אני מקפיץ את השרשור הזה כי אני צריך עזרה.
התחלתי לשבת יותר לעומק על תכנון מסלול נסיעה.
שאלה עקרונית, בניתי מסלול נסיעה דרך המפות שמתחיל בנקודה A לנקודה B.
איך אני בפועל מממש אותו בניווט בג'יפיאס?
תוך כדי נסיעה אני צריך פשוט לקרוא ולעצור בצד כדי להבין איפה אני נמצא?
או שיש דרך להפוך את זה לניווט ממש עם האפליקציה עם הכוונה קולית והכל..?
מצאתי גם איזו שיטה דרך המפות עצמן של גוגל.
אתה פשוט עושה חיפוש מנקודה a ל b
דרך המחשב, ואז אתה גורר את המסלול לאיפה שאתה רוצה שיעבור, ובתפריט שבצד אתה שולח את הקישור למייך.
פותח את המייל בנייד ולוחץ על הקישור, זה טוען אותו אוטומטית באפליקציה של המפות.
אבל הדרך שאתה מתאר נשמעת יותר מעניינת.
איך אני כותב את השם גרמין באנגלית?
ועל איזו תוכנה להמרת קבצים אתה משתמש?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Garmin.
זו לא תוכנה להמיר, זה אתר :
http://www.gpsvisualizer.com/convert_input
לגבי מסלולים ספציפיים, כמו שכתבתי בעבר בשרשור הזה, יש את best biking roads , שממנו אתה יכול להוריד קבצים עם מסלולים, ותחבר אותם בתוכנת הניווט המועדפת עליך.
מעולה אבדוק את זה בערב.. תודה!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Garmin זה לא אפליקציה.
זה מכשיר ניווט.
https://buy.garmin.com/en-US/US/cOnT...cycles-p1.html
לא בדיוק הצלחתי להבין איך בדיוק אתה רוצה לנווט... עם הפלאפון ?
המושב המקורי של ה-800GS הוא עינוי בנסיעה ממושכת. אם אתה שוכר אחד כזה, תבקש אותו עם מושב קומפורט (יש לבמוו דבר כזה כתוספת), או תשקול אופציה אחרת. או שאתה פחות מפונק ממני.
אם אתה משתמש בסלולרי, אתה יכול לשמור את המסלולים שהכנת במפות שלך ולנווט איתם בגוגל מפס עם האפליקציה שלהם, כולל סאונד.
החסרון הוא שתצטרך למצוא מקום לשים אותו על האופנוע (אם הוא שכור זו בעיה), ותצטרך לחבר לו מטען כי אני לא רואה אותך מחזיק יום של רכיבה שלמה בלי לגמור סוללה.
אם אתה שוכר אופנוע, אתה יכול לשכור גם מכשיר ניווט, עדיף בהרבה מאשר הסלולרי בתוספת קטנטנה של כסף, אאל״ט משהו כמו 5€ ליום
מה איך ? תפתח את האפליקציה של גוגל מפס, יש למטה כפתור כחול עם חץ (בסלולרי) תלחץ עליו, זה מנווט
אני מתיחס לציטוט בהודעה האחרונה שלי, אתה רשמת שאני יכול לשמור מסלולים שהכנתי ואז לנווט באמצעותם.
אתה מתכוון בעצם למה שרשמתי באחת ההודעות הקודמות?
^^^^
אתה צריך לשמור אותם במחשב במועדפים או במשהו דומה (בד"כ מופיע בצורת כוכב). אחרי ששמרת אותם במחשב (אתה חייב להיות מחובר למפות עם חשבון הגוגל שלך שנמצא בטלפון כמובן) הם יופיעו לך באפליקציה תחת אותה קטגוריה (מועדפים, כוכב או כל שם שבחרת לשמור אותם).
בהצלחה
אולי עדיף לך ה F700GS עם המערכת ניווט של במוו ?