שלום
היום החלטתי שאני מזמין צופר חדש לאחר שלאחרונה אני מצפצף ומצפצפים עליי
כולם פתאום לא רואים אותך ושאתה צועק אומרים סליחה
חשבתי על הצופר הבא
http://www.ebay.com/itm/262393385735...%3AMEBIDX%3AIT
מה דעתכם?
האם ישמעו סוף סוף את הצפצוף?
האם יש חוקיות בדבר שאומר שאסור?
תודה
נערך לאחרונה על ידי Vrx_200; 24-05-2016 בשעה 11:46.
אבל זה לא ששוטר ישב עם מד דציבלים לבדוק כמה מוציא.
אם אני לא טועה צופר של משאית מוציא יותר מ-70.
שים לב ש-110 זה מאוד חזק. אם יצא לך לשמוע צפירה של רכב עם מכסה מנוע פתוח אז זה קצת יותר חזק.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
צמד מעולה היה לי באופנוע הקודם אף אחד לא נשאר אדיש,רק קח בחשבון גם להזמין ריילי כי המתח לא מספיק לשניהם
הסבירות שדבר כזה יקרה מאוד קטנה וזה שיקול של פות"ש אם לשים או לא.
כמו שאמרתי 110 זה מאוד חזק, עדיף לו לשים 90-100 וזה יספיק (עוצמת הרעש בכביש סואן בסביבות 90).
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
עריכה:
דרך אגב אני לא בטוח שקיימת הגבלה על צופר לכלי תחבורה, ההגבלה היא על מערכות אזעקה, רעש מרמקולים וכו', שכן צופר מותר לשימוש אך ורק בעת חירום ונועד למנוע תאונה.
נערך לאחרונה על ידי almooog101; 25-05-2016 בשעה 00:49.
הזמנתי אתמול
האם לאחד צריך גם ריילי?
אני מציע לך לקנות סט של שני צופרים, למשל זה. כ"א צופר בצליל קצת שונה, ביחד הם נשמעים כמו צופר של רכב אמריקאי ישן - אף אחד לא יכול להתעלם ממנו. זה חוקי (כנראה, עברתי כבר 4 או 5 טסטים עם הצופרים האלו ואף פעם לא הייתה בעיה) - לא צופר אוויר.
בהוראות הם כותבים שאין צורך בריליי אלא אפשר להרכיב במקום הצופר הקיים. בשביל השקט הנפשי, ממליץ כן להוסיף ריליי בדרך, כמו, למשל, זה.
המתח לא מספיק .
אם תחבר את שניהם בלי ריילי הם יעבדו ממש חלש
המתח מספיק הם לא יעבדו יותר חלש,כן תהיה בעיה בגלל שהזרם יהיה גבוהה מידי למעגל של הצפצפה (למשל אם ההספק של החדשה כפול מהישנה).
הדבר הזה גורם לטיגון של הרכיבים באותו מעגל,מהסיבה הזו גם תהיה הרעבת זרם שתגרום לצרכן לעבוד חלש.
הריליי זה מפסק חשמלי - במקום שהלחצן יפעיל את הצפצפה הוא יפעיל את הממסר וזה יפעיל את הצפצה - מדובר במפסק יותר מסיבי שאפשר גם לנתב לקרבת הצרכן ע"מ להחליף חיווט עבה וארוך בחיווט דק וארוך שיכול לעבוד עם זרם נמוך.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 26-05-2016 בשעה 16:18.
פה הם אומרים שצופר רגיל הוא 100DB
https://www.youtube.com/watch?v=wPV35_WUIrk