תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: עשיתי שיעור ראשון על A1.

צפייה משולבת

Junior Member

עשיתי שיעור ראשון על A1.

היי,

עשיתי לפני כשעה בערך שיעור ראשון על A1, כמה דברים שאני זקוק לעזרתכם :

1.אני לומד עם נעל צבאית (נעל חי"ר), לא הבנתי ממש איך לשים את הרגל אם אני לא לוחץ על הברקס, המורה אמר לי או לצד או שהעקב על הברזל והרגל כלפי מטה ואז להרים כשאני רוצה ללחוץ, הבעיה שזה גורם לי לאי נוחות וגורם לי לחפש את "הברקס, המלצות ?

2. כשאני בולם אני מוריד את הרגל כמה שניות לפני הבלימה, האם זה נכון ?

3. בקו ישר, אני מאוד רועד והכידון כל הזמן זז לי, מה גם שהמורה אמר שצריך לעשות את זה על 4 קמ"ש ואני משחרר קלאצ' ומגיע ל-6 קמ"ש ואסור להשתמש בברקס, טיפים ?

בכללי טיפים ? תודה !

Member הסמל האישי של oradul
    1) תניח את הרגליים כך שכריות כף הרגל שמאחורי הבהונות יהיו על הרגליות.
    2) מורידים את הרגל רק כשבאת לעצירה כמעט מוחלטת. ממש לפני שהאופנוע עצר. לא כשהתחלת בבלימה.
    3) הרעידות הן בגלל הלחץ שלך מהמהירות האיטית (הכלי לא מרגיש יציב) ומזה שאין לך ניסיון עליו. זה יעבור. מבט שיהיה לא על קו הנסיעה, אלא למרחק קדימה ממנו (אני הסתכלתי על חלון בנין שהיה מול המגרש).
    שחק עם המצמד בלבד (אסור שימוש במצערת למעט בהתחלה כדי לנוע, ואז מיד לנתק). תן לחיצות ושחרורים, כאילו "פמפם" את המצמד. זה שמר לי על 5/4 קמ"ש.

מקווה שיעזור וכמובן יוסיפו פה.

נ.ב.
    נסה להביא אתך נעליים ומכנס נוחים. לא יודע עד כמה נעליים ומדים נוחים לרכיבה כשלומדים.
    נערך לאחרונה על ידי oradul; 13-06-2016 בשעה 20:26.

Senior Member
    3. הכידון רועד כי אתה מחזיק אותו חזק ולא נותן לאופנוע לעשות את מה שהוא מתוכנן לעשות

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי oradul צפיה בהודעה
    1) תניח את הרגליים כך שכריות כף הרגל שמאחורי הבהונות יהיו על הרגליות.
    2) מורידים את הרגל רק כשבאת לעצירה כמעט מוחלטת. ממש לפני שהאופנוע עצר. לא כשהתחלת בבלימה.
    3) הרעידות הן בגלל הלחץ שלך מהמהירות האיטית (הכלי לא מרגיש יציב) ומזה שאין לך ניסיון עליו. זה יעבור. מבט שיהיה לא על קו הנסיעה, אלא למרחק קדימה ממנו (אני הסתכלתי על חלון בנין שהיה מול המגרש).
    שחק עם המצמד בלבד (אסור שימוש במצערת למעט בהתחלה כדי לנוע, ואז מיד לנתק). תן לחיצות ושחרורים, כאילו "פמפם" את המצמד. זה שמר לי על 5/4 קמ"ש.

מקווה שיעזור וכמובן יוסיפו פה.

נ.ב.
    נסה להביא אתך נעליים ומכנס נוחים. לא יודע עד כמה נעליים ומדים נוחים לרכיבה כשלומדים.
    אנסה להביא איתי נעליים אחרות על מנת להקל על עצמי, תודה רבה על הטיפים !

להניח את הכריות של הרגליים על הרגליות ובעצם להעביר/לבלום רק עם האצבעות ?

ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    3. הכידון רועד כי אתה מחזיק אותו חזק ולא נותן לאופנוע לעשות את מה שהוא מתוכנן לעשות

כנראה שאכן אני מחזיק אותו חזק מדיי, אנסה להקל את האחיזה ולתת לאופנוע לעשות את שלו.

תודה רבה .

Member הסמל האישי של oradul
    כאשר אתה צריך לבלום או להעביר הילוך, תעביר את הרגל קדימה והשתמש בכריות הרגל כדי לבלום, להוריד הילוך (להעלות הילוך ע"י צד כף הרגל שמעל הכריות).
    אם תשתמש באצבעות, יש סיכוי שהרגל תחליק בגלל שטח קטן והאצבעות מתקפלות. אתה לא רוצה את זה. כאשר אתה מעביר את הרגל לשימוש בדוושות, שאר כף הרגל מונחת על הרגליות שמשמשות כציר.
    נערך לאחרונה על ידי oradul; 15-06-2016 בשעה 08:41.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי oradul צפיה בהודעה
    כאשר אתה צריך לבלום או להעביר הילוך, תעביר את הרגל קדימה והשתמש בכריות הרגל כדי לבלום, להוריד הילוך (להעלות הילוך ע"י צד כף הרגל שמעל הכריות).
    אם תשתמש באצבעות, יש סיכוי שהרגל תחליק בגלל שטח קטן והאצבעות מתקפלות. אתה לא רוצה את זה. כאשר אתה מעביר את הרגל לשימוש בדוושות, שאר כף הרגל מונחת על הרגליות שמשמשות כציר.
    תודה רבה ! אנסה זאת .