אתה רוצה לרתום את העגלה לפני הסוסים?
חכה...
תמכור...
תקנה...
תרכב...
ותחליט.
אז ככה: אני לפני קניית אפריליה שיבר GT (מחכה למכור את האופנוע שלי קודם, אבל סגור על הקנייה שלו).
הבנתי שבגלל איך שהגזוזים עוברים מתחת למושב האופנוע עושה לך ביצים מבושלות בחודשי הקיץ.
הבנתי גם משרשור אחר כאן בפורום שסליפ און בלי משתיק יכול לפתור את הבעיה.
האם הפתרון הזה באמת יהיה מורגש?
כמה הסיפור הזה אמור לעלות?
קונים בארץ? מזמינים מחו"ל?
והאם זה מזיק איכשהו למנוע?
אתה רוצה לרתום את העגלה לפני הסוסים?
חכה...
תמכור...
תקנה...
תרכב...
ותחליט.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אם הקטליזטור נמצא בתוך המשתיקים החלפה לסליפ און ללא קטליזאטור תוריד בהרבה את הטמפרטורות
בעיקרון כן, מהסיבות שדרזדנר רשם - אתה יכול לנסות לאתר גם דורסודרו 750 עם אגזוזים חלופיים ולראות כמה הנושא משתפר.
לגבי עלויות - תבדוק. לגבי להזיק למנוע - כל זמן שמדובר בסליפ און של חברה מוכרת וטובה ולא מורידים לו את המשתיק קול בתוך האגזוז - מערכת ההזרקה של האופנוע אמורה לדעת להתמודד עם השינוי. אם תשנה דברים נוספים או תרצה שיהיה קצת יותר מדויק אז כדאי להתאים את מפת ניהול המנוע לאגזוז - דרך מפות מקוריות של אפריליה או באמצעות מכשירים חיצוניים כמו פאוור קומנדר ודומיו.
Motorcyclist החזיקו כזה לארוך טווח לפני כמה שנים והחליפו חצי אופנוע - שווה לקרוא פה:
http://www.motorcyclistonline.com/ho...-750-doin-time
שים לב שיש לינקים לשאר הדיווחים החודשיים בצד ימין.
אגב, אתה מתכוון ל-GT משומש או לרגיל שנמכר במבצע?
כן עדיף ומומלץ להחליף, טיגון הבייצים זו לא רק הבעיה של העסק. העסק גם מטגן וממיס את כל הפלסטיקה של הזנב לאחר רכיבה בשרב. אגזוז אפטרמרקט ללא ממיר שעובר תחזוקה בזמן יוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית ללא קשר לאם יש לו משתיק או אין לו משתיק
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אני חושב שאתה קצת מגזים עם ''ממיס את כל הפלסטיקה של הזנב"...
אכן גם במבחן שביצענו לו נתקלנו בתופעה שישנן שתי נקודות קרובות למשתיק שנזלו מעט מהחום אבל על אף שכמובן זה לא אמור לקרות ואפשר לומר שזה כשל תכנוני - מדובר במשהו זעיר ברמת המילימטר ולא מרשמלו על גלגלים כפי שעולה מהתיאור שלך.
אגב, מה זה "אגזוז אפטרמרקט ללא ממיר שעובר תחזוקה בזמן"?
לא רותם את העגלה לפני הסוס - רוצה לדעת איזה סוס אני קונה ;-)
וכן אסף אני מדבר על GT משומש, 2011.
בגדול הידע שלי באגזוזים די שואף לאפס. כשמתכוונים לאגזוז זרימה חופשי/אגזוז פתוח מדובר על אגזוז ללא קטליזטור (ממיר קטליטי?) אבל עם משתיק?
אני רק אשים את זה פה https://www.youtube.com/watch?v=ZGuDPWUf4zY
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor