תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: CB650F חדש עם בעיות בהנעה קרה

צפייה משולבת

Junior Member

CB650F חדש עם בעיות בהנעה קרה

שלום, לפני חודש קניתי אופנוע חדש (CB650F) והוא יצא מהחברה עם בעיה בחימום של האופנוע, בהתחלה אמרו לי כי זה מנוע חדש אז הוא לא עומד על טורים אבל במשך כל יום במשך חודש שהייתי מניע את האופנוע כשהוא קר הוא היה עושה בעיות בחימום של המנוע.
    כל פעם שהנעתי את האופנוע להתחמם הוא היה נכבה לבד לאחר כמה שניות, היה לוקח משהו כמו 10 דקות עד שהוא הצליח להחזיק טורים, והוא היה נכבה בערך 15-20 פעמים עד שזה היה עובד. היום ששמתי את האופנוע במוסך כשאמרו לי שזה כנראה רק הבית מצהרות, יניקת אוויר, ועכשיו אמרו לי שזה כנראה שסתומים.
    זה הגיוני שבאופנוע חדש השסתומים יעשו בעיות? זה לא בכל הדגמים אלא רק שלי ספציפית שעושה את הבעיות.
    התיקון כמובן בחינם, אבל זה ראלי לבקש פיצוי או אפילו להחליף את האופנוע הזה לאופנוע חדש בגלל בעיה כזאת? בכל זאת מדובר פה בלפתוח מנוע לאופנוע בן חודש.

Senior Member
    איפה בכיוון שסתומים פותחים מנוע?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    איפה בכיוון שסתומים פותחים מנוע?
    לא יודע בדיוק, גם לא אמרו לי כיוון אמרו לי שצריך פשוט לפתוח כדי לראות מה הבעיה.
    המוסכניק פשוט אמר שזה לפתוח מנוע אז יקח יומיים עבודה. לא נראה לי שכיוון שסתומים לוקח יומיים אז כנראה שזה יותר מזה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אני די סומך על הונדה שהם לא הוציאו אופנוע עם שסתומים לא מכוונים אם כבר יש משהוא שפחות לסמוך עליו זה האלקטרוניקה (חישנים) בכל מקרה פתיחת מכסה שסתומים ובדיקת מרווחים זה דבר קל יחסית שלא אמור להרוס את הסטסטוס "חדש" של האופנוע.
    אני מקווה שהדבר הראשון שהם כבר שללו זה את המערכת שאמורה להחזיק את הסל"ד גבוה שהמנוע קר.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אני די סומך על הונדה שהם לא הוציאו אופנוע עם שסתומים לא מכוונים אם כבר יש משהוא שפחות לסמוך עליו זה האלקטרוניקה (חישנים) בכל מקרה פתיחת מכסה שסתומים ובדיקת מרווחים זה דבר קל יחסית שלא אמור להרוס את הסטסטוס "חדש" של האופנוע.
    אני מקווה שהדבר הראשון שהם כבר שללו זה את המערכת שאמורה להחזיק את הסל"ד גבוה שהמנוע קר.
    את המערכות חשמל בדקו כבר בטיפול הרצה וראו שהכל תקין, היום לקחתי אותו בבוקר במיוחד בשביל הבעיה הזאת.
    אני מקווה באמת שזה לא משהו רציני, אבל במידה וכן אמורים לפצות אותי או שפשוט לתקן אותו בחינם?

Senior Member
    על מה יפצו אותך?
    מן הסתם לתקן בחינם, כי האופנוע באחריות.... מה שכן תוציא מהם אופנוע חלופי בינתיים

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    תיקנתי את הכותרת למה שהיא היתה צריכה להיות בשביל שרשור בפורום הטכני - א) הוספתי את דגם האופנוע, ב) החלפתי השערה לא מבוססת (בעיות בשסתומים) לתיאור התקלה הנכון (בעיות בהתנעה קרה). פותח השרשור, להבא תיצמד לכללים הנ"ל בכותרות של השרשורים שלך.