עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 25 מ 25

אשכול: הצגה כפולה: מוטוGP./והסופרבייק . הללויה!

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    MotoGP:

http://fullgaz.co.il/motogp-%D7%9E%D...9%D7%A0%D7%94/

WSBK:

http://fullgaz.co.il/wsbk-%D7%94%D7%...95%D7%9F-2016/

דין גופר ב-EJC:

http://fullgaz.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7...AA-%D7%94-ejc/

עוד מעט נעדכן גם על אדם מחרוק באליפות הסופרמוטו האיטלקית. יצא תותח הבחור.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yulysh צפיה בהודעה
    נו חברים אז מה דעתכם על המרוץ בארגנטינה אתמול? זה פשוט מדהים כמה מזל היה לרוסי ועד כמה מטומטמים יצאו צמד הדוקאטי עם ההתרסקות שלהם לפני קו הסיום

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ההתרסקות של צמד רוכבי קבוצת המפעל של דוקאטי היא באחריות יאנונה בלבד. דובי שילם את מחיר חוסר האחריות של יאנונה, שביצע ניסיון עקיפה שכללה בלימה מאוחרת מאד ומהירות פניה רבה מדי. דובי אמנם השאיר דלת פתוחה וקורצת מאד אבל זה לא הופך אותו לאשם. ובסוף, זה אירוע מרוץ ללא כוונה רעה או זדון.

ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    עדיין מתאושש מהמרוץ ההזוי שהיה אתמול בארגנטינה, אבל חייב לציין שמה שקורה העונה במוטו ג'י פי ובסופרבייק מתחיל להיראות דומה, במובן חיובי:
    אין יותר רוכב אחד דומיננטי ששולט ללא עוררין. נכון, עדיין יש את רוכבי "החוד", אבל פתאום כשמסתכלים על הרוכבים הטובים בכל אחת מהסדרות קולטים שהרשימה לא מסתכמת בשלושה-ארבעה רוכבים. יש משהו כמו 4-5 שמועמדים לקחת מקום ראשון, וגם זה משתנה מסבב לסבב, ולפחות 10 רוכבים שצריך לקחת בחשבון כשמדברים על אפשרות לפודיום.
    זה מדהים, וזה הופך את העונה למרתקת.
    החוד ב Motogp לא השתנה מהותית בשנים האחרונות ונכון לעכשיו הוא כולל את לורנזו, רוסי ומרקז. יאנונה שוב משתולל ולא עקבי. דובי לא חזק מספיק מנטלית. פדרוסה טרם החליט אם הוא בחוד אפילו שהיסטורית הוא חלק בלתי נפרד משלישיית החוד. וינאלס מהיר אבל עכשיו הוא רוכב עם המהירים יותר ועד שלא ישלם את שכר הלימוד עד תומו יהיה קשה לקבוע לגביו.
    לורנזו, רוסי, מרקז ופדרוסה מנצחים מרוצים אבל גם כאן רק לורנזו ומרקז מסוגלים לעשות זאת על בסיס קבוע.
    על יאנונה ווינאלס מוטלת חובת ההוכחה. טרם ניצחו מרוץ Motogp.
    דובי אמנם ניצח מרוץ מוכה גשם אי שם בדונינגטון 2008 אבל מאז בצורת. וגם עליו מוטלת חובת ההוכחה.

כמה מרתקת תהיה עונת ה Motogp תלוי בלורנזו ומרקז. אם שני אלה יגלו יציבות, השאר, כולל רוסי, יתקוטטו על המקום השלישי.

איללכא...ועד יום ראשון הבא.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    ההתרסקות של צמד רוכבי קבוצת המפעל של דוקאטי היא באחריות יאנונה בלבד. דובי שילם את מחיר חוסר האחריות של יאנונה, שביצע ניסיון עקיפה שכללה בלימה מאוחרת מאד ומהירות פניה רבה מדי. דובי אמנם השאיר דלת פתוחה וקורצת מאד אבל זה לא הופך אותו לאשם. ובסוף, זה אירוע מרוץ ללא כוונה רעה או זדון.

החוד ב Motogp לא השתנה מהותית בשנים האחרונות ונכון לעכשיו הוא כולל את לורנזו, רוסי ומרקז. יאנונה שוב משתולל ולא עקבי. דובי לא חזק מספיק מנטלית. פדרוסה טרם החליט אם הוא בחוד אפילו שהיסטורית הוא חלק בלתי נפרד משלישיית החוד. וינאלס מהיר אבל עכשיו הוא רוכב עם המהירים יותר ועד שלא ישלם את שכר הלימוד עד תומו יהיה קשה לקבוע לגביו.
    לורנזו, רוסי, מרקז ופדרוסה מנצחים מרוצים אבל גם כאן רק לורנזו ומרקז מסוגלים לעשות זאת על בסיס קבוע.
    על יאנונה ווינאלס מוטלת חובת ההוכחה. טרם ניצחו מרוץ Motogp.
    דובי אמנם ניצח מרוץ מוכה גשם אי שם בדונינגטון 2008 אבל מאז בצורת. וגם עליו מוטלת חובת ההוכחה.

כמה מרתקת תהיה עונת ה Motogp תלוי בלורנזו ומרקז. אם שני אלה יגלו יציבות, השאר, כולל רוסי, יתקוטטו על המקום השלישי.

איללכא...ועד יום ראשון הבא.
    כל זה נכון, אלא שאתה מדבר כל התוצאות בדיעבד בעוד שאני מכוון לפוטנציאל. היו שנים שבהן לא היה אף אחד שאיים בכלל על אותם 3-4 קבועים שהיו נעלמים קדימה כבר אחרי 3 הקפות.
    אף אחד גם לא דגדג אותם במקצי הדירוג. זה היה הם מול כל השאר. האלים מול בני התמותה. בדגש על השנים של קטגורית ה-CRT, ברוך שפטרנו מעולה של זו. אבל היא היתה רק ההקצנה של המצב הקודם.

אז נכון שאולי בסוף העונה אגלה שעולם כמנהגו נהג (רק מקווה שלא אגלה שאלוף-העולם כמנהגו רכב) אבל לשם שינוי, לפחות למשך עוד כמה סבבים, יש לי סיבה לאופטימיות.
    תקרא לי משוגע, אבל אני עדיין מאמין ברומנטיקה של המרוצים.

Sent via Tapatalk

Member הסמל האישי של URIEL
    סיכום שלי לחצי הראשון של המירוץ.
    בתמונה: מרקז

סיכום החצי השני:
    מרקז
    רוסי
    דובי ויאנונה

הצנון

Senior Member
    שומו שמיים!. לא ראיתי, לא שמעתי, ההקלטה נמחקה..!
    בנתיים אני שומר על פרופיל נמוך.
    על זכות השתיקה.
    מחר בעזרהש" הקלטה חדשה.
    בשבילי יום ראשון עוד לא הגיע.
    כנראה מה שמגיע מגיע..
    אחסן מינק ראחו.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    בפעם המי יודע כמה:
    Www.motolink.info

Sent via Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ
    שני משוגעים לאותו עניין. ומרוצי אופנועים, גם ברמה העולמית, יותר רומנטיים ופחות מהונדסים מאחיהם מרובעי הגלגלים. אבל.
    אם ציפינו לעונה מפתיעה כמו 2007 עם סטונר והדוקאטי, אני חושש שאכזבה לפנינו.
    אם ציפינו לראות את דוקאטי מפעל וסוזוקי שווים ליאמהה והונדה גם כאן צפויה לנו אכזבה.
    גם שאר הרוכבים, במיוחד בקבוצות הלווין של דוקאטי, יתקשו מאד העונה. חלקם רוכבים על ה GP15 וחלקם בכלל על ה GP14.2.
    השליטה אולי אינה אבסולוטית כמו בימי השיא של ארבעת החייזרים- רוסי, סטונר, לורנזו ופדרוסה- בסוף העשור הקודם. אני בספק אם דובי ויאנונה על ה GP16 מסוגלים להרים את עצמם לרמה של לורנזו, רוסי ומרקז. וינאלס הוא אולי המועמד היחיד להצטרף לחוד אבל לשם כך הוא חייב לצבור נצחונות וטרם ניצח את הראשון שלו.

אם תבחן את מקצי הדירוג Q2 בקאטר ובארגנטינה תמצא רק שני שמות חדשים ב 12 המהירים ביותר: מאווריק וינאלס על הסוזוקי והקטור בארברה על הדוקאטי.
    אני כמובן, מקווה להתבדות ולראות רוכבים נוספים מאיימים על הפול פוזישן, על הקפה מהירה במירוץ ועל נצחון.

ולגבי העתיד, העבר מוכיח שהגדולים זורחים כבר בקטגוריות הקטנות. יוצא דופן היה סטונר שניצח מרוצים בקגוריות הקטנות אבל אליפויות קטף רק ב Motogp. אם מסתכלים על רוכבי העתיד ב Motogp שמגיעים דרך ה Moto3 וה Moto2 אני קצת חושש.

איללכא...ומרוצים טובים

Senior Member
    נעם כפי שכתבת , לא בטוח שהבעייה היא באופנוע GP16, או 15 דוקאטי.. הבעייה היא הרוכבים. במיוחד יאנונה. האיש לא חושב מבחינה טקטית. הוא יותר מתאים למרוצי רחוב. סטייל הTT.
    דובי הוא בדיוק ההפך .לדעתי יהיה נהדר כרוכב מבחן ופיתוח. סטונר הוא ליגה אחרת.
    לגבי סוזוקי וינאלס הוא הפתעה טובה.
    סוזוקי צרכים לשמור עליו שלא יברח.
    העונה התחילה בצורה יותר שקולה ומענינת.
    (צאז דייויס למוטו...
    ואסיים ב-מה מא מארק מרקזזזזזזזז.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    נעם כפי שכתבת , לא בטוח שהבעייה היא באופנוע GP16, או 15 דוקאטי.. הבעייה היא הרוכבים. במיוחד יאנונה. האיש לא חושב מבחינה טקטית. הוא יותר מתאים למרוצי רחוב. סטייל הTT.
    דובי הוא בדיוק ההפך .לדעתי יהיה נהדר כרוכב מבחן ופיתוח. סטונר הוא ליגה אחרת.
    לגבי סוזוקי וינאלס הוא הפתעה טובה.
    סוזוקי צרכים לשמור עליו שלא יברח.
    העונה התחילה בצורה יותר שקולה ומענינת.
    (צאז דייויס למוטו...
    ואסיים ב-מה מא מארק מרקזזזזזזזז.
    צ'אז דייויס כבר רכב ב Motogp ב 2007 מבלי להשאיר חותם. גם ב 125 סמ"ק וב 250 סמ"ק צ'אז היה רוכב של מרכז השדה. דייויס מחזיק בתואר אלוף הסופרספורט העולמי לשנת 2011. אני מהמר שלא נראה את דייויס ב Motogp ואם נראה אותו אהמר שהתוצאות לא יהיו טובות משל אלוף סופרספורט אנגלי אחר העונה לשם קאל קראטשלו.

נכון להיום, בשביל לזרוח ממש ב Motogp רוכב זקוק למושב באחת משתי קבוצות מפעל- יאמהונדה.
    נכון להיום, על מנת שאופנוע יזכה באליפות האופנוע זקוק ללורנזו או מרקז. ואם המזל יאיר פנים אולי גם רוסי. רק שרוסי יפרוש לעבר האופק על גבי ה YZRM1 של יאמהה. מרקז לא יעזוב את הונדה בשלב הזה של הקריירה. יש לו עוד מה להוכיח על גבי ה RCV213V.
    הסוזוקי לא בשל מספיק ואני בספק אם סוזוקי מוכנים לשים כסף גדול מאד על לורנזו או מרקז.
    הדוקאטי בסביבת הפודיום עוד מה GP15. השמועה אומרת שדוקאטי, בדחיפת אאודי ועם הערמות מזומנים שהיא מביאה עמה, הציעו לחורחה לורנזו הצעה מפתה באופן יוצא דופן.

ואחרונים חביבים הם אלופי הסופרבייק צמד רוכבי קוואסקי- טום סייקס וג'ונתן ראי וסילבן גווינטולי שלקח אליפות עם אפריליה ומתקשה מאד עם היאמהה. לא היה אלוף סופרבייק אחד שזכה באליפות ב Motogp. קולין אדוארדס לא ניצח מרוץ Motogp מעולם. טרוי בייליס ניצח מרוץ אחד בלבד ב Motogp בולנסיה 2006. בן ספיס ניצח מרוץ אחד באסן 2011. ג'יימס טוזלנד פעמיים אלוף סופרבייק עם הונדה ודוקאטי מחזיק בתוצאה הטובה ביותר של מקום 6 ב Motogp. אלופי סופרבייק, עד היום, הם לא חומר שממנו נולדים אלופי Motogp.

הפוך הולך, מקס ביאג'י זכה בשתי אליפויות עם אפריליה וקרלוס צ'קה זכה באליפות אחת עם דוקאטי.

איללכא...ואני תוהה מה רוסי מתכנן ל 2019, אולי תואר אליפות בסופרבייק

Senior Member
    נעם כנראה שהצדק איתך.
    לא רק האופנועים משודרגים במוטוGP, גם הרוכבים. למרות שצאז דיווס התבשל לו. לגבי לורנזו ודוקאטי ?- ימים יגידו אם הוא הגואל.ובמקום מי? יאנונה או דובי?
    תודה על הסקירה ההיסטורית.
    לרוואדארצי" אמיגו.