ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
אף פעם אני לא מנסה להקטין אחרים על הדרך או להיכנס לדברים אישיים - אלא אם מישהו מנסה לעשות לי את זה. כך היה אתך בשרשור אחר - כשכתבת שאני יושב על המרפסת בבית ברמת הגולן, מסתכל על גינה לא מטופחת ואשתי מגישה לי תה, כך עם lestorn שקבע שאני צרכן פרייר ממרומי מעמדו בארה"ב. אבל נכון, כשמנסים להיכנס בי אני נכנס בחזרה בכל הכוח.

לעצם העניין - אני חושב שעוז הכי צודק: יש כאן מעגל של צרכנים שהכול מגיע להם (מה שמכונה "צרחנים") עם אנשי שירות המניחים אוטומטית שכולם כאלה ונותנים שירות בתת רמה (ברוב המקרים - לא בכולם). אז מי ישבור את המעגל הזה ואיך? אין לי תשובה לזה.
התלבטתי הרבה אם להגיב לאדם רדוד כמוך שסותר את עצמו בלבקש שלא אגדיר אותו כ״פראייר״ בלי להכיר אותו ואז קורא לי ״ילד״ מבלי לדעת מי אני או מה אני עושה ומצד אחד מבקש ממישהו שחרטו לו את הג׳אנט לקבל יפה הנחה של 200 שקל כשלך היה מקרה עם מנוע כלשהו שדרשת פיצוי מלא. אני לא מדבר ״ממרומי״ ארצות הברית ואני לא חוזר בדבריי כי הפתרונות שלך הם וותרניים. אם גרת בארצות הברית זה לא הופך אותך למבין עיניין כי השטויות שכתבת על השירות בארצות הברית מראות על התנהלות גרועה מאוד שלך מול אותן חברות או פשוט חוסר הבנה של המערכת והרבה סטיגמות מטומטמות שאתה זורק פה לאוויר. אני גרתי בכמה מדינות על הכדור הקטן הזה וכנראה שגם אתה אבל ההבדל בנינו שאני יודע מה מגיע לי (כן תתפלא שאתה משלם כסף מגיע לך יחס מסוים ). אגב לא הגיע לך שום דבר עם האייפוד של הילד שלך כי הוא נרטב, אם אתה תעשה תאונה עם האופנוע לא תוכל להאשים את היצרן שהג׳אנט שלך נשרט.
אני כתבתי את ההודעה הראשונה אליך בצורה מאוד ישירה וכנראה שחשבת שמישהו נכנס בך ואם זה המצב אז אני מתנצל כי אני לא איש של ריבים, ואם אתה חושב שאתה ״נכנס בכל הכוח״ אז צר לי שזה מי שאתה ושיש פה פרטנר כזה לשיחה בפורום. שיהיה לכולם יום נפלא, ממרומי האולימפוס עם זאוס יושבים וצוחקים על בני התמותה (בציניות למקרה שינסו לקחת את זה קשה עוד הפעם)