נכתב במקור על ידי 
Jack_R1

אתה אשכרה לא קולט, אה? אפילו שאני לא צריך לרשום חצי מילה, כי א הזקן רושם את הכל יותר טוב ממה שיכולתי. אבל בכל זאת, כדי שאולי תקלוט, אוסיף:
כמו שכבר כתב לך א הזקן, תראה כמה אתה מתלהם וכותב בשביל להוכיח ש"אין לך אחות". זה מה שקורה כשלוקחים את ההנחה של "חף מפשע עד שהוכח כאשם" ונותנים אותה לידיים של כולם - כן, לרוב זה עובר סביר, אבל כל מקרה שהוא לא טריוויאלי ולא חד-משמעי ישר הופך להיות פשע, למרות שאולי הוא לא.
ועם כל הודעה שלך אתה מוסיף לי בדיוק את החומר שאני צריך. כן, יכול להיות שאתם כמה אנשים במשק בית אחד (עם תקשורת בדומיינים של אורנג', וחיבור אחד בדיוק עם ip אחד של נטוויז'ן? חשוד מאוד-מאוד, נגיד את זה בעדינות), והנה - זה מקרה לא טריוויאלי, במקרה הטריוויאלי כל משתמש בפורום עם ה-ip שלו, ואתה אוטומטית אשם לפני שהוכחת את חפותך. נניח אני כותב - לא, לא מאמין לך, אתה שקרן דו-פרצופי שמנסה להוציא את עצמו מהבור שחפר לעצמו עם ריבוי משתמשים וממציא תירוצים. איך זה מרגיש להצטדק?
וכן, כמו שאתה תומך בפרסום מספר רישוי של אנשים שאמור להיות פרטי, בפומבי - על אותו החשבון ה-ip שלך לא שייך לך, הוא שייך לכל מי שמשיג אותו - ואני מפרסם אותו ברבים כדי לעשות לך שיימינג. וכן, כפי שניתן להגיע לכתובת הבית שלך ממספר הרישוי, ניתן לעשות את זה גם מה-ip, וכפי שיכולים לבוא מחר עם עלות למישהו ש"ביצע עבירה" כביכול ואתה תומך באפשרות שיעשו לו לינץ', אז אני תומך באפשרות שיבואו אליך ויעשו לך על טרולינג. אתה עדיין אטום מדי מכדי לראות מקביליות של הדברים?
ועכשיו לחלק האומנותי: לא, לא מעניין אותי להיפגש איתך, לטהר את שמך ברבים, וכו'. מעניין אותי שיימינג. להשקיע בך את הזמן הפרטי שלי, בשביל לעשות un-שיימינג? למה זה טוב לי? למה שארצה לעשות את זה? ואם מישהו מעלה סרטון ערוך, קטוע, שמסלף את הדברים ומציג מישהו בתור עבריין, לאתר שאתה כ"כ אוהד, וחו"ח זה נניח איש מוכר כלשהו ונוצרת מזה מהומה, אבל הוא אפילו לא אשם ואפילו יש בידו הוכחות והוא רוצה להוכיח את חפותו. למה שאתר שמתעסק בשיימינג ופוטנציאלית מרוויח מזה את הכסף שלו, ירצה לשתף פעולה? הרי את האתר חפות של פלוני או אלמוני לא מעניינת... גם כאן אתה לא מצליח להקביל את הדברים?
אין, אין עליך. כפי שכתבתי - אם זו הדוגמה לתומכי האתר, כל מי שחושב בכיוון צריך לעשות עוד קצת חישובים.