וואו !
קראתי 3 פעמים מההתלהבות, אין ספק אופנוע שהולך לטרוף את כל הקלפים.
חבילה מדושנת של כל מה שאופנוען רוצה, שימושיות ורוצח ברישיון לסופש"ים.
התחלתי לחסוך.
אביעד תענוג לקרוא והקנאה פה חוגגת.
ה-MT-10 החדש של ימאהה הוא לא רק R1 עירום אלא הרבה מעבר לזה - מכונה ספורטיבית חזקה, נוחה ורב-שימושית - סטריטפייטר סופר-נייקד יפני אמיתי
http://fullgaz.co.il/?p=108302
![]()
וואו !
קראתי 3 פעמים מההתלהבות, אין ספק אופנוע שהולך לטרוף את כל הקלפים.
חבילה מדושנת של כל מה שאופנוען רוצה, שימושיות ורוצח ברישיון לסופש"ים.
התחלתי לחסוך.
אביעד תענוג לקרוא והקנאה פה חוגגת.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אני רק חודש וקצת עם הmt 07.
אחרי שבועיים כבר התחלתי לחשוב על ה09.
אחרי חמישה שבועות כבר מפנטז על 10.
מה שנקרא בעגה הלועזית "קופץ מעל הפופיק"
אחלה סקירה,
שבוע טוב
יאמהה שוב עושים את זה! מתחרה ראוי ושפוי לסופר נייקדים האירופאים.
עם אופנועים כאלה אפשר כבר להגיד שהסופרספורטים כבר לא רלוונטיים כ"כ לרוכבי הכביש הציבורי.
לא היה ספק שהאופנוע הזה כמו כל דבר שימאהה הוציאו בשנים האחרונות יהיה מטורף, ובטח יהיה גם להיט מכירות...
(אני רואה איך יד 2 מתחיל להתמלא ב09 תוך כמה שבועות "לרגל שדרוג" או "עזיבה לחו"ל"..)
השאלה- יש בערך 15 אלף ש"ח בינו לבין ה"ליגה" הבכירה האירופאית, ו15 אלף לטובת הZ1000 היפני (במבצע 85 )- מאותו יבואן.
האם הוא "שווה" את ההפרש הזה?
ההפרש במחיר מגולם במערכות כאלה ואחרות ש"חסרות" בימאהה ויש באירופאים
מעבר לזה, נראה לי כמו אופנוע מצוין, מזכיר את הפייזר... חבל שלא היה להם את השכל לבנות אותו ככה לפני 10 שנים
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
אני עדיין מחכה שימאהה יעשו אופנוע סופר ספורט עם מנוע של האמטי 07..אר7 או משהו כזה
מתי הונדה וקווסאקי יצטרפו למירוץ החימוש?
שזה קצת משונה, כי קוואסאקי דווקא הציעו העבר מגוון כלים רחב יותר, כולל כלי "תקציב" פשוטים יחסית שניתן בקלות להפוך אותם לבסיס סדרתי.
אני לא יודע אם זו השמרנות שלהם כמו ההתמהמהות שלהם בלהניע תהליך דומה לשתיים האחרות.
סוזוקי, אגב, שחקנית משמעותית נוספת שגם היא בדומה לקוואסאקי נשארה קצת מאחור בשנים האחרונות.
אלה ששם זה מרגיש כאילו שהם פשוט התפזרו והלכו לאיבוד. בכל הקטגוריות. פשוט חבל.
נראה שהאירופאים דוהרים קדימה ורק יאמהה מצליחים לתת להם פייט, באמת לא מובן וחבל.
להונדה פרט לאפריקה טווין לא נראה שיש משהו מקורי ומלהיב, סדרת ה NC אנמית, ה cbf 650 שירש את ההורנט גם הוא מאכזב.
Tracer 900