עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 19 מ 19

אשכול: חניית אופנוע ליד הכניסה לבניין.

Member הסמל האישי של oradul
    השכנים שלי העמידו את הקטנוע השבור שלהם במשך 3 שנים (שבור, תקול, לא מניע, אחרי תאונה. פשוט עמד שם 3 שנים ). היה מכוער בטירוף וחסם חלק מהמדרכה, שגם כך צרה, באופן לא חוקי כי לא השאיר מרווח של 1.3 מטרים. עדיןן לא הפריע לאנשים, פשוט עקפו אותו במרווח שנותר.
    לא אומר שמה שהם עשו היה בסדר, להיפך, אבל אנשים לא התחילו להתעסק בקקה כשעדיין יש מעבר והם עסוקים בחיים שלהם ולא של אחרים.

מצער שיש אנשים שמפריע להם שלאחרים יש משהו שעושה להם טוב. בין אם זה מקנאה או סתם רוע, ינסו לעשות רע ולהפריע לאחרים.
    פשוט נפלת על שכנים רעים.

Member
    חבר מהעבודה אמר לי שהמכתב הזה מזמין שכן חמום מוח לדקור אותי.
    העצה הטובה ביותר היא להתעלם מהשכנים,אבל היום בלילה קרה מקרה שאני מקווה שהוא לא מכוון אלי.
    אחד מהשכנים לחץ על האינטרקום מביתו השמיעה שירים בדלת הבניין,בשעות 12 וחצי עד 3 וחצי,עד שירדתי למטה לראות מאיפה זה בא הכלב הפסיק.
    כל השינה שלי בלילה נדפקה,אם זה יחזור על עצמו אסגור חשבון עם הגוזל שינה הזה,אברבנאל.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי skull צפיה בהודעה
    חבר מהעבודה אמר לי שהמכתב הזה מזמין שכן חמום מוח לדקור אותי.
    למען האמת, בימנו צריך אפילו פחות כדי "לזכות" בדקירה מ'חבר' חמום מח, אפילו מבט שלא במקום יכול לזכות אותך בחיוך חדש.
    מה שכן, מכתב כזה, שכתוב יפה מאוד אבל בשפה של עורכי דין, יכול לזמן אקטים של וונדליזם סתמי מ'חבר' שיחליט שלא מתאים לו שמישהו ידבר אליו ככה, ולמה מי הוא שיגיד לו מה לעשות. לדעתי הכי טוב זה להתעלם, ולמצוא איזו פינה פחות מושכת עיניים. ובלי קשר, לנסות להגיע להבנה עם וועד הבית, ואולי אפילו למצוא חנייה פרטית שתוכל לחנות בה (בהסכמת בעליה כמובן).

Member
    מנסיון שלי אחרי כל ריב מתפתח קשר חם ואוהב.
    אל תהיה פראייר וגם אל תהיה זין עקשן.
    תגיע עם כולם לעמק השווה, למשל תן להם לינק לשרשור של איתמר ובתמורה הם ינקו לך את הג'נטים.