מודה, הסט הותקן בגלל הסאונד בלבד. וכן, הדבר היחידי שעבר לי בראש כשקניתי את הסט היה "יוו איזה רעש אורגזמי אני חייב כזה", לא היה שום שיקול בטחוני בבחירה הזו לפחות מהצד שלי. לפני שהתקנתי את הסט לא רכבתי על אף כלי רועש, אבל את ההבדל הרגשתי מיד.
לא מעניין אותי עוד כ"ס. אני מדבר אך ורק ומנסיון אישי ברכיבה על כבישי הארץ בעשור האחרון על מגוון כלים, שהאחרון עם אגזוז פתוח. וכן, לא משנה איך תסובבו את זה, אני לא רק מרגיש יותר בטוח, אני יודע שאני יותר בטוח בגלל הרעש.
עוז, אני לא בריון ולא שם שום זין על הסביבה שלי. ההפך הוא הנכון.
כשאני יוצא מהבית לעבודה אני מגלגל את האופנוע בערך 100 מטר לכביש ראשי ומתניע מפאת כבוד לשכנים
כשאני חוזר הביתה אני מדומם 100 מטר על כביש ראשי וגולש הביתה (בגלל אותם שכנים)
אני לא עומד ברמזורים ונותן בגז בשביל שופוני
אני לא חוצה מנהרות עם קלאץ סגור ופול גז סתם בשביל הקטע
כשעומד לידי איזה ערס ברמזור ומנסה לפתות אותי לפתוח איתו אני פשוט מיישר מבט, מתעלם ומתגלגל לי בירוק בהכי איזי שיש.
אני משתדל להיות על טורים נמוכים באיזורים בנויים
תמיד אדיב על הכביש, אף פעם לא משתולל, לעולם לא הרמתי גלגל קדמי (או אחורי לצורך העניין, אולי חוץ מפעם אחת בטעות כשברח לי הקלאץ')
אני כן נהנה מהצליל של האופנוע שלי בכביש הפתוח, בהתחלת נסיעה, בהורדת הילוך, את הפיצוצים הקטנים בדאון רוו..
אני משתדל תמיד לסוע כחוק, במהירויות המותרות, לא דופק מדרכות, לא גוזר מעברי חציה
הסיבה היחידה שהעלתי את עברי הדו"גי ואת הכלים שברשותי היא לצורך הדיון, רפרנס למי שמעוניין. לא היה בזה שום דבר מתנשא, לא נפנפתי בשום דבר, לא טענתי שאני הרוכב הטוב בתבל ולא נפנפתי בשום קרדנשיאל אישי שלי על הבמה הזו..אז לעזאזל מה הקשר?!
אפשר להנות מאופנוע מרעיש, ולהתחשב בסביבה, אין שום ניגודיות פה. ומה לעשות, מי שירכב על אופנוע כזה יראה איך הבטיחות שלו עולה.