עד כמה שאני יודע ה EN500 כן מתאים ל A1. אבל עדיף להמתין לעוד תשובות.
שבת שלום חבר'ה.
בשעה טובה אבי השתכנע והלך להוציא טופס ירוק, וכעת בתהליכים להגשמת חלום נעוריו - רכיבה על אופנוע.
אני מחפש המלצה לכלי ראשון בשבילו. הוא הבהיר לי כי אינו רוצה אופנוע צנום-נפח (דוגמאת היוסאנג/דיאלים/קיוואי 250 למיניהם) אלא אחד לפחות בנפח 500 סמ"ק. היות והוא רוכב מתחיל הייתי רוצה שיתחיל עם כלי יחסית קל ולא מאיים, שיתאים לרשיון ה-A1 שלו ובתקציב של כ-20-30 אש"ח (משומש תקף לחלוטין, שנתון לא רלוונטי למשוואה כל עוד הכלי במצב טוב).
הוא אהב מאוד את הוולקאן 500 (EN בארצנו) אך אינני יודע אם הוא נכנס ברשיון (למרות שיש לי מכר שרוכב על אחד מאז שהיה לו A1 אך לא אתפלא אם הוא רכב אליו בצורה לא חוקית). יש עוד אופציות שיתאימו לו? הדגש הוא על קרוזר כמובן.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
עד כמה שאני יודע ה EN500 כן מתאים ל A1. אבל עדיף להמתין לעוד תשובות.
כמדומני לאיאן 500 אפשר לקבל אישור לa1, אבל זה תלוי שנתון וחייב אישורים מהיבואן לזה.
אם הוא רוצה יש גם את בבמוו 650 סינגל שאני מוכר נכנס יופי לתקציב והוא גם עם abs וארגזים ומאוד נוח ככלי יומיומי
F650cs
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אם חדש אז - רויאל אנפילד או W800
אם משומש הכלי של STERLOK הוא אחלה מציאה.
CB500X נשמע לי קלאסי.
באזור 2013-201 זה בערך המחיר
אנפילד איטי מידיי בשבילו וה-W800 הוא יותר בסגנון רטרו מאשר קרוזר והוא לא אוהב את הסגנון הזה.
הוא ממש אהב את ה-F650GS אז אם לא נמצא קרוזר זה כנראה המסלול בו נבחר.
106,200KM and counting
אם אתה מדבר על מה שאני מוכר אצלי זה Cs לא gs.
תבדוק שיש gs מוגבלים ברשיון ,כי רובם רשומים כa ,
G650gs הם כן a1 ברשיון
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מקפיץ משום שזה נהיה יותר ויותר רלוונטי ככל שהרשיון מתקרב, אשמח לתשובה לגבי ה-EN500 אם מישהו רוכב על אחד עם רשיון A1 (והכלי רשום כ-L2), ועוד המלצות לקרוזרים בדרגת הרשיון.
פה ושם אני רואה VT600 וימאהה דראגסטר מופיעים אבל בהשוואה ל-EN אני רואה שכמעט ואין אותם בשוק לכן החלפים יהיו בעיה למצוא, לא ככה?
106,200KM and counting
הרגע פתחתי אשכול דומה. מצטרף לשאלה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני יודע שהרלי מוכרים ספורטסטר מותאם ל a1. אולי יש להם גם משומשים , כדאי לשאול בסוכנות.
החיפוש שלך תואם לחיפוש שלי אבל לצערי התקציב שלי נמוך יותר.
ראיתי אופנוע שעל פניו נראה מדהים (הונדה VT600) בפשפשוק אופנועים.
אני מקווה שאני לא עובר על חוקים (קראתי ולא ראיתי סתירה) אבל זה הלינק לפרסום של הבחור:
https://www.facebook.com/groups/1422...16120565320286
קוראים לו דניאל, דיברתי איתו (בניסיון הזוי לחלוטין להביא אותו לתקציב שלי), בחור טוב ורציני.
ממליץ לך מאוד לדבר איתו.
החלטנו בסוף על ה-EN500 לאחר שביררתי אצל מכר שרוכב על אחד ואכן הכלי שלו רשום כ-L2, משמע אפשרי לעשות את הרישום הזה. בנוסף, אבא שלי מאוד אהב את המראה של הכלי וממבט קרוב הוא יתאים לו מאוד לגובהה.
שמח לקרוא. פעמיים!
פעם אחת לשמוע שהדגם המוצלח הזה נכנס לקטגוריה
ופעמיים שמח עבור אביך. אופנוע טוב ומתאים מאין כמוהו. אחרי יישור קו, כמובן..
רכיבות טובות![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו