עמוד 2 מתוך 12 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 173

אשכול: שאלה : מה נותן בעצם אגזוז אקרופוביץ או דומה לו ?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    וגורם לכולם לשנוא אותנו יותר.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    לא רק "להם", גם לכאלו שרוכבים זה מעצבן מפריע ומקפיץ !!!.. כשאני רוכב ועובר על ידי איזה דפוק עם צינור חלול שזועק כאילו דופקים ת'אימאימאשילו, אני מקלל את כושיליאחותו שבכלל איך נתנו לו רישיון ואיך לא מורידים אותו מהכביש בגין הרעשה לסביבה ופליטת דציבלים דו-תפלוצת-סרחניים
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    אני שם פס על הנהגים סביבי, בדיוק אותו פס שהם שמים עלי כרוכב, מבחינתי כל אוטו מסביבי הוא רוצח פוטנציאלי ואם אני צריך לקרוע להם את עור התוף כדי שהם ישימו לב אלי ולא יהרגו אותי אז זה מה שאעשה.
    איזה אח!

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי itai צפיה בהודעה
    האם לשים אגזוז כזה עושה בעיות לאופנוע ? ללא שיפורים כמובן.
    אגזוז לא מקורי לפחות אצלי באופנוע חייב אותי בהתקנת פאוור קומנדר - נפרדתי לשלום מעוד 3.5K ש"ח .. אבל האופנוע אמור לעבוד טוב יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    לא רק "להם", גם לכאלו שרוכבים זה מעצבן מפריע ומקפיץ !!!.. כשאני רוכב ועובר על ידי איזה דפוק עם צינור חלול שזועק כאילו דופקים ת'אימאימאשילו, אני מקלל את כושיליאחותו שבכלל איך נתנו לו רישיון ואיך לא מורידים אותו מהכביש בגין הרעשה לסביבה ופליטת דציבלים דו-תפלוצת-סרחניים
    אני השבתתי את האופנוע מיידית עם קנייתו והכנסתי למוסך להתקין פאוור קומנדר - כי הבעלים הקודמים שם וייס אנד היינס שיצר פיצוצים אדירים ברמה שאי אפשר היה לרכוב עליו ... רחמנות על השכנים והנהגים כשאני גולש בין הנתיבים עם גז סגור.
    לא מוכן בשום פנים להקפיץ אנשים, או לרכוב על האופנוע בצורה הזו כי זה היה ברמה של קסאם שנופל לידך (מנסיון אני גר באזור הזה :-) ) ...
    האופנוע עדיין במוסך, לא ממהר להוציא אלא כשהסאונד יהא נעים לאוזן ולא מלווה בפיצוצים אדירים ....

Senior Member הסמל האישי של shushu
    שכל אחד יעשה מה בא לו, אני עושה מה בא לי ולא מרגיש צורך להתנצל.

מי שיש לו בעיה שלא ירכב איתי

ובלי קשר ה Z הוא אופנוע הספש"ים שלי, בא לי להנות.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    שכל אחד יעשה מה בא לו, אני עושה מה בא לי ולא מרגיש צורך להתנצל.
    מסוכן, מאוד מסוכן.

אם לא בא לך בטוב הרכב הצבעים של המכנסיים והחולצה של מישהו ברחוב, אתה פשוט משכיב אותו באגרוף כי ככה בא לך?
    אם למישהו בא הדברים שלך, אני מנחש שלא תנסה למנוע פריצה אליך הביתה - מה לעשות - בא לו הדברים שלך?
    ואם לאיזה נהג מכונית בא להוריד אותך מהכביש (אולי בגלל הרעש שאתה עושה) והוא יתנגש בך עם הרכב כי פשוט בא לו - אתה תמות עם חיוך על השפתיים?

די מסוכן שכל אחד יעשה מה בא לו, במיוחד אם אתה רוכב על אופנוע.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    מסוכן, מאוד מסוכן.

אם לא בא לך בטוב הרכב הצבעים של המכנסיים והחולצה של מישהו ברחוב, אתה פשוט משכיב אותו באגרוף כי ככה בא לך?
    אם למישהו בא הדברים שלך, אני מנחש שלא תנסה למנוע פריצה אליך הביתה - מה לעשות - בא לו הדברים שלך?
    ואם לאיזה נהג מכונית בא להוריד אותך מהכביש (אולי בגלל הרעש שאתה עושה) והוא יתנגש בך עם הרכב כי פשוט בא לו - אתה תמות עם חיוך על השפתיים?

די מסוכן שכל אחד יעשה מה בא לו, במיוחד אם אתה רוכב על אופנוע.
    הסיכוי שמישהו יכנס בי כי הרעש לא מתאים לו נמוך מאוד מהסיכוי שמישהו יכנס בי כי הוא לא שם לב אלי והחליט לפרסרס.
    הדבר הראשון שאנשים עושים כשהם כשרעש מציק להם זה להבין מאיפה הוא מגיע.

מה גם שלא יעזור לי הרבה אם אני אהיה מת ויגידו עלי "אבל לא שנאו אותו הוא לא הפריע לאף אחד".
    מה עובר עליך איפה אתה חי, ראית פעם איך אנשים נוהגים בתל אביב?
    חלאות פה בודקים תוך כדי נהיגה מה הפתרון לתשחץ שהם ממלאים באותו הרגע.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    מסוכן, מאוד מסוכן.

אם למישהו בא הדברים שלך, אני מנחש שלא תנסה למנוע פריצה אליך הביתה - מה לעשות - בא לו הדברים שלך?...
    בל נגזימה פן נפריזה, למרות שאני נגד...זה לא פשע נגד האנושות.

Senior Member
    אסביר למה התכוונתי. בחברה אי אפשר לעשות "מה שבא לך". יש שני עקרונות (לדעתי) שמנחים חיים של אדם בחברה. האחד - תעשה מה שאתה רוצה, בתנאי שאתה לא מפריע לאחר בסביבתך. השני - יש חוק הקובע מה מותר ומה אסור. בעיניי, אגב, הראשון חשוב יותר.
    אגזוז פתוח ומרעיש נוגד את שני העקרונות האלו. הוא גם מפריע לאנשים בסביבתך וגם בניגוד לחוק. אתה, שושו, חושב שזה בטוח יותר, אבל יש לא מעט אנשים שחולקים על דעתך. וזה שאחרים עוברים על החוק (פותרים תשבצים בזמן נהיגה) לא סיבה לעבור גם על החוק. אם זה מפריע לך, תתגייס ליחידת המתנדבים של המשטרה ותתחיל לחלק רפורטים.

שים לב - לעבור על החוק בעיניי זה פחות חשוב. אין לי שום דבר נגד רכיבה במהירות מופרזת בכביש לא עמוס, אתה אולי מסכן את עצמך ומוכן לשאת בעונש אם תיתפס. אני כן מתנגד לרכיבה מהירה ולזיגזוג בתוך העיר בתנועה עמוסה כך שאין לך האפשרות לבלום בזמן כשילד או קשיש קופצים מאחורי האוטובוס. מבין את ההבדלים?

במסגרת זו, אגזוז רועש בעיניי הוא פסול. אגב, אם כל אחד היה באמת עושה מה בא לו, אני מבטיח לך שהסיכוי להיפגע מנהג שהתרגז עליך בגלל הרעש שאתה עושה היה גדול בהרבה מהסיכוי להיפגע בגלל חוסר תשומת לב.
    נערך לאחרונה על ידי א הזקן; 07-04-2016 בשעה 20:01.

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    וודאי שצריך להתחשב בעוברי אורח. זו לא שאלה ולדעתי יש קונצנזוס על זה.
    אני יעיד שבמנהרות בבגין עבר S1000RR עם מפצתגזוז ואני איבדתי ריכוז כי ניסיתי להבין מה זה הרעש הזה ואיפה כדאי להתחבא מהאסון הממשמש ובא.
    לא היה לי נעים כלל ואכן היה מסוכן להיות נוכח במנהרה כשרכבים סביבי גם התחילו לזגזג כי לא ידעו לאן לפנות ומתי.
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

Senior Member
    אקרופוביץ מה יש בו מעבר לרעש? לסאונד .
    שאני מסתכל ימין ושמאל מה שאני רואה ושומע זה כל מני כאלה שלא זורקים ** על אף אחד חוץ מעצמם.
    האגזוז הוא רק הסמפטום.
    "אני ואני ואני.- הבא בתור הוא סוס"

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    יש אגזוז ויש אגזוז..
    על האופנוע הנוכחי מותקן אקרפוביץ', אני רוכב ללא משתיק. צליל בס, לא צורח ולא מפחיד זקנות ברמזורים. נהנה ממנו מאוד ולא מתכוון להחליף.
    כאשר קיצרתי אותי, התקנתי למשך יומיים אגזוז של M4, וזה היה סיוט. צורח, מציק ונשמע כמו מטוס סילון.. גרוע ביותר לדעתי.
    אז יש אגזוז פתוח שישמע טוב, ויהווה שיפור לאומת המקורי, ויש אחר שתקלל כל רגע שאתה יוצא לרכיבה. או הסובבים אותך. או כולם יחד..

Member הסמל האישי של oradul
    קניתי לשלי אגזוז אקרפוביץ' במעמד הקניהף והצליל מדהים. גם השכנים שלי אוהבים אותו וזה ממש לא מפריע.
    תחתוך את האגזוז וזה יגרום לרעש אדיר שיביא עליך משטרה ומעצר.
    יש גם אגזוזים ממש רועשים (hyperflo קרבון כפול על CBR )שיפריעו מאוד.
    לרוב אגזוז לא מקורי ישפר את הביצועים (לרוב, לא מחיב), אבל מבחינת הצליל יש לך אפשרות לא להוציא את המשתיק ואז הצליל שקט ונשמע כמו מקורי.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי itai צפיה בהודעה
    האם לשים אגזוז כזה עושה בעיות לאופנוע ? ללא שיפורים כמובן.
    בגלל שהמנוע עובר למוד יותר עשיר (משאיר יותר עודפי דלק) אתה מזהם את השמן ומגביר שחיקה.
    שסתומי פליטה יכולים להתעוות בגלל שיש זליגת אוויר ממשתיק פתוח (בניגוד למערכת פליטה מקורית) וזה גם כשיש שיפורים,שיפורים בגדול מכוונים אותך לעבוד יותר עשיר ולהצית את זה בזמן הם לא הופכים את זה לפחות מזיק להפך.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    בגלל שהמנוע עובר למוד יותר עשיר (משאיר יותר עודפי דלק) אתה מזהם את השמן ומגביר שחיקה.
    שסתומי פליטה יכולים להתעוות בגלל שיש זליגת אוויר ממשתיק פתוח (בניגוד למערכת פליטה מקורית) וזה גם כשיש שיפורים,שיפורים בגדול מכוונים אותך לעבוד יותר עשיר ולהצית את זה בזמן הם לא הופכים את זה לפחות מזיק להפך.
    די נו הבלאי זניח ביותר לעומת בלאי רגיל אם בכלל.