אני כשמישהו עושה לי דבר כזה \חותך \טלפון \מביא ביד \משחק פוקר על הכביש או סתם נוהג חרא ומסכן את העולם אני בדר"כ בורח מהר מהר מהאיזור.
יש מיקרים בהם אני עוצר ושואל שאלה מאוד פשוטה בנעימות אפילו עם חיוך : למה אחי\אחותי ? למה זה היה טוב ???
בזה זה מסתכם אין לי כעס עליהם ! אני חושב שאם הגעתי למצב שמישהו חותך אותי בצורה שהפתיעה אותי אני לא הייתי בסדר בסיטואציה.
לדוגמא כביש החוף 8:40 בבוקר ליד מחלף וינגייט בפקק כולם עומדים \זוחלים. אני באופנוע ורוכב בשוליים ואיפה שאפשר מהירות 40-80 קמ"ש.
במפרצונים (תחבורה ציבורית) אני מעדיף לא להכנס למפרצון אלה להמשיך על הקו המפוספס של המפרץ.
נהגת עברה מהנתיב הימני עברה את הקו הלבן בעובי של 5 מטר(שם אני הייתי) להגיע לנתיב תחבורה ציבורית (שהיה מעט יותר פנוי). כמובן ללא התראה וחלילה להשתמש באיתות.
אז כן כאן הופתעתי. לא הייתי מוכן לעברה מסוג זה . אני הייתי לא בסדר בגלל שרכבתי איפה שאסור ולא זהיתי את הכוונה של הרוצחת(בפוטנציה) בזמן.
למזלי הצלחתי לעצור את האופנוע על הדלת של הנוסע ללא מגע של ממש. נשארו סימני צמיגים על הכביש ,וכפתור הצופר כמעט נתלש מהאופנוע.
ירדתי מהאופנוע רועד ! ושאלתי אותה למה? למה זה היה טוב???
על פי הפרצוף שלה .השאלה זיעזעה אותה ממש , הרבה יותר מרצף קללות עסיסי. או חלילה אלימות פיזית.
אף אחד לא יוצא מהבית ואומר בוא נרים אופנוען לשמיים היום. אבל החברה האלה בפחיות מטורפים והתפקיד שלנו כאופנוענים להבין את הסיטואציה ולנסות לצפות מראש.
כשאני רוכב על האופנוע אני ממש משחק שחמט בכביש תמיד צופה\מנסה להבין מי רוצה להפיל את המלך (-: