נו מאחר ודוחפים אותי בכח לעניין אז ה2 סנט שלי.
את דעתי על החזירות של מטרו כולם יודעים.
מבחינת מטרו המטרה להרוויח ולמכור וכשם שיצאתי אחריי שנציג המכירות ציין באוזני זה קרוזר וכול אירפה מטיילים עם כלי כזה כנראה שכך שאר הסוכנים בחברה.
לטעמי איש מכירות טוב היה יודע לזהות את הצורך שלי (ציינתי באוזניו שחשובה לי יכולת התיור של הכלי) ולומר לי רד מהXV הוא לא בשבילך ולכוון אותי לכיוון וורסיס או MT ודומיהם ולא להזכיר לי שיש קופצים על הכלי ותקנה כעת לפני שאני שולח אותו לאשדוד - בכל מקרה הפשלה היא שלי אני הסתנוורתי.
לגביך פות"ש צריך לבדוק ולא להסתנוור מהכלי או מהרצון לרכוש.
אנשי המכירות מזהים אותנו וידעו לתמרן אותנו העיקר לבצע מכירה.
חשוב לא לגשת לבד כשרוכשים כלי וכמובן לבדוק אותו לעומק כולל פרטים על היד הראשונה קילומטרים ולאמת את הממצאים ( מודה שבXV רכשתי כמוך ללא התעמקות מספקת).
ולבסוף סוכנויות הטרייד אין הן משהו שצריך להזהר ממנו וכאן זה כבר לא משנה איזו חברה מוסך או יבואן בייחוד אם אתה לקוח חדש או מזדמן (אני מהמר שכלקוח (טוב) של מיסטר מוטו - מוסך של עופר אבניר לא היו דוחפים לי כלי לא מתאים או נבלה ואני אחזור אליהם ברגע שאגמור את הסאגה של הXV) ויש לבדוק את הכלי במוסך נטראלי ולא לסמוך על העמלה של הסוכן.
מצטרף לא.הזקן - ישנה חובת גילוי נאות - אבל יש צורך להוכיח תבדוק האם ניתן לבטל את העסקה (בהנחה שבאמת עבדו אליך)
ובנימת תסיקו את המסקנות בעצמכם אני יאחל לכולנו אריכות ימים, שביעות רצון וחשיבה מפוקחת.
ונשמרתם לארנקיכם.