רוכב האופנוע לא רצה להגיש תלונה? אי אפשר לבדוק בהיסטוריה שלה ולראות שהיא אכן דיברה בטלפון?
שלילה במקום, הלוואי.
בקשר לאלימות, אני מזדהה גם אם אני לא בוחר לנהוג ככה בעצמי.

אם אפשר שניה לדבר ברצינות על הנושא.
המערב הפרוע זה תיאור לתקופה וזמן שבה בקושי היתיה אכיפה לחוק. עבריין היה פוגע במישהו ואם אותו אדם לא יכל להגן על עצמו (בד"כ עם נשק) אז היה נפגע ואף אחד לא היה מפצה אותו.
אולי אם מישהו היה הורג 10 אנשים אז השריף היה אוסף כמה אנשים מהישוב והולכים לנסות לטפל בו.
במצב כזה שבו אנשים פוגעים בך והחוק לא עוזר אז אנשים מרגישים חסרי עונים ואת הצורך לעשות משהו בעצמם.
אני טוען שהגורם העיקרי לתרבות האלימות במדינה היא שלא נאכפים חוקים "קטנים" בהם נפגעים אנשים פשוטים מחוסר אכפתיות ואנוכיות של אזרחים אחרים במדינה.
במידה והייתה לו מצלמת קסדה והיה מגיש תלונה, האם היה קורה משהו? אם התשובה היא לא אז אפשר להבין מאיפה נובעת ההתנהגות שלו.

מבחינתי, אי אפשר לדעת עם מי מסתבכים. אולי הוא שיכור או מסומם, עבריין, נושא נשק. הם בעצם כולם נושאי נשק כי יש להם טיל במשקל 2 טון.
לראייה:

אז לא בועט לאף אחד במראה. מקסימום דופק להם על החלון ברמזור ומדבר איתם. אבל אחרי כמה פעמים שנתקלים במישהו שפשוט לא אכפת לו ואין לו מושג מה הוא עושה זה רק נהיה יותר מעצבן.