https://www.facebook.com/scoops.rott...59884074061114
סיטואציה מוכרת, עדיין מחריד בכל פעם מחדש.
https://www.facebook.com/scoops.rott...59884074061114
סיטואציה מוכרת, עדיין מחריד בכל פעם מחדש.
הגיע הזמן שתהיה אכיפה על בסיס המצלמות הפרושות בכבישים, לא יכול להיות שבכל דקה שאני על הכביש אני עד ל5 עברות תנועה לפחות.
הרכב הזה, הנהג שבו... מקומו בכלא באשמת הריגה חמורה.
כאן באיכות יותר טובה.
http://news.walla.co.il/item/2950158
את האמת למרות כל הדעות לכאן או לכאן באם לפתוח שרשורים כאלו המקרה הספציפי הזה עורר בי הרבה מחשבות וחשבון נפש איך עוברים ברמזור ירוק /בצומת עם זכות קדימה לך...
רק לי זה עושה צמרמורת בכל הגוף?
אולי כי אני עובר שם עם האופנוע כל יום...
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
סרטון מזעזע! אני לא רוצה לחשוב איזה עונש מגוחך תקבל הנהגת הרוצחת.
שימו לב שחלק גדול מהתאונות הקשות מתרחשות בצמתים ומחלפים, חובה להאט לפני כל צומת, להיות עירניים לסביבה.
גם במקרה של הרוכב עם האיקסמקס שנהרג באיילון, הוא נפגע מרכב שחתך נתיבים כדי להספיק לעלות למחלף, לפני מחלפים תמיד לרכב על הנתיב השמאלי.
Tracer 900
אני קורא תגובות של כל מני חוכעמים בפייסבוק, טוקבקים ואפילו פה, שתולים את האשמה (או חלק ממנה) במהירות הרוכב.
הגדיל לעשות טיפש אחד ולכתוב כי אם אין תמרור האוסר פרסה אז מותר. (נו.. הדף סובל הכל).
אז בפירוש:
זו נהגת. והיא רוצחת. והיא רצחה במחי פרסה אב לילדה. נ ק ו ד ה.
כמה אטימות וחוסר מודעות צריכה להיות כדי לפרסס בכביש מהיר???
(פז מה תגיד על טל"ש בקונטקסט של האיקסמקס שהזכרת? גם לו היתה רשלנות תורמת למותו?)
אחד שפירססה עליו נהגת, אבל למזלו לו היה שדה ראיה, מרחק ועוד שני נתיבי מילוט פנויים.
אני רוכב כמעט 30 שנה רק על דו''ג. שואלים אותי אתה לא מפחד? אז כן אבל רק מדבר 1. במשך השנים שאני רוכב נוצרה אצלי אקסיומה שבכל פעם שאני רואה רכב בכביש מבצע פעולה מוזרה שלא רק שלא זורמת עם עם התנועה אלא להיפך מתנגדת לזרימה באופן קיצוני (או בקיצור סוחטת ממני קריאת WTF!!!) מעטות הן הפעמים אם בכלל בהן אני מגלה שזה נהג ולא נהגת (לפעמים אני צועק בתוך הקסדה, מה את עושה?!?!? וזה עוד לפני שראיתי את הנהג ואני בד"כ לא טועה). אז כן יש דבר 1 שאני מפחד ממנו בכביש כאשר אני על דו''ג.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
erani
בדיוק מה שחשבתי, מעניין מה היו אומרים כל החכמולוגים אם במקום אופנוע זה היה סמי טריילר או סתם ג'יפ..
סרטון מזעזע, עברה בי צמרמורת והכי מעצבן זה לקרוא תגובות של אנשים טיפשים.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
נו מה היו אומרים?, מגיע לה/לו
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אני הייתי אומר שמסכן הנהג סמי טריילר.
אני לא מאחל לאף אחד להכנס לסיטואציה של תאונה בין אם אשם ובין אם לא!
תאונה עם נפגעים ואחת כמה וכמה עם הרוגים היא טראומה וגם אם הנהג הפוגע יצא זכאי הוא ישא אותה לאורך זמן!
הפתרון לסוגייה היא החמרה בענישה ואכיפה אפקטיבית יותר ולא חליבה נוסח מצלמות המהירות וכמה שזה עצוב להודות יותר נוכחות של המשטרה בכבישים!
לצערנו מערכת הרישוי ( לימוד נהיגה), המשפט והאכיפה מתעסקות בחרטא ומסוגלות להשאיר נהגים בעלי מסוכנות גבוהה על הכביש!
עוד דבר שמעצבן (פחות קשור לתאונה הנ"ל שכפי הנראה נובעת מטיפשות או זילזול בחוק ) הוא שלא נותנים לאדם ללמד את בנו נהיגה עד להוצאת הרשיון (למרות חוק הנהג המלווה ששווה לתחת) וכך יוצא שנהגים עולים עם מינימום שיעורים הכרחיים עד לקבלת הרשיון בעוד שכאב שמלמד את בנו אני יכול להכשיר אותו לנהיגה נכונה, לחנך ולהטמיע בו הרגלים נכונים!
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 06-04-2016 בשעה 11:38.