תראה לי גנבו את האופנוע, הוא חזר אלי לפני כמה ימים במצב הרוס ויש לי פרוייקט גדול עליו עכשיו, ביטוח נגד גניבה יעלה לך 3500 ש"ח לשנה, ביטוח מקיף מלא הכולל גם תאונה ותאונה עצמית עולה 5000 ש"ח בשנה, בדיעבד חבל שלא ביטחתי אותו, הכאב לב והחור בכיס לא שוום את זה. יש מכת גנבות במרכז, מתל אביב ועד פתח תקווה וכולל את איזורי השרון וראשון. הם פשוט גונבים כל יום כמה אופנועים בלי מפריע וזה יכול להיות אצלך בבית, באוניברסיטה, בפאב, שאתה אצל חבר או חברה, בכל מקום פשוט. במיוחד אופנועים יפים, הם מתים על זה. הביטוח לא תופס מסגרת אשראי ויורד כמו הוראת קבע דרך הכרטיס, לדעתי - מיגון של רב בריח עם ביפר או לחלופין HGB שיש לך אפליקציה בנייד כולל איתור + קשירה וכיסוי + ביטוח מקיף, לפחות נגד גניבה, למרות שאם אתה עולה מטוסטוס לאופנוע נייקיד שיש לו סביב 100 כוח סוס הייתי מבטח ביטוח מקיף מלא כולל תאונה והחלקה. ואז באמת אתה יכול לישון טוב טוב בלילה, אצלי האופנוע חנה בחנייה פרטית, עם מחסום והם גנבו אותו. לא שווה את הכאב שאתה מגלה בבוקר שאין אופנוע. פשוט אם אתה מוציא 50 אלף ש"ח על אופנוע ואין לך רזרבות של כסף נוספות אז כדאי מאוד לבטח ביטוח מקיף מלא. כן זה 5 אלף אבל זה נותן לך שקט נפשי ואתה יודע שאם יקרה לך מה שקרה לי ולעוד המון אנשים תקבל את הכסף של האופנוע חזרה.
זאת דעתי מניסיון כואב.

ציטוט ההודעה בתגובה