עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: חווית רכיבה אחרי חודש - אפריליה שיבר GT

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    עד היום ממה שראיתי מנועי ה4 בשורה מגיבים רע מאד למשחקים בתיבת האוויר אבל לעומת זאת מנועי V או חדי צילנדר בעלי הזרקה מגיבים טוב לעוד אוויר ולהם אכן יש גרפי דיינו שמוכחים זאת
    אני יכול לספר מנסיוני האישי שה-twinV שלי שמח מאוד לקבל אגזוז פתוח, תיבת אוויר ופילטר פתוחים יותר ומפה חדשה.

מאחר ולא ביצעתי את כל השינויים בבת אחת, שמתי לב להבדלים הממש לא מזעריים גם כשהחלפתי רק סליפ-און.
    בורבורון קטן ב 3K כמעט ונעלם כלא היה.
    הפילטר והתיבה הפכו אותו גרגרן עוד יותר גדול, ועזרו ללינאריות נוספת באיזור שמתחת ל5K.
    המפה לעומת זאת, מבחינתי לפחות, עשתה את השינוי הכי גדול. החדות של המצערת, בלימת המנוע ובעיקר החיוך שנמרח לי על הפנים, אמרו את הכל...

כן, שילמתי מחיר במהירות הסופית, אבל בינינו... הקמ״שים האלה שם בסוף מעניינים לי את הטועכס כשאני פותח מצערת והערמת מומנט הזו שיושבת לי בין הרגליים מרימה את הקדמי גם ברביעי בלי לזרוק מצמד.

לפחות לפי פורומי אפריליה, רוב ה-V4 החדשים מעבירים את האופנועים שלהם את אותם השינויים של הטווינים הישנים, ולא נתקלתי באף אחד שאמר שזה עשה לאופנוע שלו רע.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    ציטוט נכתב במקור על ידי idan_g צפיה בהודעה
    אני יכול לספר מנסיוני האישי שה-twinV שלי שמח מאוד לקבל אגזוז פתוח, תיבת אוויר ופילטר פתוחים יותר ומפה חדשה.

כן, שילמתי מחיר במהירות הסופית, אבל בינינו... הקמ״שים האלה שם בסוף מעניינים לי את הטועכס כשאני פותח מצערת והערמת מומנט הזו שיושבת לי בין הרגליים מרימה את הקדמי גם ברביעי בלי לזרוק מצמד.
    חלילה לא מזלזל, אבל "מרימה את הקדמי גם ברביעי בלי לזרוק מצמד"? הממ... לא מכיר הרבה אופנועים שעושים את זה, והשיבר שהתקשה לעשות את זה גם בראשון (שלא לדבר על שני) צריך לעבור מסלול שיפורים קצת יותר מרשים מאגזוז, מפה ופילטר בשביל לעלות להרים קדמי תחת תאוצה בהילוך רביעי. וב"יותר מרשים" אני מתכוון לטורבו או סופרצ'ארג'ר חזק במיוחד

אשמח מאוד לגלות שאני טועה אבל אני בספק לגבי כך.

בלי קשר, אחלה אופנוע השיבר. באמת חבל שיש כל כך מעט ממנו בארץ.

Member
    גלג״שים

גלג״שים
    איזה? כי גם החלפה של גלגלי שיניים לא תניב כזה שינוי קיצוני, אלא אם היא קיצונית מאוד בעצמה, ואז כמובן שאתה מאבד הרבה מאוד במהירות הסופית (לא נורא) וגם בנוחות הנסיעה במהירות שיוט (יותר נורא).

Member

חווית רכיבה אחרי חודש - אפריליה שיבר GT

בטח שתניב.

הורדה של שיניים קדמיות והוספה באחוריות יספקו (בשינויים רגילים של שן או שתיים בכל גלג״ש ) 10-20% יותר מומנט, וכמובן 20% פחות מהירות סופית.
    נערך לאחרונה על ידי idan_g; 27-06-2016 בשעה 10:11.

בטח שתניב.

הורדה של שיניים קדמיות והוספה באחוריות יספקו (בשינויים רגילים של שן או שתיים בכל גלג״ש ) 10-20% יותר מומנט, וכמובן 20% פחות מהירות סופית.
    כמו שאמרתי, כמובן ששינויים קיצוניים (בעיני כל דבר שהוא מעל ל-4 שיניים מאחור או יותר משם אחת מלפנים זה די קיצוני) יניבו תוצאות בהתאם, לשני הכיוונים, כולל לרמה של פגיעה בנוחות נסיעה במהירות שיוט עקב סל''ד גבוה יותר ותחום סל''ד יותר רגיש לשינויים של מצערת סגורה/פתוחה.

אגב, רק תיקון קטן - המומנט לא משתנה כשמשנים יחסי העברה סופיים.