http://cars.walla.co.il/item/2969947
נתקלתם בעבר בדרישה לבדיקת בלמים בעזרת המתקן הנ"ל?
האם אופנוע תקין אמור לעבור את הבדיקה בהצלחה והאופנוע בכתבה היה תקול, או שבאמת מדובר בטמטום?
Sent from my Le Max using Tapatalk
http://cars.walla.co.il/item/2969947
נתקלתם בעבר בדרישה לבדיקת בלמים בעזרת המתקן הנ"ל?
האם אופנוע תקין אמור לעבור את הבדיקה בהצלחה והאופנוע בכתבה היה תקול, או שבאמת מדובר בטמטום?
Sent from my Le Max using Tapatalk
מישהו משקר שם, ובגדול.
״על פי תקינה אירופאית״ התחת שלי.
החוק האירופי אומר דבר כזה : אם מדינה באיחוד לא מחייבת רוכבי אופנועים בטסט (כמו הולנד למשל) היא צריכה להציג דרכים אחרות שבהן היא מפקחת על תקינותם.
במקרה הזה למשל, הולנד מפעילה נקודות בדיקה שרירותיות.
בנוסף, לא נראה לי שיש מצב בחיים שהייתי נותן לטסטר בישראל לעלות לי על האופנוע.
אגב, החוק לגבי טסט לאופנועים בדיוק התחדש עד 2022. כל 5 שנים הם בודקים ועושים הערכה מחדש של המצב.
זה חדש... סביר להניח שזה טמטום. הבוחן יכול לעלות על האופנוע ולבדוק בעצמו את הבלמים בשביל מה המכשיר? שנית, אם בכביש הכל בסדר אז איך על המתקן הכל לא בסדר? הבחור לא יודע איך להתייחס למכונה, האופנוע לא רתום, לגיטימי שעלול לקרות משהו חריג.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ואם הבוחן עובר תאונה על האופנוע שלנו מי ישלם לנו על הנזק?
אובדן הערך?
אובדן זמן?
רכב חלופי?
עוגמת נפש?
כמובן במקרה ונרצה לתבוע פיצוי?
נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
על סמך מה מקבלים החלטות במשרד התחבורה?
יש שם בכלל אנשים שמבינים מה הם עושים?
על המכשיר הוא מונע בהילוך סרק. זאת אומרת שהגלגלת מונעת ע"י מנוע ומסתובבת. אז בטח כשהוא יבלום והגלגלת עדיין ממשיכה להסתובב מהמנוע שלה האופנוע יתחיל להשתגע. הגלגל מנסה לעצור ויש חיכוך רב בינו לבין הגלגלת שמנסה לסובבו. חייבים לנתק את מנוע הגלגלת לפני שדורשים ממנו לבלום. אני לא מכיר את המכשיר הזה (זה שמדובר עליו בכתבה) אבל לפי הכתבה אני בספק שהבוחנים יודעים מה הם עושים.
מה היה רע בדרך שבדקו עד היום? סע במהירות ובלום. עצרת בנקודה המסומנת ללא בעיות? אז הכל תקין.
גם מכשיר מוזר. מה זה המוט הזה במרכז? ברגילים הגלגל יושב בין 2 הגלגלות. במכשיר שלהם זה נראה לי מוזר איך שהגלגל יושב על גלגלת וצמוד לציר הזה.
נערך לאחרונה על ידי oradul; 14-06-2016 בשעה 10:31.
לא ממש מכיר את הבדיקה הספציפית הזאת, אבל מצד שני לא עשיתי טסט לדו"גי כמעט 6 שנים. מה שאני כן יודע זה שהמכון הספציפי הזה (מכון אלן בעמק שרה בב"ש) הוא לא המכון הכי אמין. מצד אחד הם יכולים להכשיל אותך על שטויות כמו לוחית זיהוי לא תקינה, ומצד שני למכור לך את אותן לקויות במחיר מופקע. אותי לדוגמא הכשילו עם 50 סמ"ק על אגזוז מרעיש מידי (לפני משהו כמו 8 שנים, לא אגזוז לחץ/פתוח או כל 'שידרוג' כזה או אחר) ושלחו אותי להחליף אגזוז שלם, עלה לי שליש מהמחיר של הקטנוע (קוסומו המוסכים הגנבים....), ומצד שני עם רכב שלא היה עובר טסט ברהט עברתי בדיקה בלי בעיות.
מכרו לי מדבקה זוהרת ללוחית בטסט האחרון