...וזה גם למה המשטרה לא משתמשת בחומרים האלה... כי אם תעקוב אחרי מישהו, בסוף תתפוס כמעט כל אחד בקלקלתו.

יורי, או שאתה מתלוצץ או שלא הבנת את הנקודה.
מה שג'ק עשה הוא לקבוע (כמובן בלי להוכיח) ש-rideronthestorm קשור לאתר roadshamer, או בקיצור, עשה לו מה שהמתנגדים לאתר מפחדים שייעשה. rideronthestorm יכול לטעון שהוא לא קשור וזו עלילה, אבל זה כבר מופיע בכתובים, אפשר להפנות כל דיון בו משתתף rideronthestorm למקום הזה כדי לפגוע באמינותו. בקיצור, ג'ק עשה לו שיימינג (אני בכלל לא בטוח שג'ק באמת חושב ש-rideronthestorm קשור לאתר) ומראה לו מה יכול לקרות כשכל מי שרוצה יעלה לאתר סרט שעלול לפגוע באנשים חפים מפשע.
...וזה גם למה המשטרה לא משתמשת בחומרים האלה... כי אם תעקוב אחרי מישהו, בסוף תתפוס כמעט כל אחד בקלקלתו.

אני לא מנסה להוכיח כלום, רק שם מראה מול פרצופם של אותם רוכבים ונהגים.
אתה הפכת את עצמך לשופט ואת הפורום לבית משפט ברגע שנעלת את האשכול הקודם שהציג את הסרטונים של אותם רוכבים עבריניים לכאורה.
שוב טיעונים של בית משפט, אתה סותר את עצמך, מצד אחד אין צורך להוכיח כלום, ומהצד השני אתה מצביע על ראיות נסיבתיות לכאורה.
מה שמחקת בתור "מנהל" זה בסך הכל קישור לעוד סרטון, אין כלום מעבר לכך, ולכן אין שום משקל לדבריך, אך כנראה שגם אתה מפחד, ולכן זורק האשמות חסרות בסיס.
בנדיבותך עזרת להפוך את הדיון להתנצחות, במקום לנצלו לשיפור תרבות הנהיגה והרכיבה בדו גלגלי.
אתה מוזמן לקשר את השירשור כמה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, אין לי מאום להסתיר, וכוון שכך אינני פוחד מshaming, נדרש הרבה יותר מזה על מנת לכסח את אמינותי.
If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

http://il.roadshamer.com/video/%D7%A...95%D7%98-1620/
הבנזונה היחיד בסירטון הזה הוא המניאק חסר הסבלנות הזה שלא מבין שוואלה בן אדם טעה, כנראה לא מכיר את הדרך, והתבלבל.
אתר של מלשינים, כמה שטויות יש שם. אני מופתע שיש כל כך הרבה משועממים בעולם.
*הייתי רשום אך לא פעיל גם בפורום הקודם. נרשמתי שוב בשם אחר אך בעל קונוטציה דומה רק כדי לכתוב את זה

צודק ב-100%.
איזה "מניאק חסר סבלנת", הוא לא מבין ש"וואלה בן אדם טעה".
גם אני "מניאק חסר סבלנות".. בעיקר כשאנשים כאלה ש"וואלה, טועים" פונים עליי כשאני על אופנוע והם בתוך האוטו, כשאני בנתיב לנסיעה ישר בלבד והם נזכרים פתאום שהם צריכים שמאלה, גם כשהם בנתיב הימני ביותר זה לא מפריע להם, אז מה אם איזה רוכב אופנוע על הדרך עלול לקפח את חייו את להיפצע.
איזה מלשנים, ממש "מויסרים".
נערך לאחרונה על ידי Aprilia; 02-08-2015 בשעה 15:45.
ההודעה שמחקתי לך היתה כשקפצת בראש, איך שהשרשור הזה נפתח, עם עוד סרטון - למרות שכתוב במפורש, וביקשתי שיהיה כתוב במפורש, שהשרשור הזה לא נועד לסרטונים וכל ניסיון לפרסם כאן כאלה שלא לצורך דיון ייכשל והסרטונים יימחקו. אופייני מאוד למישהו שמנסה להגביר את כמות ה-traffic באתר מסוים, מדביק קישורים אליו בכל מקום אפשרי.
רוצה ראיה נסיבתית הכי חזקה? בבקשה:
אתה רשום בפורום במשך יותר מחודשיים. מתוך 30 ההודעות שלך בפורום, יש 2 הודעות שלא בשרשורים על האתר הנ"ל, כשמתוכן 1 קשורה בעקיפין, ו-28 הודעות בשרשור הזה והקודם על האתר. אני חושב שלא צריך להסביר מעבר לזה כלום.
אם על חבריך Aprilia אפשר עוד לחשוב - יש לו 6 הודעות שלמות ובמגוון נושאים (למרות שלפחות 2-3 מהן קשורות בעקיפין), אז עליך אין מה לדבר, אתה כולך נושא אחד. יש לך הערכה, מי מאופיין ע"י התנהגות כזו?
אבל אני חושב שנתתי לך יותר מדי קרדיט. אפילו אחרי הסבר מפורט של א הזקן אתה פשוט לא מבין מה הכוונה.
טוב, מדי פעם הרעיון לסרס אוכלוסיה עפ"י ה-IQ שלה לא נראה כ"כ גרוע. ויוה לה סינגפור.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 02-08-2015 בשעה 17:20.
שלא נדבר על זה שבפורום רכב יש כפיל שפתח כבר איזה 5 שרשורים כאלה.
שלא לדבר על כתובות ה-ip, שמספרות דבר נפלא (שיהיה ברור - הרשימה חלקית, סה"כ כ-15 כתובות ip, מתוכן כ-12 מוצלבות לשני הטרולים, ב-3 דומיינים שונים, כולל מהנייד):
ip_matches.jpg
שיימינג או לא שיימינג, אדון "אין לי מה להסתיר, אני נקי" והחבר הדמיוני שלו...
אני מניח שאין טעם להמשיך מעבר לזה. זה גם מוסר ההשכל מהסיפור - קצת דומה לכל מיני מקרים אחרים, שיש עליהם מימים משעשעים - כמו "we want peace and we'll kill you to prove it" וכאלה. אם זה הייצוג לקהל התומכים של האתר - תסיקו מסקנות, ואם זה הייצוג של מי מאנשי האתר - על כמה וכמה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 02-08-2015 בשעה 17:32.
ועל זה נאמר : overruled !
תודה ג'ק .. חיכיתי ליום הזה .

זה יהיה קצר אך כואב
יתכן שעקב מנת המשכל שלך לא חשבת על האפשרות שישנם באותו משק בית כמה אנשים שמתענינים באופנועים ופעילים בפורום, אכן אין לי מה מהסתיר ואני נקי כפיים, בניגוד אליך אשר ברשלנתוך פרסמת את כתובת הIP שלי ברבים.
החבר הדימיוני שלי כדבריך הוא בני, והוא כותב בפורום, כמוני, שנינו כתבנו בעבר בפורום FULLGAZ תחת אותם שמות, בתוספת rs125 לשמו, וגם שם כתבנו תחת אותה קורת גג, קרי תמצא שמאותו IP הועלו לאתר הודעותינו.
יתרה מכך ישנם מספר גולשים בFULLGAZ אשר מכירים אותו, ועל מנת להסיר כל ספק מליבך הינך מוזמן לפגישה פנים מול פנים, יחד עם בעלי אתרWHELLZ , כך תוכל להווכח שמדובר בשני אנשים שונים, וגם תוכל להתנצל על קביעתך הנחרצת אך הלא מבוססת.
אבקש מבעלי האתר שאתה לא כל כך מחבב, ROADSHAMER שיגיעו גם כן, על מנת שתוכל לקבל מהם תשובה חד משמעית לגבי הכרותי או קשריי לאתר או להם, אך איני מתחייב להגעתם כוון שאין לי שום קשר אליהם.
כוון שאתה אוהב כל כך לטבל את תשובותיך בקצת אנגלית אסיים בכך שמי שהIQ שלו לא מפותח מספיק נדרש:
To put his brain in motion before opening his mouth, and in your case, before pressing the send button
מחכה להודעה פרטית לתאום מפגש!
If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

פנטסטי.
תראה איך אתה מתפתל על מנת להוכיח שמה שאמרו עליך לא נכון. מסתבר שלא כל כך נחמד לעבור שיימינג, הא? לפחות לך יש איפה לנסות להתנער ממה שלטענתך הוא עלילה (אולי חלק מהקוראים אפילו יאמינו לך), מה שהבן שלך (או מי שהעלה את הסרטון למעלה) לא נתן לנהג שבמובהק שגה בכביש שגיאה תמימה. כי הרי ברור לכל אחד (במיוחד לבעלי iq גבוה בו אתה מתפאר) שכולם - חוץ ממך ומבנך, כמובן - הם בני אדם ובתוקף כך עושים שגיאות. מפליא שבתור בעל iq כל כך גבוה אתה מצדיק את העלאת הסרט לאתר ואת ההסבר המופרך שבנך נותן להצדקת הפרסום במקום לרכב בצורה אחראית הלוקחת בחשבון שבני אדם עושים שגיאות.
דבר אחד יצא לי מהדיון הזה. קניתי מצלמה (תודה ל-johnyDee על העזרה). כדי שבמקרה הצורך גם לי יהיו הוכחות.
נערך לאחרונה על ידי א הזקן; 08-08-2015 בשעה 09:48.
אתה אשכרה לא קולט, אה? אפילו שאני לא צריך לרשום חצי מילה, כי א הזקן רושם את הכל יותר טוב ממה שיכולתי. אבל בכל זאת, כדי שאולי תקלוט, אוסיף:
כמו שכבר כתב לך א הזקן, תראה כמה אתה מתלהם וכותב בשביל להוכיח ש"אין לך אחות". זה מה שקורה כשלוקחים את ההנחה של "חף מפשע עד שהוכח כאשם" ונותנים אותה לידיים של כולם - כן, לרוב זה עובר סביר, אבל כל מקרה שהוא לא טריוויאלי ולא חד-משמעי ישר הופך להיות פשע, למרות שאולי הוא לא.
ועם כל הודעה שלך אתה מוסיף לי בדיוק את החומר שאני צריך. כן, יכול להיות שאתם כמה אנשים במשק בית אחד (עם תקשורת בדומיינים של אורנג', וחיבור אחד בדיוק עם ip אחד של נטוויז'ן? חשוד מאוד-מאוד, נגיד את זה בעדינות), והנה - זה מקרה לא טריוויאלי, במקרה הטריוויאלי כל משתמש בפורום עם ה-ip שלו, ואתה אוטומטית אשם לפני שהוכחת את חפותך. נניח אני כותב - לא, לא מאמין לך, אתה שקרן דו-פרצופי שמנסה להוציא את עצמו מהבור שחפר לעצמו עם ריבוי משתמשים וממציא תירוצים. איך זה מרגיש להצטדק?
וכן, כמו שאתה תומך בפרסום מספר רישוי של אנשים שאמור להיות פרטי, בפומבי - על אותו החשבון ה-ip שלך לא שייך לך, הוא שייך לכל מי שמשיג אותו - ואני מפרסם אותו ברבים כדי לעשות לך שיימינג. וכן, כפי שניתן להגיע לכתובת הבית שלך ממספר הרישוי, ניתן לעשות את זה גם מה-ip, וכפי שיכולים לבוא מחר עם אלות למישהו ש"ביצע עבירה" כביכול ואתה תומך באפשרות שיעשו לו לינץ', אז אני תומך באפשרות שיבואו אליך ויעשו לך על טרולינג. אתה עדיין אטום מדי מכדי לראות מקביליות של הדברים?
ועכשיו לחלק האומנותי: לא, לא מעניין אותי להיפגש איתך, לטהר את שמך ברבים, וכו'. מעניין אותי שיימינג. להשקיע בך את הזמן הפרטי שלי, בשביל לעשות un-שיימינג? למה זה טוב לי? למה שארצה לעשות את זה? ואם מישהו מעלה סרטון ערוך, קטוע, שמסלף את הדברים ומציג מישהו בתור עבריין, לאתר שאתה כ"כ אוהד, וחו"ח זה נניח איש מוכר כלשהו ונוצרת מזה מהומה, אבל הוא אפילו לא אשם ואפילו יש בידו הוכחות והוא רוצה להוכיח את חפותו. למה שאתר שמתעסק בשיימינג ופוטנציאלית מרוויח מזה את הכסף שלו, ירצה לשתף פעולה? הרי את האתר חפות של פלוני או אלמוני לא מעניינת... גם כאן אתה לא מצליח להקביל את הדברים?
אין, אין עליך. כפי שכתבתי - אם זו הדוגמה לתומכי האתר, כל מי שחושב בכיוון צריך לעשות עוד קצת חישובים.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-08-2015 בשעה 12:07. סיבה: התכוונתי אלות, לא עלות. כמו אלות בייסבול. תוקן.

א הזקן תתחדש!
מקווה שהיא טובה לשימושים שלך!
ובנימת השרשור מקווה שהוא ילך לעזאזל ביחד עם האתר המביש שבעליו בטוח לא נוהגים כחוק בעצמם.
אני אחרוג קצת מהנושא .. איפה מנהל האתר ? למה הוא לא מגיב יותר ?