הכל שאלה של כמה זמן פנוי יש לך וכמה שווה הזמן שלך.
אם יש לך זמן פנוי, תעשה את כל מה שעוז הציע.
להרים אותו ולהמשיך את החיים שלך
הכל שאלה של כמה זמן פנוי יש לך וכמה שווה הזמן שלך.
אם יש לך זמן פנוי, תעשה את כל מה שעוז הציע.
סליחה שאני מתקן אותך, זה לא עניין של זמן פנוי,
זה עניין של עקרונות, זמן מוצאים כשרוצים...לעמוד עליהם.
למרות שבתי, כשהיתה בת שלוש נהגה לומר - עקרונות...יש רק לרכבת.
אגב, עם היו לרוב הרוכבים עקרונות...הם היו עושים יותר ובוכים פחות.
זה מאוד מקומם המצב שנמצא פות"ש אבל אנחנו לא מכירים אותו ולא מכירים את האנשים שהוא צריך להתעסק איתם.
הוא צריך לקבל את ההחלטה בעצמו אם זה שווה את ההתעסקות שלו.
הרי אף אחד פה לא לוקח על עצמו את הסיכון שכרוך בזה וגם לא תורם מזמנו כדי לסייע.
אני לא הייתי מוותר להם. לפחות לא בלי מלחמה קטנה.
קודם כל תודה לכולם על התגובות.
אני יותר בצד של לא לוותר בגלל העקרון שבדבר. נכון 200 שח לא יגרמו לי ללכת לקבץ נדבות ולרעוב ללחם, אבל עדיין ברגע א' הקטנוע היה כמו חדש וברגע ב' הקטנוע עם נזק ועל זה הם צריכים לשאת בתוצאות.
לעשות להם נזק לרכוש כתגובה זה ממש לא אופציה למה הפכנו תגידו?.
אם הם לא ישלמו את הנזק מכיסם אני יפעיל את הביטוח ומה שיהיה יהיה סה לה וי.
"שאשתו אמרה לו שהקטנוע נפל בצורה עדינה ולדעתה אין שום נזק..." ?! לעזאזל ? בוא אני אדרוס ילד ואגיד "פגעתי בו בצורה קלילה ככה שאין סיכוי שהוא במצב קשה".
איזה אנשים יש היום.
תקליט אותו אומר את זה ולך עם זה לבית משפט או למשטרה, אני רוצה לראות כמה תהיה קלילה התגובה שלהם.
מעולה ! מבחינה חוקית אסור לך להקליט ללא ידיעה שלו, אבל, מפה זה החלטה שלהם, תגיד להם את הטענה שאני הצגתי לך פה, הוא בעצם מודה שהאישתו גרמה להפלה של הקטנוע + התמונות שיש לך שמוכיחות שאכן היא הייתה בזירה ואכן זה הנזק שנגרם מיד לאחר התאונה, תציג את זה בפניהם ותראה איך הם יגיבו.
תשמע, אם הם זוג צעיר ואין להם הרבה כסף או זוג שהמצב הכלכלי שלהם לא מאפשר להם ממש, תוותר, אם זה 200 שקל, תספוג, תנשוך שפתיים ותכבה את האגו, כי בשביל 200 שקל אתה תצא הגדול בסופו של דבר, אבל שוב, זאת דעתי, אם תחליט ככה אני לא חושב שמישהו יכנה אותך "פראייר".
אור תודה על המידע טוב לדעת!
וזוג צעיר עם בעיות כלכליות בהחלט לא עונה לתיאור של הזוג הזה...
שיחות אסור להקליט (או יותר נכון לפרסם) כאשר המקליט הוא לא אחד מהצדדים בשיחה. אם אתה צד בשיחה אין איסו רלהקליט.
לגבי התגובה שלך, הייתי ממליץ לך ללכת אל הזוג ה'צעיר' ולדבר אליהם בצורה רגועה ושקולה ולומר להם שהכל הנזקים מצולמים ברגע הפגיעה, ושכל השיחות איתם מוקלטות, וכל מה שאתה רוצה זה שהאופנוע יתוקן למצב שהיה לפני הפגיעה, במידה ולא יסכימו לא תהיה לך ברירה להגיש תלונה במשתרה על פגיעה ברכוש, ולהגיש תביעה בנושא. כמובן שגם את השיחה הזאת תקליט. דרך אגב, במידה והם כן יסכימו לתקן, תקליט/תחתים אותם על מסמך שמאשר את זה שהם שילמו על התיקון. תמיד טוב שיהיה תיעוד להכל.
שרשור קלאסי של בעד ונגד וכמה ילדים נוקמים.
אני הייתי מתקן על חשבוני ואז מציג להם קבלה, אומר יפה לבעל שזה נזק בקטנה וחבל לערב ביטוח אבל אתה לא תהסס כי זו אשמת אשתו.
דיבור זו אומנות ובמדינתנו לקחת אחריות משולה ללצאת פראייר מהתאונה הכי קטנה בחנייה ועד לדרגים פוליטיים בכירים (נשמע בומבסטי ומוגזם אבל אם תחשבו על זה זה קצת יותר משנייה תראו שזה בכלל לא).
שיהיה בהצלחה ואני באמת מקווה שהבעל ישלם (בעולם מתוקן האישה הייתה משלמת מבלי לערב את בעלה בכלל אבל מזרח תיכון וזה)
שבת שלום.