עמוד 3 מתוך 11 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 151

אשכול: דיון בנושא אתר רודשיימר Roadshamer - מאגר לוחיות וסרטונים של עברייני תנועה

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
    סתם הערה.. כבר היה "כוכב" שקיבל כתב אישום אחרי שהעלה סירטון נהיגה שלו לפייסבוק.
    הוא הורשע בעיקר כי הוא הודה בעבירה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    הוא הורשע בעיקר כי הוא הודה בעבירה.
    כמנהל בפורום, האם אינך מחוייב לבדוק את העובדות לפני תגובה?

http://www.law.co.il/media/computer-law/e_weizmann1.pdf

כדי לחסוך מזמנך אפנה אותך להכרעת הדין, סעיף מס' 2 :הנאשמים כפרו בעובדות בכתב האישום.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי RiderOnTheStorm צפיה בהודעה
    כמנהל בפורום, האם אינך מחוייב לבדוק את העובדות לפני תגובה?

http://www.law.co.il/media/computer-law/e_weizmann1.pdf

כדי לחסוך מזמנך אפנה אותך להכרעת הדין, סעיף מס' 2 :הנאשמים כפרו בעובדות בכתב האישום.
    אני התייחסתי למקרה אחר אבל לשאלתך - לא. לא מחוייב לכלום.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
    אם היו לי כישורים מינימאלים של האקינג הייתי מדידוס לכם ת'צורה.
    דידוס זה ממש לא האקינג וזה דבר מאוד קל לעשות.

ועכשיו חזרה לנושא. אני מאוד תומך באתר וברעיון שלו. אין פה שום פגיעה או חדירה לפרטיות. אי אפשר לצפות לקבל פרטיות בשטח ציבורי ובמיוחד אם מישהו עושה עבירה שגם יכולה לסכן אנשים אחרים. מה שונה צילום נהג שמתנהג בבריונות על הכביש לצילומים של "הישראלי המכוער" שכולנו מכירים ?

אני לא מבין את התגובות העוינות.
    ההשוואות לתרבות השיימינג אינן במקומן.
    יש פה עדות מצולמת ולא דעה או השמצה.
    אם למישהו נגרם עוול גדול כי הייתה לו סיבה ממש מוצדקת לבצע עבירה אז שייקח את זה לבית משפט ואם הוא יצליח לשכנע את השופט אז הוא יקבל פיצוי.
    לא מדובר פה על השמצות כגון מה שהיה בלשכת התעסוקה אלא בעבירת תנועה ברורה, מצולמת ולרוב גם מסוכנת.
    ב - 99.999999% מהמקרים לא נגרם שום עוול אלא רק תועלת לציבור (אם כי מעטה מאד).
    ההשוואה הנכונה היא דווקא לסרטונים כגון סרטון השוקולד המפורסם, ובמקרה כזה ממש לא איכפת לי שהבחורה נפגעה. ההיפך אני שמח מאד ומקווה שבפעם הבאה היא תחשוב פעמיים על ההתנהגות שלה.
    מבחינתי זה אתר מצויין שיגביר את המודעות וישפר את התנהגות הכביש המ ז ע ז ע ת שנהוגה בארץ.
    אני מאחל לכם בהצלחה

Banned
    "משמר אזרחי" סלאש "משטרת שכונות" זה דבר טוב לכפר שוודי נידח.
    בישראל כמו בישראל זה יהפוך לבלאק ווטר.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    לבעל האתר , ישנם מספר סרטונים המציגים עבירות כפולות , מדוע אתם בוחרים לציין רק אחד מהם בשם הסרטון ?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    לטעון שאתם לא מנסים לבזות אנשים כאשר שם הפרוייקט שלכם הוא Road Shamer מראה בדיוק מה שוות כל הטענות שלכם.
    כנראה זיהיתם את מגמת הלינצ'ים ברשתות החברתיות והחלטתם ללחוץ לאנשים על אותו כפתור בדיוק, מה שמביא אותי למסקנה שמדובר באתר של אנשים קטנים, עבור אנשים קטנים.

וזה לפני שדיברנו על האידיוטים שמתעדים את עצמם מבצעים עבירות בשם המטרה הקדושה של צילום סרטון "מבייש" ומעלים לאתר.

בכל אופן נראה שכרגע אתם רק מחפשים פרסום וטראפיק לאתר כך שאין טעם להמשיך לדוש בנושא. לא רואה סיבה לשתף עמכם פעולה.
    נערך לאחרונה על ידי אRני; 09-07-2015 בשעה 03:48.

Banned
    חחח אנשים פה ממש חיים בסרט ואוכלים כאפות על אתר אינטרנט, יאללה אrני צא מהסרט שלך בסה"כ אתר אחד כמו מליון אחרים שעושים את אותו דבר...

גם אתה וגם dee כמו שני יצורים מכפישים פה כאילו צילמו אתכם רוצחים מישהו...(ואם כן טוב שכך, כי אם עשית עבירה, שלם עליה.."שטינקרים" ו"מלשנים" זה מושג של עבריינים...מעניין באמת..)

Senior Member
    לעניות דעתי, יש כאן כוונה חיובית אבל הדרך שנבחרה ליישם את הכוונה אינה נכונה.
    הכוונה חיובית - שכל הנהגים ידעו שלא רק שוטרים מבחינים בנהיגה מסוכנת אלא יש סיכוי שהם מצולמים. בתקווה שזה ישמש כאזהרה מביצוע עבירות ויקטין את הכמות בכביש.
    החיסרון - יש כאן שיבוש רציני של עקרונות דמוקרטיים בסיסיים - הפרדת רשויות. האתר מעמיד את עצמו גם כשוטר וגם כשופט. זה לחלוטין לא תקין ולא נכון מכיוון שאין ל"נאשם" שום אפשרות להתגונן. ואם שוטרים מקצועיים טועים לפעמים (כמו שבית משפט, שזה תפקידו, קובע) אל אחת כמה וכמה מי שלא הוכשר כשוטר ורק מצויד במצלמה. זה, מצידו, עלול להוביל לשיימינג, הליך שכבר קרה באתרים חברתיים שונים.
    אם ברצונם של מקימי האתר באמת לעשות משהו נגד נהיגה לא אחראית, עליהם להעביר את הסרטונים למשטרה שתפקידה לטפל באכיפה ובהבאה לדין. אם המשטרה לא מתייחסת, יש דרכים לכפות עליה להתייחס, כמו פנייה לשר לביטחון פנים או אפילו חקיקה בכנסת.
    לדעתי פרסום הסרטונים באתר, המאפשר לכל אחד להיות השופט במשפט לא מיקצועי וללא סנגור פסול.

Member
    משתמשי האתר יכולים לשפוט כמה שהם רוצים.
    אין להם סמכות או יכולת לכפות סנקציה על אף אחד.ההמון הזועם אף פעם לא רציונאלי בגלל זה קוראים לו המון זועם.

Member הסמל האישי של shaig
    מצד אחד איזה עולם מגעיל שנכנס לך לורידים ומנטר אותך, שכל היום אתה מתחת זכוכית מגדלת, ואם רק יצאת מהקווים - זה ירשם וירדוף אותך לעולמים,
    מצד שני איזה אנשים חארות על הכביש, אלימים, נצמדים אליך, לא רואים אותך.

מה ניהיה?!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אופנובנקיסט צפיה בהודעה
    חחח אנשים פה ממש חיים בסרט ואוכלים כאפות על אתר אינטרנט, יאללה אrני צא מהסרט שלך בסה"כ אתר אחד כמו מליון אחרים שעושים את אותו דבר...

גם אתה וגם dee כמו שני יצורים מכפישים פה כאילו צילמו אתכם רוצחים מישהו...(ואם כן טוב שכך, כי אם עשית עבירה, שלם עליה.."שטינקרים" ו"מלשנים" זה מושג של עבריינים...מעניין באמת..)
    תגובה לעניין.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaig צפיה בהודעה
    מצד אחד איזה עולם מגעיל שנכנס לך לורידים ומנטר אותך, שכל היום אתה מתחת זכוכית מגדלת, ואם רק יצאת מהקווים - זה ירשם וירדוף אותך לעולמים,
    מצד שני איזה אנשים חארות על הכביש, אלימים, נצמדים אליך, לא רואים אותך.

מה ניהיה?!
    מצד אחד אני מתנגד בתוקף לרעיון של דילול אוכלוסיה
    ומצד שני בתוך עאמה אני חי כך ש I c your point

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    משתמשי האתר יכולים לשפוט כמה שהם רוצים.
    אין להם סמכות או יכולת לכפות סנקציה על אף אחד.ההמון הזועם אף פעם לא רציונאלי בגלל זה קוראים לו המון זועם.
    אכן, ביכולתם לשפוט ללא יכולת לכפות מאום.
    אך רחוקים הם מלהיות המון זוהם, כמזרח ממערב.
    עדיין לא מזמינים אותם ואת הנהגים המעורבים לקולוסאום האגדי ברומא על מנת לצפות יחדיו בסרטונים ולקבוע Pollice Verso.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti