אם זה עניין של כמה ימים אז שיסדר את זה עד שתבוא.
בכל מקרה אתה צריך גם ביטוח ליותר מנהג אחד בשביל לנהוג באופן חוקי ו99.9% שאין להם.
היי חברים.
נוסע במהלך השבוע לבדוק 2 אופנועים - קוואסאקי EN500 ו-KLE500. בעליו של ה-EN אומר כי הכלי לא רשום על A1 אבל "אפשר לעשות לו רישום ל-A1, זה עניין של כמה ימים". בעליו של ה-KLE500 אומר שהוא רשום על A1 "עד 30 ומשהו או 40 ומשהו כוחות סוס" לטענתו. התקשרתי למטרו ואחרי הרבה טרטורים הגעתי לנציג ש"אין לו מושג" ולדעתו צריך את רשיון ה-A1 הישן, אבל הוא לא יכול להגיד בוודאות.
אני יודע שיש לבדוק האם רשום L2 או L3 ברשיון האופנוע. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לרכב עליהם באופן חוקי עם הרשיון שלי? עברתי בלא-מעט מקורות, חלקם אומרים שה-GS500 של סוזוקי הוא היחיד שמתאים לרשיון זה, חלק אומרים שה-KLE/EN/ER נרשמו על 50 כ"ס, חלק אומרים שהם 43-46 כ"ס...אפשר קצת סדר בסלט הזה?
אם זה עניין של כמה ימים אז שיסדר את זה עד שתבוא.
בכל מקרה אתה צריך גם ביטוח ליותר מנהג אחד בשביל לנהוג באופן חוקי ו99.9% שאין להם.
קשה לצלם חלק עליון של רישיון רכב ולשלוח לך?
אם כתוב L3 אתה לא יכול לרכב עליהם מבחינה חוקית
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
היו על זה שרשורים בפורום..
בגדול-לא, לא אפשרי לשנות רישוי לקואסקי 500 ישנים לA1. רק GS. היו כאלה שהתווכחו איתי שלהם יש, ראו לאבא של חבר או לבוס של השכן- ביקשתי לראות, ואם אני טועה אין לי בעיה להודות וללמוד משהו חדש. עד עכשיו אף אחד לא הוכיח ולא הראה. אז כל אלה שאומרים שאפשר-שיעשו, ואז ידברו..
שלח בעליו של ה-KLE את הרשיון....L3 לצערי. אמר שיש לו A1 ונוהג עליו בהנאה, כששאלתי מאיזה שנה הרשיון ענה לי 92'...
מתחיל לחשוב שכל ה-500 של קוואסאקי שרשומים כביכול על A1 ביד 2 הם כתוצאה מבלבול של הבעלים המבוגרים בעלי הרשיון הישן...אולי כדאי בכלל לחפש GS500 אם זה המצב...
אם זכרוני אינו מטעה אותי מישהו הזכיר בפורום שמדובר על gs500e בלבד. דגם f מחוץ לתחום של a1.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
בהצלחה אחינו!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk