עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 80

אשכול: ככה אנחנו נראים, או איך להסתבך בתיק פלילי מבלי להתאמץ.

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של השושנים

ככה אנחנו נראים, או איך להסתבך בתיק פלילי מבלי להתאמץ.

סיפור אמתי, פרטי המעורבים יישארו חסויים מפאת כבודם וצנעת הפרט.

יוצאים עמיתי ואני ברכב משטרתי שכור מתחנת הדלק סונול החדשה מול קניון מלחה בי-ם,
    קטנוען נצפה מנפנף בפראות בידיו כלפי נהגת צעירה, עד כאן שגרתי ומוכר, בשלב זה מתחיל
    הרוכב להפריע לנסיעת הרכב תוך סיכון עצמי לו ולסובבים אותו והנהגת מנסה להתחמק,
    בעליה לכיוון גילה הרוכב עוקף את הרכב מימין מנצל את ההאטה שלה במעגל התנועה ומכה במראה
    הימנית המראה נסגרת אבל לא נשברת, הנהגת המבוהלת נעצרת והרוכב נעצר בסמוך לחלונה ומכה עליו
    באגרופו ושוב מכה למראה, בשלב זה אנחנו מפעילים מערכת כריזה, עוצרים את התנועה ומפרידים
    בין הניצים, הנהגת צעירה מהמגזר מבוהלת והרוכב נסער ושטוף זעם, שעכשיו מופנה כלפי.

מי שמכיר אותי יודע שעדין אני לא, ואחרי שאגה קצרה הטונים ירדו, לדברי הרוכב הנהגת דיברה
    בסלולארי וכמעט פגעה בו, אני או עמיתי בניידת לא יכולים לאשר או להכחיש זאת כיוון שלא ראינו
    זאת, אבל יתכן וזה אכן נכון.

הרוכב בחר לנקוט באלימות פיזית כנגד הרכב ותקף מילולית ופיזית גם את הנהגת וברגע זה הפך
    מקורבן לתרבות נהיגה קלוקלת לעבריין אלימות.

מצד אחד כרוכב אופנוע אני מכיר ויודע את חמת הזעם שאני חוטף בכל פעם שאידיוט כזה או אחר
    מסכן אותי על הכביש, אבל ברגע שהרוכב בחר באלימות המצב השתנה לחלוטין.

למזלו של הרוכב הצעירה סירבה להגיש תלונה, הבחור ננזף פרטיו הועברו הלאה. למקרה היו עדים
    רבים ולצערי ככה אנחנו הרוכבים כולם נראים מהצד השני של השמשה.

חבל.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של erani99
    עקרונית צודק, אבל... זה שהיא לא הגישה תלונה בסוף אומר דרשני - כנראה החושרמוטה דיברה וסביר שאכן סיכנה אותו.
    גם לי יש פרץ זעם על כאלה, ברור שאחרי כמה שניות של הרצון לרדוף ולשבור להם ת'צורה זה עובר כי לא מוכן לסכן את עצמי עוד יותר, גם ככה הם לא בשליטה על הרכב ובנייד הז*ו*נ*ו*ת !!
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    רוכב האופנוע לא רצה להגיש תלונה? אי אפשר לבדוק בהיסטוריה שלה ולראות שהיא אכן דיברה בטלפון?
    שלילה במקום, הלוואי.
    בקשר לאלימות, אני מזדהה גם אם אני לא בוחר לנהוג ככה בעצמי.

אם אפשר שניה לדבר ברצינות על הנושא.
    המערב הפרוע זה תיאור לתקופה וזמן שבה בקושי היתיה אכיפה לחוק. עבריין היה פוגע במישהו ואם אותו אדם לא יכל להגן על עצמו (בד"כ עם נשק) אז היה נפגע ואף אחד לא היה מפצה אותו.
    אולי אם מישהו היה הורג 10 אנשים אז השריף היה אוסף כמה אנשים מהישוב והולכים לנסות לטפל בו.
    במצב כזה שבו אנשים פוגעים בך והחוק לא עוזר אז אנשים מרגישים חסרי עונים ואת הצורך לעשות משהו בעצמם.
    אני טוען שהגורם העיקרי לתרבות האלימות במדינה היא שלא נאכפים חוקים "קטנים" בהם נפגעים אנשים פשוטים מחוסר אכפתיות ואנוכיות של אזרחים אחרים במדינה.
    במידה והייתה לו מצלמת קסדה והיה מגיש תלונה, האם היה קורה משהו? אם התשובה היא לא אז אפשר להבין מאיפה נובעת ההתנהגות שלו.

מבחינתי, אי אפשר לדעת עם מי מסתבכים. אולי הוא שיכור או מסומם, עבריין, נושא נשק. הם בעצם כולם נושאי נשק כי יש להם טיל במשקל 2 טון.
    לראייה:

אז לא בועט לאף אחד במראה. מקסימום דופק להם על החלון ברמזור ומדבר איתם. אבל אחרי כמה פעמים שנתקלים במישהו שפשוט לא אכפת לו ואין לו מושג מה הוא עושה זה רק נהיה יותר מעצבן.

Banned
    לא שווה את העצבים.
    פשוט נותן בגז

מי שמפריעים לי אלו לא הסלולרים או המתאפרות אלה אלו שעוקפים בתוך הפניה ולא משאירים לי איזור ביטחון לטעויות.
    פה בכביש הערבה לאנשים נראה לגיטימי רחוב ה200 חתולים ומעלה.
    יש לי פנטזיה לתפוס אותם בתחת דלק הקרובה, כי גם ככה אין פה הרבה, ולעשות להם אקסטרעם מייקאובר לרכב.

אבל אני, שומר חוק, ויותר חשוב, שומר חוקן.
    אני יפה מכשי להגיע לכלא
    עניין של עלות תועלת.

Senior Member
    המצב בארץ בהחלט מתסכל, כל רוכב יכול להעיד שחווה כמה "כמעטים" בגלל נהגים רשלנים שמסמסים/מדברים וכו', או שבמקרה הגרוע גם חווה פגישה לא-צפוייה עם האספלט בגלל זה.
    אישית, המקסימום שאני עושה זה לצפור, להתקרב לו לחלון ולדפוק על הקסדה במחוות "איפה השכל?", או שפשוט (וזה החביב עליי) להפריע להמשך השיחה שלו ע"י משיכת הילוכים ורעש. (וזה במקרים קיצוניים, האופנועים שלי יקרים לי יותר מהאידיוט שמולי).

Banned
    מה שאתם שוכחים הוא שאם השושני היה מטפל בנהגת כל זה לא היה קורה.
    ומכאן התיסכול המובן של הרוכב. כי הרי אין באמת משטרה שאוכפת התעסקות בטלפון. היא עסוקה בלבדוק רשיונות של עבריינים כמוני.

Senior Member
    למה שיאכפו? הם גם מדברים בטלפונים

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ^^^^
    +1 לך לקסד.
    כבר יצא לי לראות יותר מידי פעמים שוטרים שמבצעים עבירות שאם אחד מאיתנו פשוטי העם היו מבצעים, כנראה שהיינו עוברים לתחבורה ציבורית לזמן לא מועט (בין היתר שוטר על קטנוע שמדבר בטלפון בנסיעה, ביד). אם השוטרים היו מתעסקים באכיפה שמסכנת את התנועה ולא כזו שמכניסה עוד כמה שקלים לקופת המדינה, הכבישים היו טיפה יותר בטוחים, רק טיפה.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    כל זה לא מצדיק ולו במעט התנהגות אלימה על הכביש, לא מצד רוכבים או מצד נהגים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    מה שאתם שוכחים זה שכמות החוליגנים ופורעי החוק בין הרוכבים, גבוהה משמעותית למספרם הכללי.
    כמות השוטרים הסורחים, גם אם הם בכירים, אינה גבוהה כל כך ביחס לכמות של השוטרים בישראל,
    אבל אתם מצביעים עליהם באצבע מאשימה, במקום לבקר את עצמכם.
    לנו יש שם רע, מאוד מאוד בצדק!
    הציבור אינו מבדיל בין אופנוען וותיק ושקול, לטוסטוסון שליחויות עצבני, כך גם בכתבות באמצעי התקשורת.
    כולם אופנוענים וכולם אשמים. בהסתכלות מפוקחת...תגידו ת'אמת,
    על כל כמה שוטרים יש אחד בן זונה?
    על כל כמה רוכבים יש אחד בן זונה?
    אז תהיו כנים עם עצמכם, תפסיקו להאשים אחרים ותתרכזו במה שאתם יכולים לעשות...
    למענכם ולמען האחים הרוכבים האחרים.

סליחה...גם האחיות!

Senior Member הסמל האישי של shushu
    שושני איזה דרמה עשית, אין יום שעובר בלי שאני מטפל במראה של איזה נהג או נהגת.
    ואם זה קרה כנראה זה הגיע לה/לו.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    שושני איזה דרמה עשית, אין יום שעובר בלי שאני מטפל במראה של איזה נהג או נהגת.
    ואם זה קרה כנראה זה הגיע לה/לו.
    ביום שאתה תעשה לי את זה בטעות, רוב הסיכויים שלא תגמור על הגלגלים...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    ...
    כמילות השלום חנוך - "אל תקרא לי עם"
    אל תקרא לי אחיך הרוכב וגם אני לא בטוח שאנחנו חיים באותה מדינה, תחת אותם חוקים (ואותן זכויות)
    ואתה רשאי להשמיט את הפסיק במשפט הקודם.
    אני לא מצדיק אלימות ולא שובר מראות.
    אבל כמו שאתה בעצמך כתבת - במקום ששושני יחפש אשמים אחרים ויבוא בתוכחה - שיפשפש במעשי חבריו למדים.

ואיך אומרים בגן לגבי אלימות - "היא התחילה"

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אוי אוי אוי - קיפל לה את המראה.. איך לא נכנס למאסר עולם? אני גם נגד אלימות אבל במקרה הזה האלימות שלה הייתה הרבה יותר מסוכנת משלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    כמות השוטרים הסורחים, גם אם הם בכירים, אינה גבוהה כל כך ביחס לכמות של השוטרים בישראל,
    לא מסכים. כמות השוטרים הסורחים היא לא רק המושחתים. גם שוטר שלא עושה את העבודה שלי הוא מבחינתי שוטר שסרח. הגענו ל-90%?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    אם שושני יבוא בתוכחה...למי הוא יבוא? לשוטרים אחרים? למפכ"ל? זה יעזור?
    למה אם מישהו מהרוכבים יבוא לרוכב אחר בתוכחה? זה יעזור?
    תחת! אני מסכים לגמרי.
    אבל במקרה דנן, השושני לא ראה את עבירת (לכאורה) הנהגת, הוא ראה את עבירת הרוכב.

אה, סליחה שהכנסתי אותך לכלל האחים, אתה בהחלט מוזמן לפרוש ולהוציא את עצמך מהכלל...כרגיל.