עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 26 מ 26

אשכול: רשיון נהיגה לחולי סוכרת נעורים (טייפ -1 )

עוקב, ומחכה לעדכונים.
    בתי, בת 15 וארבעה חודשים, סוכרתית, מחכה לגיל שבו אפשר להתחיל את התהליך, 15.5 למיטב הבנתי.

תודה על השיתוף.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk

אוסיף גם, שעם חיישני הסוכר הרציפים, הסיפור הזה נראה עוד יותר ארכאי מפעם.
    הבת שלי ואני רואים באופן רציף את ערך הסוכר העכשווי שלה, בסמארטפונים ובשעונים שלנו, ומקבלים התראות מתוכנתות על כל חריגה, כך שירידת סוכר לא מודעת פשוט לא אפשרית, לא בשינה ועל אחת כמה וכמה לא במצב עירני של נהיגה.

נערך לאחרונה על ידי חנןJeepolog; 11-07-2016 בשעה 01:15.

מכירים את המשפט למה הכלב מלקק לעצמו את הביצים? כי הוא יכול.
    ככה זה בירוקרטיה, מעצבנת לא יעילה ולא מועילה.
    כל הכבוד לכם על הנחישות אני חושב שמועדון האופנועים הישראלי אולי יכול לעזור שווה בדיקה
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי חנןJeepolog צפיה בהודעה
    עוקב, ומחכה לעדכונים. בתי, בת 15 וארבעה חודשים, סוכרתית, מחכה לגיל שבו אפשר להתחיל את התהליך, 15.5 למיטב הבנתי.
    תודה על השיתוף.
    חנן .. אולי נעלה פוסט גם בגיפולוג באוף ? ס"ה זה נוגע לכל מי שרוצה להוציא רשיון הן על דו"ג והן על פחית.

היום היינו שוב במשרד התחבורע ... הטפסים הועברו למכון לבדיקה כי רופא משרד הבריאות מפחד להחליט , למרות המלצת רופאה מומחית לסוכרת מטעם בי"ח שניידר שכתבה וחתמה שאיתמר מאוזן ואין כל בעייה.

סיכום זמני של הפוסט :
    1. אם יש לכם מכרים סוכרתיים בסביבות גיל רשיון הנהיגה ואתם רואים שמשרד התחבורה מערים עליהם קשיים - פנו לאוגדה לסוכרת נעורים באופן מיידי.
    2. אני ממתין לקבל סימן מהמכון לבטיחות, איידע אתכם מה קורה.
    3. דווקא היום שוחחתי עם אליקו אבל לא העלתי בפניו את הבעיה ....גול עצמי ...

אתה מוזמן, מיקי. בשמחה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    להיות גלוי ? הניסוח שלך ובמיוחד 3 המילים האחרונות מעלה לי את העצבים - ניסוח נבזי למדי אני חייב לציין. אני לא פועל מתוך רגשנות אלא מתוך עניין לעזור בראש ובראשונה לבן שלי, ולכלל הסוכרתיים. כפי שעזרתי בזמנו בשינוי החוק המפגר שהגביל סוכרתי לרוכב על אופנועים "עד 500 סמ"ק" ...

סוכרתי חייב בביקורת משרד התחבורה - ומשרד הבריאות מקובל עלי - אין בעייה.
    אבל ההליך מערב בירוקרטיה בלתי אפשרית:
    אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן, הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים ... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ...
    או אז מתבשר (שיחה מוקלטת ) ש ... עכשיו הטופס עובר למכון לבטיחות לבדיקת הרופא שאורכת עוד כחודש וחצי ...
    כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי .
    למה לא להפוך את היוצרות ולהתחיל במכון לבטיחות בו רופא יבדוק את הטפסים, יאשר \ ישלול \ יתנה את הזכאות לרשיון נהיגה ויגיש את הטפסים למשרד התחבורה?
    בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו.
    מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש.
    http://www.jdrf.org.il/#!-/c2315

איתמר ואני הפסדנו יחד במצטבר כמעט יומיים עבודה (!!!) על הבירוקרטיה ועשינו רק חצי מהדרך.
    הפקידים אינם יודעים להסביר את ההליך בצורה נכונה...

המתנה של 3 חודשים לבדיקות פורמליות אינה בגדר מנהל תקין. ואני רוצה לראות אותך אדון יותם ממתין לתשובה ממשרד ממשלתי במשך 3 חודשים ... אם אתה לא היית מתחיל לטפס על קירות ... אז אני מוכן לאכול את הקסדה (בתנאי שתהיה עשויה שוקולד)...

מצויים בידי מקרים נוספים של סוכרתיים שממתינים לרשיון נהיגה ומתלוננים על התנהלות שני המשרדים הללו ... כך שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל לשנות כמה דברים

מיקי דבר ראשון כל הכבוד על היוזנמה אבל בתור אחד שעבר את זה מספר פעמים אני חייב לתקן אותך.

אני חולה סכרת מגיל 3 (היום בן 35)
    עם רישיון כ8 שנים על דו"ש .

ההליך ממה לא כפי שתיארתה ואני יענה בין השורות .

אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - את זה כל אחד מחוייב לעשות
    - הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן - מעולם לא הייתי ולא נדרשתי לגשת לאף עו"ד בנושא הזה ולא שמעתי על מקרה אחד שכן. מאיכן זה?
    הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים - רופא סכרת בימינו כבר לא נמצא במרכז לסכרת בבית חולים בלינסון/רבין כפי שהיה בתקופת האבן . כל רופא משפחתי היום הינו רופא סכרת אשר יכול לחתום על מסמך הירוק בתוספת רמת ה H1C של המטופל (לי יש 8.5 ואישרו לי ), מה גם שבלי קשר כל אדם חולה או בריא צריך לגשת.אילו תפסים נוספים אתה מדבר פרט לתופס הירוק?
    ... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ... - מסכים איתך בהחלט לוקח להם חודש וחצי לענות . אבל הסבלנות משתלמת
    או אז מתבשר (שיחה מוקלטת ) ש ... עכשיו הטופס עובר למכון לבטיחות לבדיקת הרופא שאורכת עוד כחודש וחצי ...
    כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי . - הייתי ממליץ לך לנדנד להם יותר ולא לחכות וכך תיראה איך זה ניהיה ממש מהיר

למה לא להפוך את היוצרות ולהתחיל במכון לבטיחות בו רופא יבדוק את הטפסים, יאשר \ ישלול \ יתנה את הזכאות לרשיון נהיגה ויגיש את הטפסים למשרד התחבורה?
    בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו. - זו התנהלות של משרד התחבורה , באמת מה ציפת ממשרד ממשלתי? אבל רק לידיעתי שיש לא מעת מקרים אשר עוד בפעם הראשונה אשר אתה ניגש לפקידות אז חותמים (לי היה פעם אחת כך)
    מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש. -

נכון אכן הליך קצת שונה מאנשים "רגילים" אבל מה שכן לא כזה מסובך כפי שציינת .

ציטוט נכתב במקור על ידי assafm25 צפיה בהודעה
    מיקי דבר ראשון כל הכבוד על היוזנמה אבל בתור אחד שעבר את זה מספר פעמים אני חייב לתקן אותך. מקבל כל תיקון באהבה .

אני חולה סכרת מגיל 3 (היום בן 35)
    עם רישיון כ8 שנים על דו"ש .

ההליך ממה לא כפי שתיארתה ואני יענה בין השורות .

אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - את זה כל אחד מחוייב לעשות ברור אנחנו לא רוצים משה דיין בשתי עיניים מכוסות על הכביש
    - הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן - מעולם לא הייתי ולא נדרשתי לגשת לאף עו"ד בנושא הזה ולא שמעתי על מקרה אחד שכן. מאיכן זה? זה מכאן : http://www.jdrf.org.il/#!-/c2315 אתה לא יכול להוציא רשיון בלי תצהיר בפני עו"ד.... לא יהיה לא תקבל חד משמעית!!!
    הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים - רופא סכרת בימינו כבר לא נמצא במרכז לסכרת בבית חולים בלינסון/רבין כפי שהיה בתקופת האבן .
    איתמר בני מטופל רק בבי"ח שניידר - זן הבחירה שלו - שם מכירים אותו - אתה רשאי לגשת לרופא המשפחה שמכיר את ההסטוריה הרפואית שלך. כל רופא משפחתי היום הינו רופא סכרת אשר יכול לחתום על מסמך הירוק בתוספת רמת ה H1C של המטופל (לי יש 8.5 ואישרו לי ) אצל איתמר ה A1C הוא מתחת ל 7 , ואתה ... תתחיל להפחית פחמימות או שיהיה לך עסק איתי .. וזה תאמין לי לא כדאי
    , מה גם שבלי קשר כל אדם חולה או בריא צריך לגשת.אילו תפסים נוספים אתה מדבר פרט לתופס הירוק? עדכון מהיןם טרי טרי ומצולם : תצהיר בפני עו"ד + טופס ירוק + טופס הצהרה של רופא בי"ח + 3 טפסים של המכון לבטיחות זה מספיק ???
    ... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ... - מסכים איתך בהחלט לוקח להם חודש וחצי לענות . אבל הסבלנות משתלמת צ'טערת ... לא רוצה חודש וחצי ... זה לא הגיוני ... רוצה תוך 14 יום כמו בכל מדינה מתוקנת אם יש לסוכרתי בעייה תמשיך הליך ... אבל למה בשביל בדיקה של טופס צריך לחכות חודש וחצי ? על מה ולמה ? ואם הרופא במשרד התחבורה פוחד לחתום הפסדת חודש וחצי + חודש וחצי לפחות במכון - כלומר 3 חודשים מינימום .. נראה לך תקין ? לי לא!!!
    כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי . - הייתי ממליץ לך לנדנד להם יותר ולא לחכות וכך תיראה איך זה ניהיה ממש מהיר ... אי אי אי ... ראבאק ... משרד התחבורע ... למי לנדנד ? במוקד המידע - אין מידע . במשרד התחבורה - אין מידע - אין מעקב אחרי הטופס ... אני ואיתמר הפסדנו שעות על שעות "בנדנוד" והתשובה שקיבלנו היתה הטופס בבדיקה ...

בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו. - זו התנהלות של משרד התחבורה , באמת מה ציפת ממשרד ממשלתי? אבל רק לידיעתי שיש לא מעת מקרים אשר עוד בפעם הראשונה אשר אתה ניגש לפקידות אז חותמים (לי היה פעם אחת כך) הם קשים ... אבל היום נתקלתי בפקידה שהיא טיפת קרן אור והיא מיוזמתה ביקשה שהטופס הירוק (כלומר לאחר קביעת המכון ) תתייחס גם למכונית
    מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש. -

נכון אכן הליך קצת שונה מאנשים "רגילים" אבל מה שכן לא כזה מסובך כפי שציינת .
    מסובך באבו אבוהה ... עובדתית אני לא המתלונן היחיד... אני בקשר רציף עם האגודה לסוכרת נעורים ויש עוד רשימה ארוכה של מתלוננים לפני. רק ההבדל ביני לבינם הוא שהם מתלוננים לפני הפקידה במשרד התחבורה או בפייסוש בפני החברים שזוקרים אגודל בהסכמה , ואני מתכונן למנף את זה בעזרת האגודה לשר התחבורה \ שר הבריאות \ מבקר המדינה ויהיה בסדר בגלי צה"ל ...
    ככה עשיתי פעם קודמת כשהבטחתי לאיתמר שאפעל ככל יכולתי לשינוי החוק הדבילי בעניין הנפחים. וכעת הבטחתי לו שאעשה כמיטב יכולתי להקל ולפשט את ההליך...
    ואני ... מיותר לציין מקיים כל הבטחה.

Member
    נושא העו"ד זה משהו חדש?

לא זכור לי ולו פעם אחת מכל הפעמים (והיו רבות כאלו) שנדרשתי למסמך מעו"ד

ציטוט נכתב במקור על ידי assafm25 צפיה בהודעה
    נושא העו"ד זה משהו חדש?

לא זכור לי ולו פעם אחת מכל הפעמים (והיו רבות כאלו) שנדרשתי למסמך מעו"ד
    לא יודע ממתי. אבל למי שמבקש רשיון כיום זו חובה.

אתם גורמים לי להרגיש בסדר (:
    אופיר עם 6.0.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני לא מתמצא בסוכרת אבל כמי שילווה נוער בסיכון יצא לי מספר פעמים להתקל בסחבת של מכון הארבעה והאטימות שם נוראית.
    אכן אין סיבה שבשבועיים אדם לא יסיים הליך.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI