כבדים, לא יודע אם המוסכים יודעים לטפל. מה שבטוח שהחברה רק מתפתחת ומפתחת. אני אשמח לראות עוד דגמים עם הרובוטיקה כולל את סדרת ה500.. .
ומה הבעיה עם מערכות הקוויקשיפטינג של מיטב החברות?
שוקלת להערכתי 150 גר׳, לא מסורבלת, פשוטה להתקנה ומהירה כברק.
משנת 2014 כמעט כל האופנועים של ב.מ.וו מגיעים עם המערכת כסטנדרט שכוללת גם הורדת הילוכים עם 'דאבל גז׳.
מניסיון אישי הכל עובד, ואפילו כמעט מושלם.
עומדים לנגד עייני הבעיות של גיר הdsg והתקלות שלו ובנוסף עלויות התיקון!!
לצערי אני חובב פשטות שרוכב על באנדיט וחולם על הארלי
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI