בכל הפעמים שטסתי עם קסדה הרימו גבה אבל לא הייתה בעייה. הקסדה הייתה בתוך תיק הגב שעלה איתי לטיסה. הבנקים יכולים לקבוע איזה חוק מטופש שבא להם בנושא התעופה יש קצת יותר סדר.
אהלן כולם,
רוצה להביא מגרמניה/פראג קסדה חדשה.
אתם חושבים שיתנו לי לעלות איתה למטוס?
לבנק אסור להכנס עם קסדה וחלק מהבנקים גם בלי משקפי שמש אז קסדה למטוס????
אשמח לתשובות ועדיף ממשהו שכבר עשה את זה
תודה רבה שבת שלום.......![]()
בכל הפעמים שטסתי עם קסדה הרימו גבה אבל לא הייתה בעייה. הקסדה הייתה בתוך תיק הגב שעלה איתי לטיסה. הבנקים יכולים לקבוע איזה חוק מטופש שבא להם בנושא התעופה יש קצת יותר סדר.
תודה רבה,
עוד שאלה ברשותך?
ראיתי שרשור קודם על המלצה לקנות בלואיס בגרמניה.("אלה סעו ללואיס בגרמניה ותביאו משם, או מספרד".. )erani99
אני אגיע לשם תוך כדי טיול בפראג,
איך או איפה אני מקבל החזר מע"מ בהתחשב שמשם אני חוזר לפראג? בחנות עצמה?
אני הבאתי קסדה מאירלנד, כיסיתי אותה ושמתי אותה במזוודה שנכנסת לבטן המטוס, לא הייה שום בעיה
אני העליתי אותה ככבודת יד ושמתי בתא מעל המושב
כל עוד אתה לא חובש את הקסדה על הראש לא צריכה להיות בעיה.
מנסיוני ומאחרים לא נתקלתי במקרה שהייתה בעייה.
ומקסימום אם ישאלו אותך תגיד שזאת קסדה שלך שהבאת מהארץ כדי לרכב איתה ואתה עכשיו חוזר איתה .. כנל במכס בארץ אם ישאלו משהו
תודה לכולם
אז העיצה הטובה שלך היא לשקר למכס? ניסית את זה פעם? קודם תנסה ואז תייעץ... חוץ מהעובדה שלהיתפס בשקר ישים אותך בעמדת נחיתות יש לי שני דברים לספר לך שלא חשבת עליהם:
א - המוכסים לא מטומטמים/פראיירים/חסרי ניסיון עם ישראלים
ב - לא מעניין אותם בכלל אם מה שאתה מכניס לארץ חדש או לא. הצהרת על זה ביציאה? לא חייב במכס. לא הצהרת? חייב במכס.
אמרתי את כל זה כדי להראות כמה אתה טועה ולהזהיר אחרים מלקחת עצה חסרת אחריות, פות"ש בכלל לא שאל על הכנסת הקסדה בארץ אלא על הבידוק הבטחוני והעלייה איתה למטוס וממילא קסדה לא חייבת במכס.
חזרתי עם קסדה פעם מבודפשט ופעם מפראג. הכל בסדר
Sent from my SM-J500F using Tapatalk